Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за World of WarCraft

Featured Replies

Къде се регистрираш първо.Второ ако не ти е оригинална или поне с ориганални номера няма да можеш в близардските сървери да играеш. пс.До колкото за кредитната карта не е от това със сигурност.

• Отговори 1,1k
  • Прегледи 182,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

Къде се регистрираш първо.Второ ако не ти е оригинална или поне с ориганални номера няма да можеш в близардските сървери да играеш.

пс.До колкото за кредитната карта не е от това със сигурност.

Регнах се на http://teaser.wow-europe.com .Кредитната карта е с валиден номер, пък и все пак ми даде да си довърша регистрацията.

Относно дали е оригинална играта не съм сигурен изтеглих я от DC (не съм я дърпал от тях) като iso-та и я инсталирах.

Мерси за бързите отговори

Моля ви кажете некой фън сървър на wow на версия 1.8.0 Публикувано изображение

Здравей!Пачни си играта до 1.12 или 1.11 и сървъри колкото искаш.А и къде ти е удовлоствието от играта в лесните сървъри? Публикувано изображение

Здравей!Пачни си играта до 1.12 или 1.11 и сървъри колкото искаш.А и къде ти е удовлоствието от играта в лесните сървъри? Публикувано изображение

Ами освен дай линк за такав пач и да си кажа нещо ме марзи у трудни.

2.10 Забранено е публикуването и разпространението на незаконни програми, кракове, пачове и серийни номера, както и заявките за такива.

Правилата ! :yanim:

Хора кажете ми безплатни сървъри на WOW за които не трябва да инсталвам кадаж(kadaj) и които да са на patch 1.8.0 моля ви. Благодаря предварително!

Хора кажете ми безплатни сървъри на WOW за които не трябва да инсталвам кадаж(kadaj) и които да са на patch 1.8.0 моля ви. Благодаря предварително!

...тука е добре...но така или иначе ще трябва да ъбгрейднеш пача до 1.12.1...

http://krowow.ku4e.com/index.php

Редактирано от ilotti (преглед на промените)

2.10 Забранено е публикуването и разпространението на незаконни програми, кракове, пачове и серийни номера, както и заявките за такива.

Правилата ! :wors:

И пачовете ли са незаконни файлове???Публикувано изображение

Да,ама искаме с един приятел да играем на 1.8.0 така, че моля ви помогнете!

Искам да ви попитам как да си развия талантите на Tauren Warrior. БЛАГОДАРЯ!

Там нещо не мога да се ориентирам моля ви кажете как е най-удачно според вас да му ги дигам тея таланти.

Пичове, моля ви казвайте как сте си развивали Warrior-ите плссссссссссссссссссссссссссс!

Значи пичове искам да ви попитам как се слагаха допълнителните слотове за магии и др. БЛАГОДАРЯ предварително! ПП:Някои от приятелите ми споменават термина "фармиш" бих искал да ми кажете какво означава това, защото те се правят на глухи, ако това означава да правиш run-ове за предмети къде мога да run-я сам?

Редактирано от deni4 (преглед на промените)

Ако е това което си мисля се пускаше като натиснеш escape после interface и ще видиш после каде се слагат тикчета.Мисля че бяха left bar , right bar и тем подобни

Редактирано от Foka (преглед на промените)

Пич жив и здрав! 10х :rolleyes:

Няма защо бях голям фен на играта,но от както сървъра ми с героя на 60-ти левъл вече е спрян не съм играл Публикувано изображение ще ми кажеш ли някакъв хубав сървър с много хора,но да не дискънекства постоянно както превеше в един друг сървър защото там стигнах девети левъл и ми писна

От около 2 месеца играя на http://www.aleajecta.com/mangoswww/ .Мисля че е един от най добрите Мангос сървъри (Канадски).Добра популация 50-90 човека в сависимост от това колко е часът :) ;Почти без лаг 150мс ;Активни потребители ,ГМ и най вече ГС както във форума ,така и в играта;Доста добър сайт с GPS карта,Ventrilo сървър,Roster и IRC канал.За момента е около 60-70% blizzlike (exp,drop rate i skills) но непрекъснато се слагат нови ъпдейти.Версията е 1.12.1

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.