Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за World of WarCraft

Featured Replies

Здравейте.
Искам да ви представя моя сървър - Word Pig , тои поддържащ версиите 2.1.0 и 2.1.1 .
Пуснах го съвсем скоро и почти няма хора. Нисък лаг и без крашове. XP & Drop rate: Hight.
Има сложени вендори в Storwind и Ogrimar
Всяка семица ще се провеждат евенти и раидове , както и ъпдеити по емулатора .
Сървърната машина е много добра !
Сайт: http://80.253.52.88/
Realmlist: set realmlist 80.253.52.88
Eлате и се присаединете кам нас , мисля 4е ще останите доволни !

• Отговори 1,1k
  • Прегледи 182,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

Търся пачове за TBC някой може ли да ми помогне? По-конкретно трябва да си докарам играта до пач 2.0.12

Хора отчаян съм.Кажете отде да сваля УоУ (говоря за пълната версия на оригинала) безплатно и да не е в торент. :ph34r:

Даите сървар на WoW Сс ехп(от 1 монстер да дига6 наи малко 2 лвл а наи много да станеш 60 лвл) Публикувано изображениеПубликувано изображение може и сървар с по малко ехп но да няма лаг и да е на версия 1.12.1 може да е БГ сървара може и да не е БГ :rolleyes:

Аз играя с запазената марка Undead Rouge и незнам как да му трупам таланта , инече много ме кефи Rouge.ПЛС ПЛС ПЛС кажете как да му трупам таланта!!!!Предварително БЛАГОДАРЯ :blow out candles: 10x Публикувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеСървара които търса сигорно звучи като МИТ, чуите го:Да е с добро ехп от 1 монстер да се дига минимум 3 лвл да няма лаг наи много 200 МС дане дисконектва пред 10 мин да е на версия 1.12.1 може да не е Български сървара да не го спират много често поне да е 20 часа ONLINE на ден.Даите такъв сървар или подобен.ПРЕДВАРИТЕЛНО БЛАГОДАРЯ....!!!

За World of Warcraft TBC 1.Име на сървъра-transbytewow 2.Страница на сървъра-http://transbytewow.myftp.biz/ 3.Страница за регистрация-http://transbytewow.myftp.biz/ 4.Реалмлист-а на сървъра-transbytewow.myftp.biz 5.Сърварат работи с версия 2.1.2 МНОГО ГОТИН СЪРВЪР. :) :) ;):) :) :) :) :) :) ЕЛАТЕ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! за повече информация по skyp:maste_mitko

Редактирано от Mitaka666 (преглед на промените)

Добре БЛАГОДАРЯ много но не играя WoW TBC инече сървара е супер!!!! Публикувано изображение Дайте сървар на WoW на версия 1.12.1

Опитай тук - http://lightdream.net/

Сървъра е много стабилен, за щастие все още не е TBC, има онлайн 100+ играчи - /join bg Публикувано изображение

Само да вметна, че този сървър е за истински играчи , демек blizlike

For the HORDE :angry:

Редактирано от pocketrocket (преглед на промените)

Е аре де, съвсем малко усилия трябва да положиш за да разбереш какъв е релмлиста

Инсталацията не е проблем, стартирането също. Проблема е в ниския FPS, поне при nVidia картите. Очаква се скоро да пуснат драйвери, в които да оправят този проблем.

да мерси много....

Дано ги пуснат по скоро

аз несам на виста и нямам намерение да е слагам

много е тъпа след време ще се оправи Публикувано изображение

Помогнете днес се ъпдеитна до 2.1.3 (6898) и сега няма сървар .Ако трябва на ново ще е сложа,ама кажете как се изключва ъпдеита

Направих си поръчка на WoW от Пулсар. Интерисува ме понеже на оригиналния сървър не съм я играл. Знам, че се упдейтва до последната версия, която е в продажба и е с 20 лв. по-скъпа от тази, която аз съм поръчал... Ще мога ли със същия ключ да ползвам едномесечния си период?

значи преди два дена си взех нова платка рам 512 преди това бях с една 512.когато бях само с една платка "world of warcraft" цветовете бяха на 24 бита и си варвеше добре,а когато сложих още една платка рам на 24 бита почна да ми сече и се принудих да ги направя на 16 бита така варви обаче цветовете на играта не ми харесват леко размазани са.защо с повече рам варви на по слаби настройки играта.

Здравейте, искам да попитам как бих могъл да направя собствен сървър на УОУ.Бях чувал че на версия 1.0 било най-лесно даже и без емулатор или нещо такова. БЛАГОДАРЯ предварително!

Редактирано от stanley56
Неясно заглавие (преглед на промените)

Здравейте,имам малък проблем и той е : станах GM (game master) но незнам командите за GM.Ako има човек,който знае команди моля да ги сподели.Благодаря предварително.

Редактирано от GFreeman (преглед на промените)

Аи някои по напредна да опише ПОДРОБНО пътя до SW с кораба от къде точно се минава хващам го от EXODAR и от там нататък немога да се оправя .Знам че има портали но в обикновените сървъри се ходи с кораб.През кои континенти и градове се минава знам че е бая 30-40 мин с кон.Помогнете мерси

Значи направих всичко както пишеше в Blizzard и я update до 2.1.3 и нали се опитвам да вляза и не ме пуска.Направих асс и всичко но не ме пуска ако някой може и не го мързи да ми направи асс или поне да даде обяснени защото не успявам.Втори ден се ядосвам.Ако все пак някой благотвори дами направи асс да ми пише ЛС.Благодаря на всеки отзовал се в темата Публикувано изображение

Редактирано от geno (преглед на промените)

private сървър на WoW Ziumbul.net Dark Crystal

http://www.ziumbul.net/wow

rate=x1 blizzlike (подлежи на промяна оше не съм решил сървърът е на няколко дена) търсим хора :)

Antrix Core / Linux revision 828 APDB 1.5

машината е P4 na 4.54Ghz s 1GB ram за сега съм го нагласил на 100max лимит с течение на времето ще се подобри стига да има хора играещи

за повече инфо влезте и на форума = http://www.ziumbul.net/forum/index.php?showforum=35

ще ви хареса гарантирам ви не е бъгав като MANGOS и е 99%online

бутоните на саита не работят с ИЕ7 само с опера и мозила

Редактирано от lordzerg (преглед на промените)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.