Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Съновник.Тълкуване и поръчване на сънища, видения, суеверия и истина

Featured Replies

Не мислете, че се подигравам или нещо от този сорт. Сънищата не предсказват. Те просто подсказват какъв може да е проблема или от какво може да е причинен. Чисто тълкуване на сънища не може да се направи и в повечето случаи е неправилно. Проблема за раздялата се крие във фактори и причини, които са пренебрегвани или са останали незабелязани. Сънищата ви в момента са просто резултат от самата ситуация. В момента сте нервен и изпитвате тревога.

• Отговори 854
  • Прегледи 138,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Yvan Sergeev
    Yvan Sergeev

сънуваш ли че си заварчик се събуждай по- бързо да не се напикаш с огъня не се играе   

• haidukpikaso
    haidukpikaso

Сънувах че се бия с крокодили и ги усмъртих всичките Гадни животни

• Нема ти разберат майтапа, дъ знайш!

Публикувани изображения

преди 8 минути, Емил Костов написа:

Не мислете, че се подигравам или нещо от този сорт. Сънищата не предсказват. Те просто подсказват какъв може да е проблема или от какво може да е причинен. Чисто тълкуване на сънища не може да се направи и в повечето случаи е неправилно. Проблема за раздялата се крие във фактори и причини, които са пренебрегвани или са останали незабелязани. Сънищата ви в момента са просто резултат от самата ситуация. В момента сте нервен и изпитвате тревога.

Безкрайно ти благодаря,точно от такъв отговор имах нужда! Благодаря  че ме светна, и аз знам че сънищата казват моментната ситуация. По твоето изказване, правилно ли го разбирам? Сънищата предсказват моментната ситуация, или просто един вид, психическата ни нагласа, може би защото го мисля постояно. Това не означава че няма да се оправим нали, смисъл сънищата предсказват ситуацията както го каза!

Това е просто мое мнение. Дали ще се оправите зависи само от Вас двамата. Събирате се, говорите, търсите кои са причините за раздялата и ги коригирате. В противен случай нещата няма да се оправят.

Ако пък дамата не иска да е с Вас или не иска да опита отново с Вас всеки продължава по своя път.

Редактирано от Емил Костов (преглед на промените)

преди 6 минути, Емил Костов написа:

Това е просто мое мнение. Дали ще се оправите зависи само от Вас двамата. Събирате се, говорите, казвате кои са причините за раздялата и ги коригирате. В противен случай нещата няма да се оправят.

Ако пък дамата не иска да е с Вас или не иска да опита отново с Вас всеки продължава по своя път.

Извинявай, но защо казваш че в противен случай нещата няма да се оправят? От къде знаеш и защо мислиш така. Вярно е че не си говорим и обръщаме внимание, но се надявам за момента да е така, но за напред да се оправим, но ти от къде знаеш?

Ами просто е. Ако един проблем не се решава, пренебрегва се или се оставя за вбъдеще той си остава и рано или късно ще се появи с още по-голяма сила.

И аз това казах, сърдим се и не си обръщаме внимание, разминаваме се като трамваи! Нито иска да ме изслуша нито да ми прости.

Както казах, времето лекува и силно се надявам нещата да се оправят между нас, казвам го за след време, за в бъдеще. Така ли иначе в един момент пак ще се засечем и пак нещата ще потръгнат, но не ми се вярва раздялата ни да е за винаги!

Все пак да се допитам, просто ме съветваш да Не обръщам внимание на сънищата, или поне да Не се влияя от тях, така ли е?

Редактирано от misho0105 (преглед на промените)

преди 4 часа, misho0105 написа:

Здравейте приятели, нов съм тука,надявам се да ми помогнете да изясня някои неща.

Имах приятелка,но се скарахме жестоко, а на всичкото от горе ме блокира във Фейсбук. От тогава имам много сънища относно нея, но съновника не можа да ми помогне.

