Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за World of WarCraft

Featured Replies

Името му е MaNGoS защото е съкращение а той се прави многоооо трудно!!!Земи си емулатор за 1.8 него само го пускаш си играеш.Аз ги имам файлите и за 1.9.Мангос-а е ТЪП Публикувано изображение:clap:

• Отговори 1,1k
  • Прегледи 180,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Името му е MaNGoS защото е съкращение а той се прави многоооо трудно!!!Земи си емулатор за 1.8 него само го пускаш си играеш.Аз ги имам файлите и за 1.9.Мангос-а е ТЪП Публикувано изображение:clap:

Здравеите, аз като един манияк на WarCraft III TFT нямаше начин да не направя такъва тема.В тази тема ще говорим за всичко свързано с WarCraft III TFT.

Аз лично имам ЛоЛ сървър и се знае.Акаунтите се запазват на хоста (Компютъра на който е сървъра) като текстов документ.Всеки път като се регистрираш се създава нов документ.На въпроса ти може да се отговори КОЛКОТО СИ ИСКАШ защото акаунтите не са на твоя компютър!

Сървърът които търся звучи повече като мит но все пак ... :

1.Да е Фънсървър с повечко Експириънс и хубав дроп (стндартен за фънсървърите а не нещо по слабо)

2.Да има телепорти (по Зони или само 1 порт между Duskwood и Stormwind тъй като играя с запазената марка ЕЛФ - ДРУИД :offtopic_s: )

3.Да не DISCONNECT-ва постоянно тъй като наи често срещания бъг е тфа - дисква прес 20 мин и те враща с 3 мин назад с секи диск ...

ИМА ЛИ ТАКЪВ СЪРВЪР ???...........................ИЛИ НЕЩО ПОДОБНО ???? Публикувано изображение

Сървърът които търся звучи повече като мит но все пак ... :

1.Да е Фънсървър с повечко Експириънс и хубав дроп (стндартен за фънсървърите а не нещо по слабо)

2.Да има телепорти (по Зони или само 1 порт между Duskwood и Stormwind тъй като играя с запазената марка ЕЛФ - ДРУИД :wors: )

3.Да не DISCONNECT-ва постоянно тъй като наи често срещания бъг е тфа - дисква прес 20 мин и те враща с 3 мин назад с секи диск ...

ИМА ЛИ ТАКЪВ СЪРВЪР ???...........................ИЛИ НЕЩО ПОДОБНО ???? Публикувано изображение

Прав си че е като мит но и аз бих искал някакъв такъв.Тай че този които даде такав сървър да знае че помага на двама.

Аз пък ще ви попитам,къде ви е удоволствието от играта при Фън сървърите?

Какъв им е смисъла?Играеш час-два и вече си 50-60 левел с някакъв як сет.

Направите един як герой,зарежете сървъра и поле хайде в Калдата,да мрънкяме за други сървъри.

Влизайте в wow status и си избирате някакъв сървър.

Играйте в Blizzlike или Low,да видите вие какво се казва Wow и как се играе!!!

Айде,приятна игра!

Редактирано от electric (преглед на промените)

Хубав сървар за WoW ?!?!?

Neptulon EU - Сърварът във който има най много българи.

13 евро на месец ,кво му лащаш да играеш и да се забавляваш без хакове и там подобни други глупости.

Реална игра във реално време със реални играчи ,развита икономика на сървара ,развити гилдий и най-вече роле плеинга.

Това е тази игра ,а във пиратски сървари това няма да го осъзнаете там където едвам се събирате по 500 играча онлайн ( това силно казано)

Та чакам ви във EU Neptulon

Ако на някой не му харесва този сървър ето ви линк да си изберете

http://www.warcraftrealms.com/eu_realmstats.php

Хайде стига сам писал ,че трябва да се райдва.

Редактирано от wowgeleto (преглед на промените)

Аз пък ще ви попитам,къде ви е удоволствието от играта при Фън сървърите?

Какъв им е смисъла?Играеш час-два и вече си 50-60 левел с някакъв як сет.

Направите един як герой,зарежете сървъра и поле хайде в Калдата,да мрънкяме за други сървъри.

Влизайте в wow status и си избирате някакъв сървър.

Играйте в Blizzlike или Low,да видите вие какво се казва Wow и как се играе!!!

Айде,приятна игра!

