Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за World of WarCraft

Featured Replies

Значи въпроса ми е следнят.Как мога да наглася какви итеми да има в магазините и как мога да сложа нови NPC-та в градовете? Използвам WoW-Emu 1.9.2. А и как да сложа портали? Благодаря предварително ! :wors::wors:

• Отговори 1,1k
  • Прегледи 182,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

Значи не мога за съжаление да ти кажа точно как става или каде беше понеже не помня.Но пред няколко месеца пусках сървър на Wow и бях намерил в Гоогле подробно обяснение за всеки емулатор настроиките за интеми,ехп и всичко останало.Мои съвет поразрови се малко и ще го намериш.Успех.

В форумите на дата.бг има пълно обяснение което работи от там.

В форумите на дата.бг има пълно обяснение което работи от там.

Точно там не ми отваря линковете Публикувано изображение

Някой ако знае да даде линк към програма за едитване или да каже как се казва :speak:

Здравейте.Тарса някакав нов WoW сървър на версия 1.8.0 и да е фън или некав друк лесен.А и да кажа най-важното да е работещ.

БГ сървър ли търсиш ?

Тука виждам няколко сървъра.Нека някой каже някой от тях със възможно най малък лаг,наи малко крашване и тем подобни проблеми.Това може да звучи наивно понеже може би няма такъв сървър,но се надявам да избера ако не без проблеми,то поне със най малко такива!!!Мерси предварително

Ето тук има добри БГ сървъри http://bgservers.co.nr/

Мерси но тук повечето не работат а другите са на други версии но все пак ще погледна keate.

Мерси но тук повечето не работат а другите са на други версии но все пак ще погледна keate.

Еми защо не си дигнеш WoW-a до 1.10 или 1.12 Публикувано изображение

Така сега ще предложа един сървър на 1 фр.

Сървъра се казва The WestPark's Crew и засега се очертава добре.

Ето линк към форума вътре си пише всичко - версията е 1.11.1

http://westpark-crew.sytes.net/forums/index.php

Засега няма много хора но очаквам да дойдете и да поканите някой ваши приятели. Публикувано изображение

Има много сървъри и всичките са добри.

Ето линк за EU сървърите по-добро от това няма да намериш ,ако искаш да играеш играта и да си във крак със нея

http://www.wow-europe.com/en/serverstatus/

PS

За твое улеснение ще ти препоръчам Neptulon ( Има най-много българи там за момента )

И хайде стига със тия пиратски бъгави сървари

Неразбирам защо се забранява публикуването на кракове за програми и серийните им номера ,а за игрите да си затваряме очите.

• 2 седмици по-късно...

Поздрав за всички WoW маняци

http://video.google.es/videoplay?docid=143...rld+of+warcraft

със танци и музика от най-великата игра

Редактирано от wowgeleto (преглед на промените)

Сменихме емулатора

Това е форума : http://westpark-crew.sytes.net/forums/index.php

Минахме на Mangos Emule.

Има засега някой бъгове но ще се изчистят.

Версията е вече 1.12.1 En или GB :rolleyes:

Заповядайте няма да съжелявате:)

a твoят cървap c нopмaлeн expireance ли e или e увeличeн ?B тakъв cмиcъл kaтo NEFELIN - a или MANGOS - a

• 2 седмици по-късно...

Аз направих пре-поръчка от www.pulsar.bg :rolleyes:

Лично не съм включен в бета тестовете но от клипчетата които съм виждал играта много ми харесва и нямам търпение да я получа. Играя в Burning Blade, нямам 60ти левел но си вдигам от една седмица Dwarf Hunter level 41. 0/17/14 Надявам се да мога да го дигна до 60ти до 16.01.07

наистина повечето нови места са само за 60ти. Outland до колкото знам няма да те пуснат ако нямаш поне 50ти. Главната причина поради която да я купя е новите раси и професия. ще пробвам и двете раси Draenei Paladin и Blood Elf Warlock.

Какво мислите за първия expansion? Мислите ли че Warlock-овете ще са най-популярната класа в Burning Crusade? а нерфа на mage-овете? hunter-ите станаха ли заплаха с новите си таланти? Публикувано изображение

Здравейте. Имам проблем с WoW-a и се чудя дали още някой е имал подобен проблем:регистрирам се на саит-а им като използвам 10 дневният пробен период и всичко си завършва успешно.Инсталирах си играта, пачнах я но когато се опитам да влезна в нея дава че пиша невалиден username or password.Убеден съм че са верни. Ако някой знае от какво може да е това моля да отговори. Мерси на всички

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.