След скарването ни, сънувах апартамент, имаше две жени, казах им че ме боли и искам да се оправим, апартамента беше луксозен и имаше светлини всякаш беше дискотека. Тази нощ сънувах автомобилни гуми, бяха много и аз започнах да ги хвърлям в отсрещния двор, сред нас имаше човек,мисля че беше шеф, той държеше

пистолет и го насочи към друг, (Не помня дали имаше изтрел), а след като разхвърляхме гумите се качихме в нова кола, която аз я карах.

Другия сън беше че със тази девойка се засичаме пред нас и си пишем по телефоните, а след това тя ми пиши във фейсбука (отново да припомня че в реалността тя ме блокира във фейсбук). Следващия сън беше че играя нещо като компютърна игра, по точно аз летях, и във ръцете си държах клавиатура от която играя в движение.

Моля някой който разбира от сънища да ми поясни какво означава това.

Също искам да допълня че се занимавам и със гледане на карти, в повечето случаи картите ми познават, а вчера като гледах за нас, те показаха че ще се оправим след време, но въпросът ми е какво ли означават тези сънища?

Луксозният апартамент със светлините означава, че ще се сдобрите и ще бъде радост и голямо щастие. Двете жени са помощ от някакви добронамерени съветнички, сигурно приятелки. Изхвърлянето на гумите означава, че ще отмине някакъв период на стари стабилни(гумите са били здрави...) взаимоотношения, но ще започне нов по-хубав период - новата кола и ти ще я караш защото си се поучил от грешките си. За пистолета нищо не мога да кажа, може би показва твоите страхове. За фейсбука, каквото си сънувал ще се случи, не е вярно че става точно  обратното на сънищата. Летенето е на добро, но комп. игра и клавиатурата нищо не означават.

преди 2 часа, Sleda написа:

Луксозният апартамент със светлините означава, че ще се сдобрите и ще бъде радост и голямо щастие. Двете жени са помощ от някакви добронамерени съветнички, сигурно приятелки. Изхвърлянето на гумите означава, че ще отмине някакъв период на стари стабилни(гумите са били здрави...) взаимоотношения, но ще започне нов по-хубав период - новата кола и ти ще я караш защото си се поучил от грешките си. За пистолета нищо не мога да кажа, може би показва твоите страхове. За фейсбука, каквото си сънувал ще се случи, не е вярно че става точно  обратното на сънищата. Летенето е на добро, но комп. игра и клавиатурата нищо не означават.

Благодаря ти за отговора! Дано наистина да се сдобрим (макар че не виждам как защото тя ме игнорира и се прави че Не ме вижда). А ако може да попитам, след колко време се сбъдват тези сънища? този със апартамента го сънувах миналата седмица, а останалите преди 1-2 дена. Да допълня че във апартамента, нея я нямаше, бях само аз и две жени!

Също така да добавя! Sleda-  ти каза че за фейсбука, каквото съм сънувал ще се случи. Това че във съня ме е отблокирала и ми прати покана за приятелство, означава ли че наистина ще се случи? Наистина ли ще ми прати покана? защото в момента ме е блокирала. Сигурен ли си че ще се сдобрим като гадаеш по сънищата, защото в реалността се разминаваме. Извинявай че те питам, но виждам че ги разбираш. Моля те кажи ми!

преди 4 часа, misho0105 написа:

Благодаря ти за отговора! Дано наистина да се сдобрим (макар че не виждам как защото тя ме игнорира и се прави че Не ме вижда). А ако може да попитам, след колко време се сбъдват тези сънища? този със апартамента го сънувах миналата седмица, а останалите преди 1-2 дена. Да допълня че във апартамента, нея я нямаше, бях само аз и две жени!

Също така да добавя! Sleda-  ти каза че за фейсбука, каквото съм сънувал ще се случи. Това че във съня ме е отблокирала и ми прати покана за приятелство, означава ли че наистина ще се случи? Наистина ли ще ми прати покана? защото в момента ме е блокирала. Сигурен ли си че ще се сдобрим като гадаеш по сънищата, защото в реалността се разминаваме. Извинявай че те питам, но виждам че ги разбираш. Моля те кажи ми!

