Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за World of WarCraft

Featured Replies

Няма защо бях голям фен на играта,но от както сървъра ми с героя на 60-ти левъл вече е спрян не съм играл Публикувано изображение ще ми кажеш ли някакъв хубав сървър с много хора,но да не дискънекства постоянно както превеше в един друг сървър защото там стигнах девети левъл и ми писна

http://www.wowstatus.net/serverlist.php

Избери си от тука има мн и на всякви пачове.

• Отговори 1,1k
  • Прегледи 182,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

Здравейте, има въпрос и за да не отварям нова тема, ще питам тук. Инсталирах си играта, ъпдейтнах я до версия 1.12.1, регистрирах се в nefelin, смених realmlist, но като стартирах играта, се стартиранякакъв ъпдейтд до версия 2.01.6180. Сега въобще не може да се конектне, пише ми само authenticating и до там. При повечето сървъри пише, че поддържат версия 1.12.1 и искам да питам, дали някой от вас е с ъпдейт до 2.01.6180 и може ли да се играе с този ъпдейт или трябва да си стоя на 1.12.1. Благодаря предварително!

Моля трябва ми Фън сървър без лаг , без крашове и тн.Хелп плс !? Версията да е 1.12.1 :yanim:

Редактирано от Fadeproof (преглед на промените)

Трябва ми фрее сървър на WoW с голяма посещаемост и да е blizzlike ако може.(за 1.12.1!)

незнам,аз сега си драпнах играта и си търся сървър! виж има друг форум за сървари за УОУ!Успех

даите пач за 1.10

Ще ти бам,но ПРАВИЛАТА не позволяват!!!Съжалявам.

Излезе новият Word of Wordcraft:The Burning Crusade най-популярната он-лайн игра.

Просто е невероятна-това го знаем всички ето и малко превю за пристрастените фенове ТУК

Публикувано изображение

Здравейте публикувам таази тема.защото си спомням колко трудно съм инсталирам WoWи колко трудно съм я пускал до игра!осетете този сайт ----->http://websitedata.data.bg и вижте там съм обяснил всичко за инсталирането :wors:Публикувано изображениеПубликувано изображение:wors:Публикувано изображение:wors:

Не мога да разбера кое му е трудното за инсталация.Инсталва се кято всяка друга игра,но при пачовете е малко объркано.Докато изтеглиш някой друг пач вече е излезнал по-нов и пак трябва да ъпдейтваш(ако играеш в оригиналния сървър се налага доста често ъпдейт).

Точно при пачовете реалмлист и др. докато намериш свестен сървър не е толкоз просто имам 50 абоната в скайпа кадето само ме питат кво да правят за да почнат да играят.Понякога пачовете са бъгави и не можеш да си пачнеш играта.Докат разбера че на некой пачове ти требва да ги копираш в главната папка и да ги пачнеш с BNUpdate мина доста време Публикувано изображение

Значи качих си Burning-a,но нямам намерение да плащам.Та търся сървър за играта на версия 2.0.0(6080) Благодаря!

За феновете да си направат сървър и да играят.Аз съм фен на УоУ ма ме марзи да правя сървър.Не мисля че тази тема е нужна Публикувано изображение

Пичове, кажете някои хубави емулатори за 1.12.1 + линк за сваляне.БЛАГОДАРЯ!

Колко акунта може да имаш на един компютър?!!!! :rolleyes::whist:

Акаунтът не се запазва на компютъра, а на сървъра, така че може да влизаш и от други компютри, което пък дава отговор на въпроса ти.

Линк не мога да ти дам,но ему-то се казва Mangos. Намери го из форумите на Дата-бг. :yanim:

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.