Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Съновник.Тълкуване и поръчване на сънища, видения, суеверия и истина

Featured Replies

Скочих ма летях бавно и се приземих без травми!

• Отговори 854
  • Прегледи 138,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Yvan Sergeev
    Yvan Sergeev

сънуваш ли че си заварчик се събуждай по- бързо да не се напикаш с огъня не се играе   

• haidukpikaso
    haidukpikaso

Сънувах че се бия с крокодили и ги усмъртих всичките Гадни животни

• Нема ти разберат майтапа, дъ знайш!

Публикувани изображения

преди 4 часа, _Alex&Vanko_ написа:

Скочих ма летях бавно и се приземих без травми!

Пак си се разминал!  :)    И аз сънувах че скачам от терасата, а според логиката на Белгиеца сигурно искам да се самоубивам, преди време  се заяжда със мене и спрях да влизам в този сайт, но сега се върнах. Добре че Не му се връзвам на приказките и напълно подкрепям Presiqn88, AlexVanko, Haidukpicaso! 

Благодаря ви  :)

на 1/4/2016 at 22:07, _Alex&Vanko_ написа:

И аз съм сънувал неща дет не съм си ги и мислил изобщо,примерно че скачам от балкона!

Аз пък съм сънувал че умирам и бях радостен че си отивам.
Ето този сън като ви се случи, елате ми се обадете.

преди 2 минути, _Alex&Vanko_ написа:

Щом си бил радостен изобщо не си умирал!

Ааааааа, точно си умирах, фунциите на мозъкът ми спираха. Като разбрах че умирам ми стана готино и само казах на ум "Довиждане Филип" ( синът ми) и ми спря мозъчната дейност. Егати кефа, само не знам що се събудих точно след това.

Щото си се "досетил", че ще наобиколя хубавата ти женичка!

Здравейте! Тази нощ сънувах че ми вземат кръв, ходих някъде на лекарски кабинет и докторът ми взема кръв със спринцовката, започна от гърлото после ръката и каза че ще я праща на проба. Това означава ли нещо или пък съм застрашен здравословно?

преди 7 минути, presiqn88 написа:

Здравейте! Тази нощ сънувах че ми вземат кръв, ходих някъде на лекарски кабинет и докторът ми взема кръв със спринцовката, започна от гърлото после ръката и каза че ще я праща на проба. Това означава ли нещо или пък съм застрашен здравословно?

Защо не спреш да сънуваш? Хем ще спестиш писането на глупости в този форум! Нали каза че си имаш приятелка. Трябва вече да си порасъл.

преди 2 минути, * СТЕФАН * написа:

Защо не спреш да сънуваш? Хем ще спестиш писането на глупости в този форум! Нали каза че си имаш приятелка. Трябва вече да си порасъл.

Да спра да сънувам, интересно, всеки сънува и никой не може да спре! Какво общо има със приятелката ми? Не разбирам!   Този форум специално е за сънища и е кръстен Съновник, всеки да споделя сънища, да получава отговори или да си говорим за сънища и да обсъждаме. Форумът Не е направен така че, някой да пита нещо за някой сън, а в замяна да получи отговор подобен на твоя! Ако ще е така то няма смисъл форумът да съществува ако всеки получава подобен отговор като твоя, още повече че е кръстен  СЪНОВНИК!

Но добре, ще се оправя сам и ще потърся в интернет! Не ми отговаряйте.

преди 3 минути, presiqn88 написа:

Да спра да сънувам, интересно, всеки сънува и никой не може да спре! Какво общо има със приятелката ми? Не разбирам!   Този форум специално е за сънища и е кръстен Съновник, всеки да споделя сънища, да получава отговори или да си говорим за сънища и да обсъждаме. Форумът Не е направен така че, някой да пита нещо за някой сън, а в замяна да получи отговор подобен на твоя! Ако ще е така то няма смисъл форумът да съществува ако всеки получава подобен отговор като твоя, още повече че е кръстен  СЪНОВНИК!

Но добре, ще се оправя сам и ще потърся в интернет! Не ми отговаряйте.

Ето синко какво е основното предназначение на този форум. Написано е с големи букви на основната му страница. 

Снимка007.jpg

преди 2 часа, * СТЕФАН * написа:

Ето синко какво е основното предназначение на този форум. Написано е с големи букви на основната му страница. 

Снимка007.jpg

Синко! От къде знаеш че Не съм по голям от тебе?   Да знам тази снимка, но все пак има и форум във който ти влизаш и пишеш в него, този форум се нарича СЪНОВНИК!