Не мога да бъда 100% сигурна за всичко. Но най-голям % вероятност че ще се сдобрите дава сънят в който сте се срещнали и тя ти е пратила покана за приятелство във фейсбук. Наистина, разбирай го дословно, сте се срещнали по време на сън и тя ти е простила, щом те е отблокирала. Чакай до 10 дена.

на 12.11.2015 г.,, misho0105 написа:

Здравейте приятели, нов съм тука,надявам се да ми помогнете да изясня някои неща.

Имах приятелка,но се скарахме жестоко, а на всичкото от горе ме блокира във Фейсбук. От тогава имам много сънища относно нея, но съновника не можа да ми помогне.

След скарването ни, сънувах апартамент, имаше две жени, казах им че ме боли и искам да се оправим, апартамента беше луксозен и имаше светлини всякаш беше дискотека. Тази нощ сънувах автомобилни гуми, бяха много и аз започнах да ги хвърлям в отсрещния двор, сред нас имаше човек,мисля че беше шеф, той държеше

пистолет и го насочи към друг, (Не помня дали имаше изтрел), а след като разхвърляхме гумите се качихме в нова кола, която аз я карах.

Другия сън беше че със тази девойка се засичаме пред нас и си пишем по телефоните, а след това тя ми пиши във фейсбука (отново да припомня че в реалността тя ме блокира във фейсбук). Следващия сън беше че играя нещо като компютърна игра, по точно аз летях, и във ръцете си държах клавиатура от която играя в движение.

Моля някой който разбира от сънища да ми поясни какво означава това.

Също искам да допълня че се занимавам и със гледане на карти, в повечето случаи картите ми познават, а вчера като гледах за нас, те показаха че ще се оправим след време, но въпросът ми е какво ли означават тези сънища?

Нали си наясно, че нещата няма да се оправят сами? Значи ако искаш промяна, предприеми съответните действия. Може и да не се получи и тогава просто трябва да приемеш, че връзката ви е приключила, но може и да намерите някакво общо решение на създалата се ситуация. Докато съзнанието ти е заето от мисълта за приятелката ти ще продължаваш да я сънуваш. Не търси някакви знамения в това. Сънят ти изразява единствено отчаяние и търсенето на външна помощ. Няма нищо пророческо, а отразява сегашното ти психическо състояние.

Редактирано от Shiniasu (преглед на промените)

преди 12 часа, Sleda написа:

Не мога да бъда 100% сигурна за всичко. Но най-голям % вероятност че ще се сдобрите дава сънят в който сте се срещнали и тя ти е пратила покана за приятелство във фейсбук. Наистина, разбирай го дословно, сте се срещнали по време на сън и тя ти е простила, щом те е отблокирала. Чакай до 10 дена.

Ще се опитам да разкажа сънят си на ново във който ми праща покана във Фейса! Засичаме се в входа, обаче Не си говорим, а си пишем по телефоните (не помня какво си писахме, но до колкото помня и се извинявах), след това когато се прибирам и влизам във фейса и виждам че ме е отблокирала и ми е пратила покана за приятелство. След това сънувах съня със летенето.

преди 48 минути, Shiniasu написа:

Нали си наясно, че нещата няма да се оправят сами? Значи ако искаш промяна, предприеми съответните действия. Може и да не се получи и тогава просто трябва да приемеш, че връзката ви е приключила, но може и да намерите някакво общо решение на създалата се ситуация. Докато съзнанието ти е заето от мисълта за приятелката ти ще продължаваш да я сънуваш. Не търси някакви знамения в това. Сънят ти изразява единствено отчаяние и търсенето на външна помощ. Няма нищо пророческо, а отразява сегашното ти психическо състояние.

Така е, зависи от мене и постоянно обмислям какво мога да направя. Ще направя всичко, дори и невъзможното както му се вика, но просто казвам че сънищата ни казват настоящото, за това и се допитвам. Имал съм сън, който означава че плановете ми ще са напразно, но това беше отдавна и за друго. За това сега се допитвам за тези сънища.