1.Всеки си играе на какъвто сървър му харесва

2.Всеки може да коментиа другите

3.Ето ся аз те коментирам тебе : Аве човек на теб пък какво ти харесва да се шлаеш на едно и също място на картата и да биеш като луд инакря пак нищо Публикувано изображение Мен лично ме дразни да влена в играта за първи път да ида да убия прасе и да ми изпише "50х" на екрана и после от него да паднат две смотани рога и една изгнила козина :wors:

При фънсървъра ето как стоят нещата : влизаш ' убиваш и ето че "3000х" и ето че си лежел 8ми и после става по уравновесено и вярно че дигаш 30 левел за 1 ден (и даже 60ти ако играеш без да ставаш цял ден) но не всички ФУНСЪРВЪРИ са такива НЕ ЗАБРАВЯЙТЕ че в повечето се дига до 225 левел а не до 70ти

4.А за сетовете - итеми се намират толкова трудно колкото и във близлаик просто те съответстват на левелите и експириънса

5.Намерих ФЪНСЪРВЪР но немога да намеря от каде да се регистрирам http://unrealrp.c.la/ това е саита :wors: потърсете и вие и кажете ако намерите нещо :clap:

Моля ви се даите некав готин сървър за 1.8.0 (по възможност фън колко то се може повече голд да дава от крееп и да се дига бързо лвл)Благодаря предварително

Публикувано изображение

2.10 Забранено е публикуването и разпространението на незаконни програми, кракове, пачове и серийни номера, както и заявките за такива.

Редактирано от stanley56 (преглед на промените)

1во не мисля че е тъпотия! 2ро повечето сървъри са платени,а аз не мисля да си давам парите за игра като мога да си направя сам сървър! 3то постояно GM тата те разиграват а можеш просто да си правиш предмети! 4то зависи на коя версия играеш!

Хубав сървар за WoW ?!?!?

Neptulon EU - Сърварът във който има най много българи.

13 евро на месец ,кво му лащаш да играеш и да се забавляваш без хакове и там подобни други глупости.

Реална игра във реално време със реални играчи ,развита икономика на сървара ,развити гилдий и най-вече роле плеинга.

Това е тази игра ,а във пиратски сървари това няма да го осъзнаете там където едвам се събирате по 500 играча онлайн ( това силно казано)

Та чакам ви във EU Neptulon

Ако на някой не му харесва този сървър ето ви линк да си изберете

http://www.warcraftrealms.com/eu_realmstats.php

Хайде стига сам писал ,че трябва да се райдва.

Прав си и аз съм на тва мнение! :sobbing::)

3.Ето ся аз те коментирам тебе : Аве човек на теб пък какво ти харесва да се шлаеш на едно и също място на картата и да биеш като луд инакря пак нищо Публикувано изображение Мен лично ме дразни да влена в играта за първи път да ида да убия прасе и да ми изпише "50х" на екрана и после от него да паднат две смотани рога и една изгнила козина :nono:

При фънсървъра ето как стоят нещата : влизаш ' убиваш и ето че "3000х" и ето че си лежел 8ми и после става по уравновесено и вярно че дигаш 30 левел за 1 ден (и даже 60ти ако играеш без да ставаш цял ден) но не всички ФУНСЪРВЪРИ са такива НЕ ЗАБРАВЯЙТЕ че в повечето се дига до 225 левел а не до 70ти

4.А за сетовете - итеми се намират толкова трудно колкото и във близлаик просто те съответстват на левелите и експириънса

5.Намерих ФЪНСЪРВЪР но немога да намеря от каде да се регистрирам http://unrealrp.c.la/ това е саита :) потърсете и вие и кажете ако намерите нещо :)

Грешка изках да цитирам тоз маниак!Брао брато кажи им! :):wors:

Айде кат толко разбираш,кажи друга програма освeн Мангоса,за Burning Crusade,че много голям тоя мангос. Публикувано изображение

3.Ето ся аз те коментирам тебе : Аве човек на теб пък какво ти харесва да се шлаеш на едно и също място на картата и да биеш като луд инакря пак нищо Публикувано изображение Мен лично ме дразни да влена в играта за първи път да ида да убия прасе и да ми изпише "50х" на екрана и после от него да паднат две смотани рога и една изгнила козина :)

5.Намерих ФЪНСЪРВЪР но немога да намеря от каде да се регистрирам http://unrealrp.c.la/ това е саита :) потърсете и вие и кажете ако намерите нещо :)

Съгласен съм с теб но все пак всеки си има мнение.електрик не харесфа фън а blizzlike.Аз изглежда и ти харесваме фън.И да кажа че това за прасето е вярно.Искам сащо така да наблегна на това че fun на български това означава забавно и това не е наречено просто така fun а е наречено забавно.Но всеки както иска да го приема.
  • 2 седмици по-късно...

Добре де. Що не пробвате 10 дневния безплатен trial в официалния сървър на Blizzard да видите за какво става дума в тая игра :yanim:

Моля ви, помогнете:искам да ми кажете, ако може разбора се, от каде да си сваля мангос емулатор за УОУ и как да го подкарам.БЛАГОДАРЯ

Влизаш във форумите на Датабг и в търсачката пишеш MANGOS. Може и да откриеш това което търсиш :P

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.