преди 7 часа, presiqn88 написа:

От къде знаеш че Не съм по голям от тебе?  

Той ти се пада дядо на тебе по годинки.

Пиши си спокойно глупости колкото си искаш, не се притеснявай, така подържаш форума жив.

• 1 месец по-късно...

Днес сънувах много странен сън ,който не знам ,как да тълкувам. Извинявам се ,ако прозвучи несериозно или смешно ,но Сънувах ,че запоявам ,не помня точно какво ,но помня ясно че поялникът бе нагрят до червено ,което обичайно не е редно да става. И не ,ежедневието ми не е свързано с подобна дейност ,не е като по цял ден да правя това и да ми се е набило в главата. 

преди 48 минути, Soviet Soldier написа:

Днес сънувах много странен сън ,който не знам ,как да тълкувам. Извинявам се ,ако прозвучи несериозно или смешно ,но Сънувах ,че запоявам ,не помня точно какво ,но помня ясно че поялникът бе нагрят до червено ,което обичайно не е редно да става. И не ,ежедневието ми не е свързано с подобна дейност ,не е като по цял ден да правя това и да ми се е набило в главата. 

Сънуваш ли че си заварчик, ще бъдеш посредник при семейна кавга или при скарване между приятели.

• 3 седмици по-късно...
на 3.04.2016 г. at 17:50, Белгиеца написа:

Той ти се пада дядо на тебе по годинки.

Пиши си спокойно глупости колкото си искаш, не се притеснявай, така подържаш форума жив.

на 3.04.2016 г. at 21:26, _Alex&Vanko_ написа:

То форума отдавна не е само с такава насоченост!

Само не разбрах едно! От къде знаете кой на колко години е в този сайт?

• 4 седмици по-късно...
на 28 Май 2016 г. в 9:37, presiqn88 написа:

Само не разбрах едно! От къде знаете кой на колко години е в този сайт?

шамани да искаш тука

преди 1 минута, haidukpikaso написа:

шамани да искаш тука

Един изстрел в тъмното. Кака ми Албена гони педесетака ! А кажи че не съм шаман после.

• 1 месец по-късно...
на 22.06.2016 г. в 23:06, BMW Маниак написа:

Един изстрел в тъмното. Кака ми Албена гони педесетака ! А кажи че не съм шаман после.

Остарява и по-злобна става!:lol6:

• 8 месеца по-късно...

сънищата са игра на мозъка

от всяка игра е важно да извлечем поуки

казват че каквото ядеш  преди лягане такива ще ти сънищата

може да споделяте сънища  тълкуване и поуки и др информация

ядох преди лягане 3v1  с добавена  хърватска захар

поуките от тълкуването ми на съня

- златното поколение на България с  даден  им шанс да властват над останалите поколения ,35- 45 годишни ,80-90  годишни

-бъдеща ученическа закуска - най- доброто -парче наденица с подкравки и кашкавал 3.50 лв

- старите хора се чувстват безполезни и не разбират новите неща и изпадат в депресия и са склонни към самоубийства считат се за прахосници на кислород  храна и вода .

-  умните са склонни към лъжа,   глупавите са склонни да казват  винаги истината без да ги питат

- хората са  склонни да говорят зад гърба  и да се усмихват когато ги чуеш .

преди 1 час, Yvan Sergeev написа:

глупавите са склонни да казват  винаги истината без да ги питат

а тъй
мен никой не ме пита, ама го потвърждавам това
:(

сладко от череши преди лягане

поуки

-не е страшно да паднеш в изкопан гроб-  страшно е да не искаш да излеш и да ти е добре

- за да няма инциденти когато берете череши махайте колците на доматите под  черешата

-  в двубоя между дракона и уникорна  не знам кой ще надделее, драконът ли ще бъде окован или уникорона или ще се оковат взаимно, нo знам  със сигурност, че дупето на уникорна ще бъде подпалено от страстен  драконски огън и няма да може  да си седне поне 2 седмици .

телешко преди лягане 

поуки:

ако попадне в гората   със дълъг нож не позволявайте на вълците да ви захапят за ръката в която го държите и да ви изядат все пак ако го направите ще умрете със усмивка  че Yvan Sergeev ви е предупредил и не сте го слушали

ако изпитватe нужда  за  още 5 минути сън може да си кордишете часавника да звъни  1 час по- рано и така ще може да си направите 12 пъти по 5 минути или 2 часа по рано 25  пъти по 5 минути .

• 2 седмици по-късно...

Здравейте, темата е за осъзнато сънуващи. Спделяне на опит във сънуването и за какво използвате краткото времето прекарано в това състояние

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.