на 12.11.2015 г.,, Sleda написа:

Благодаря!

на 13.11.2015 г.,, Shiniasu написа:

Благодаря!

на August 26, 2005 at 5:47:47 AM, slow_burn написа:

Случаят, който най-много ме изуми е всъщност преживян от една приятелка. Разказа ми как една вечер е сънувала, че е на едно определено място с човек, който не е виждала отдавна. На следващия ден отишла там и той дошъл след малко с думите "Сънувах те и знаех, че ще те намеря тук"! Това не мога да си го обясня. :ph34r:

За Мишо.

преди 19 часа, Sleda написа:

За Мишо.

Благодаря, този случай е на твоя приятелка!!!

И аз искам да ти разкажа за два случая на баба ми преди около 25 години.

През 1992 година баба ми сънува един роднина, който във съня и казва че иска да се сбогуват защото в този живот повече нямало да се видят. Било мрачно място, както вървели той продължи на пред, а баба ми се е събудила и по телефона са я уведомили че той е починал. Странно а?

Втория сън !!! Баба ми сънува някакъв Ангел, малко дете държи голяма книга и казва на баба ми че във нея книга са имената на всички хора по света, ангела казва на баба ми че ще живее до 94 години, но на 60 години има някаква точка, което означавало че може да я сполети опасност и да умре. Наистина стана така, имаше опасност която я преодоля, а сега всяка година на този ден прави курбан без да пропуска. Аз си имам причина да вярвам в сънищата, защото и на мене са ми предсказвали за неприятности.

Sleda Благодаря за обърнатото внимание и дано за напред пак да се чуем!!!

• 3 седмици по-късно...

Здравейте!

На кратко, харесвам едно момиче, живеем във един вход, обаче до нас имаме и друго момче което ни е комшия, аз и момичето се скарахме преди няколко седмици, а със другото момче (другия комшия) са просто познати.

Миналата нощ обаче сънувах че бяхме във болницата  обаче тя беше на пейката със другото момче (комшията) и си приказваха, аз естествено ревнувах и правих някакъв курс със колата си около болницата, когато се върнах във болницата, момичето беше само и се заприказвахме. След това я прегърнах  и излязохме от болницата. Когато излязохме от болницата, аз я прегърнах силно и започнах да я целувам по бузите и устата. След това стигнахме някаква детска градина, аз там без да искам направих пожар като запалих някакво дърво или борче, опитах се да го изгася, обаче дойде един мъж (мисля че беше пожарникар) и успяхме да го изгасим и после се събудих. 

Мисълта ми е, това означава ли нещо със другото момче (комшията) или няма от какво да се притеснявам?

преди 6 часа, stili1122 написа:

Здравейте!

На кратко, харесвам едно момиче, живеем във един вход, обаче до нас имаме и друго момче което ни е комшия, аз и момичето се скарахме преди няколко седмици, а със другото момче (другия комшия) са просто познати.

Миналата нощ обаче сънувах че бяхме във болницата  обаче тя беше на пейката със другото момче (комшията) и си приказваха, аз естествено ревнувах и правих някакъв курс със колата си около болницата, когато се върнах във болницата, момичето беше само и се заприказвахме. След това я прегърнах  и излязохме от болницата. Когато излязохме от болницата, аз я прегърнах силно и започнах да я целувам по бузите и устата. След това стигнахме някаква детска градина, аз там без да искам направих пожар като запалих някакво дърво или борче, опитах се да го изгася, обаче дойде един мъж (мисля че беше пожарникар) и успяхме да го изгасим и после се събудих. 

Мисълта ми е, това означава ли нещо със другото момче (комшията) или няма от какво да се притеснявам?

