Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за World of WarCraft

Featured Replies

за коя игра става дума и оригинална ли е?

• Отговори 1,1k
  • Прегледи 180,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

За World of Warcraft The Burning Crusade не оригиналната ами най-обикновена драпната от нета.Пачовете са инсталирали автоматично от самия WoW TBC всмисъл съм ги оставил да се драпнан.Играта се update до последната версия 2.1.3.Направих си двапъти асс и двата пъти не стана.

Играта е платена (т.е. с месечна такса). Не можеш да я играеш на сървърите на Blizzard безплатно. Но все пак има алтернативни неофициални сървъри, на които е безплатно.

Здравейте, искам да попитам как бих могъл да направя собствен сървър на УОУ.Бях чувал че на версия 1.0 било най-лесно даже и без емулатор или нещо такова.

БЛАГОДАРЯ предварително!

Еми пич ето Тук.Описано е добре,но е за 1.8...сърварите вече са с 2.1 и нагоре.

Повчрвай ми-хужен ти е. Публикувано изображение

ами тоя код трябва да го купя ли и ако трябва защо са написали безплатно

Може да я изтеглиш от сайта на Близард...безплатно в рамките на 10 дневния период.

Ами точно това питам как и от каде да го намеря и изтегля колко съм се мъчил става асс и не ме пуска и се дразня Публикувано изображение

Какво се кефите бе елате на World of WarCraft The Burning Crusade 2.1.0

Server : InspironWoW

Realms : 2 (Neptulon, Aggamagan(LANRealm)

Realmlist : set realmlist bmw.zapto.org

Sign-Up Page : http://bmw.zapto.org/

Bugs : no bugs ..

Нека ви обясня какво означава Антрикс (най-близкия до Близз емулатор на планетата) :

не Ви трябват аддони за Mail, Auction, HONOR, BattleGrounds, Arena нито нищо подобно, дуели работят, Има Тиер6 Итеми, Илидан също..

Полиморфа му бачка (като стигне 50% кръв и се превръща в овца или в Демон Хънтъра май..)

Всичко работи но сървъра е на 2 дена и се нуждае от хора!

Иначе като се съберем 5-6 човека нА един Раид и изнасяме селцата в Алианската територия (Мразя алитата :@)

хора я сложете един як сървър за бърнинг крусейд версия 2.1.3.6898 предварително благодаря

Героя ми е човек магьосник. 11 левъл съм! Интерисува ме срещам и др. в сървъра на Blizzard, които са с по-ниски левъли и се разкарват с различни животни, което адски ми харесва как мога и аз да си имам такова! ...иначе куестовете си ги правя!

Редактирано от andrian.ivanov (преглед на промените)

Защо никой не ми отговаря на въпросите? Не може 5 левъл да ми се разкарва с дяволче! Явно за зделка с предмети става дума...

Защо никой не ми отговаря на въпросите? Не може 5 левъл да ми се разкарва с дяволче! Явно за зделка с предмети става дума...

Глупости.

Ти си mage, той е warlock. Като искаш pet си смени героя.

Глупости.

Ти си mage, той е warlock. Като искаш pet си смени героя.

Добре де смених го, но пак нямам. Би ли ми казал как мога да си имам Pet? В момента съм 7 ми левъл от снощи играя... От скоро съм в играта просто някои неща не са ми много ясни. Благодаря!

але човек ти ходил ли си при трейнъра си аз па съм найт елф друид 10 левел П.С.това е магийка

Редактирано от toggo (преглед на промените)

Ами да. :offtopic_s: Имам всичките магии за, които ме тренира в гробещето зад църквата - иначе куста за книгата не мога да изпалня. Не знам какво да направя! Като бях маг ходих в града! P.S. ...иначе с pet по лесно се убива.

Редактирано от andrian.ivanov (преглед на промените)

WoW TBC Сървър: v. 2.1.3

XP Rate: 2X

Level Cap: 70

Drop rate: Blizzlike + 20%

Gold: Blizzlike + 50%

http://wowtbc.hopto.org/ - сайт

http://wowtbc.hopto.org/wowforum/ - форум

Има компетенти хора, които слагат последните ъпдейти и всичко е 6+

Вече има и GM , провеждат се евенти. Всички са добре дошли :question:

NJOY

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.