Не, не означава нищо свързано с другото момче. Това си е твой личен страх, който едва ли е основателен. Проблемът със скарването и разрешаването му все пак стои. В съня ти той се проявява като пожар и за решаването на който очевидно разчиташ на външна помощ. Тук във форума разбира се няма да намериш подходящия човек. Можеш да опиташ с помощта на някой общ познат, но най-добре е сам да поемеш инициативата за да се разберете с приятелката ти.

преди 6 часа, Shiniasu написа:

Не, не означава нищо свързано с другото момче. Това си е твой личен страх, който едва ли е основателен. Проблемът със скарването и разрешаването му все пак стои. В съня ти той се проявява като пожар и за решаването на който очевидно разчиташ на външна помощ. Тук във форума разбира се няма да намериш подходящия човек. Можеш да опиташ с помощта на някой общ познат, но най-добре е сам да поемеш инициативата за да се разберете с приятелката ти.

Значи няма нищо общо със другото момче, това си е мое притеснение, така ли е?

Все пак темата е СЪНОВНИК, за това питам! Просто исках да знам, Благодаря ти за отговора!

Редактирано от stili1122 (преглед на промените)

• 1 месец по-късно...
преди 27 минути, Луцифер... написа:

Сънувах,че на покрива на нашата "механа" (На семейството) имаше едно момиче с бяла рокля и черна коса.Аз сънувах,че се бях събудил някъде към 5 и нали тогава се стъмнява и дядо тъкмо носеше стълба да отиде да види какво е това момиче.Аз се качих първи,но момичето беше легнало и отидох да видя лицето и...Пипнах я,а тя изчезна като прах и чух леко пошушване "16 дни......"

Вечерта беше 14 срещу 15 януари.За сега нищо странно не се е случвало.Искам да знам какво означава това.

Навярно сънят е свързан с празника Трифон Зарезан, когото сигурно почитате, щом имате механа. :)

Може би ще срещнеш това момиче на празника?

Днес попаднах на статия, свързана с тълкуването на сънища, която много ми хареса, може би заради това, че напълно отговаря на разбиранията ми по въпроса.

Ето я:

Тълкуване на сънища без съновник

Spoiler

Сънищата са нещо лично и не могат да бъдат тълкувани по обща схема. Това твърди психоаналитикът Саверио Томасела. Той обяснява, че за една жена да се сънува бременна може наистина да е признак за идващ проблем, както твърди стандартното тълкуване на сънища, но за друга може да е знак за нещо хубаво. Зависи от конкретната жена, от нейните мечти, от състоянието, в което е, дори от филма, който е гледала вечерта преди да заспи. Затова той предлага индивидуален подход към сънищата.

Психоаналитикът подчертава, че сънищата са израз на нашето подсъзнание и не може да бъдат поставяни в калъп – все едно всички хора да имат едно и също подсъзнание. Той предлага на всеки, желаещ да разбере по-добре сънищата си и да изследва тази част от съзнанието си, да започне да води дневник на сънищата.

В него се записват всички сънища, които си спомняте, колкото и объркани и незначителни да ви се струват те, обяснява Томасела. Най-добре е този ритуал да стане неизменна част от вашата сутрин, защото сънищата трябва да се запишат веднага след събуждане, защото след това съществува риск не само да ги забравите, но и да ги преиначите през призмата на рационалното си мислене, подчертава психоаналитикът.

Той препоръчва този ритуал да продължи поне няколко седмици, най-добре дори няколко месеца, за да разполагате с „досие“ на сънищата си. По този начин всеки от нас, без да е специалист и без да използва съновник, ще може да открие връзки между различните сънища, ще си обясни дали някои образи не се повтарят след стресови дни и дали наистина има неща, които сме видели насън, а после са се случили. Единствено така ще можем да направим връзка кой образ какво означава за самите нас и ще можем по-лесно да разпознаваме сигналите на подсъзнанието си.

Саверио Томасела не отрича съновниците, но смята, че поне в началото не бива да се затормозяваме с вече готови значения, защото вместо да открием свещения символ на всеки образ за самите нас, ние ще се обременим с културни традиции и поверия, което всъщност ще ни обърка. Той подчертава, че сънят е нещо лично и индивидуално за всеки човек и няма как и значенията на сънищата да не са различни за всеки един. Затова психоаналитикът ни препоръчва вместо да използваме съновник, да наблегнем на личната, свободна интерпретация.

Освен това той изтъква, че ние самите най-добре се познаваме и много по-лесно можем да открием връзката между сънищата и различни неща, които са ни се случили в далечното или в близкото минало. Той дори предлага по-аналитичен метод и ни съветва да правим равносметки от сънищата си всяка седмица като записваме в колони различни образи и с какво ги асоциираме, какви хора сме сънували и какви чувства те пораждат в нас, какво се видели и какво ни се е случило. Така много по-лесно ще имаме готови схеми за интерпретиране и допълване.

Когато съберем достатъчно информация вече ще сме в състояние свободно да интерпретираме записките си, да намерим връзка между отделни сънища, между събития и подсъзнателни усещания, между образи и тяхното лично значение. Томасела подчертава, че се изисква известно време „тренировки“ и натрупване на опит, но с течение на времето асоциациите и обясненията стават много по-лесно достижими.

Редактирано от Мойра
допълване (преглед на промените)

преди 1 час, Луцифер... написа:

Сънувах,че на покрива на нашата "механа" (На семейството) имаше едно момиче с бяла рокля и черна коса.Аз сънувах,че се бях събудил някъде към 5 и нали тогава се стъмнява и дядо тъкмо носеше стълба да отиде да види какво е това момиче.Аз се качих първи,но момичето беше легнало и отидох да видя лицето и...Пипнах я,а тя изчезна като прах и чух леко пошушване "16 дни......"

Вечерта беше 14 срещу 15 януари.За сега нищо странно не се е случвало.Искам да знам какво означава това.

след 16 дни ще се случи нещо, което ще промени живота ти

така мисля, но ти пиши непременно какво е станало след 16 дни :)

преди 20 минути, Луцифер... написа:

Всъщност това е нещо като страх...Това момиче имаше страшен вид (легнало момиче на покрива на построика по тъмно време).Аз имах и имам страх от един ужасен филм,който видях като дете.Филма се казваше "Самара" или нещо подобно.Не помня дали съм видял лицето й,но мисля,че беше кърваво.

ами бъди нащрек - аз след такива сънища съм много внимателна във всичко

то не че ако ти е писано нещо лошо да стане няма да стане де, но сънищата са също така и предупреждение

• 1 месец по-късно...

Здравейте!  Снощи сънувах че прегръщам малката си братовчедка и започвам  да я целувам по бузите, тя е на 8 годинки, а аз съм на 20. Какво означава това?

В съновника пише много неща, но точно това не го открих. Единственото което открих във съновника, целувка от близък означава раздяла, но не съм сигурен дали е това!   А в действителност сме близки.

преди 9 часа, vilizarht написа:

Здравейте!  Снощи сънувах че прегръщам малката си братовчедка и започвам  да я целувам по бузите, тя е на 8 годинки, а аз съм на 20. Какво означава това?

В съновника пише много неща, но точно това не го открих. Единственото което открих във съновника, целувка от близък означава раздяла, но не съм сигурен дали е това!   А в действителност сме близки.

и аз знам че целувката не е на хубаво

но имай предвид че това може да не е било сън а астрално пътуване, границата е много тънка

преди 14 часа, haidukpikaso написа:

и аз знам че целувката не е на хубаво

но имай предвид че това може да не е било сън а астрално пътуване, границата е много тънка

Смисъл, какво означава астрално пътуване?

на 03 Март 2016 г. at 6:12, vilizarht написа:

Смисъл, какво означава астрално пътуване?

Душата ни си ходи насам натам с две думи, ние спим но нея я няма, разхожда си се

ето тук имаме тема

и в нета има много статии на тази тема

но подчертавам че в случая говоря само и единствено за неосъзнатото пътуване, другото не е за препоръчване !

съня ти може да е това - просто си бил при братовчедка си, духом

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.