Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Любим футболист

Featured Replies

За нещо съм слушал само на европейското и сега на това световно, а е доста прилично вратарче :)

Редактирано от lpa (преглед на промените)

• Отговори 113
  • Прегледи 14,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Ето още мъничко за Рикардо.

Име - Рикардо Александре Мартинс Соареш Перейра

Роден на 11 февруари 1976 г.

Пост - вратар

Дебют в националния отбор - 2 юни 2001 г. срещу Ирландия (1:1)

В националния отбор - 30 мача, 0 гола (един от дузпа все пак)

Преди Спортинг играе в Боависта. Получава 75 хил. евро месечно. Сега може и да му ги увеличат. /Ох, Боже/.

Роберто Карлош-Реал Мадрид biggrin.gif

' date='21.01.2006г. в 19:27' post='121249']Roberto Carlos da Silva

Той е №1 :baby:

Моят любим футболист е :

Крищиано Роналдо дош Сантош Авейро (на португалски Cristiano Ronaldo dos Santos Aveiro, произнася се Крищиану Руналду душ Сантуш Авейру), роден на 5 февруари 1985. Кристиано Роналдо е португалски професионален футболист, играещ за английския клуб Манчестър Юнайтед. В националния отбор по футбол на Португалия играе с номер 17, а в Мaнчестър Юнайтед - с номер 7. Висок е 187 см, тежи 76 кг

:)

• 2 седмици по-късно...

На мен любимец ми е БАТИГОЛ!!! cool.gif

bati.jpg

От сегашните има доста добри, и мога да изброя доста имена - но хайде ще дам само едно име - Икер Касияс :)

Моят любим футболист е :

Кристиано Роналдо дош Сантош Авейро (на португалски Cristiano Ronaldo dos Santos Aveiro, произнася се Кристиано Роналдо дош Сантош Авейру), роден на 5 февруари 1985. Кристиано Роналдо е португалски професионален футболист, играещ за английския клуб Манчестър Юнайтед. В националния отбор по футбол на Португалия играе с номер 17, а в Мaнчестър Юнайтед - с номер 7. Висок е 187 см, тежи 76 кг

;)

ммм да ..това е моя човек:question: Супер е..от всякъде ми харесва..като визия,като играч,абее супер си е ;)

Редактирано от ludichkata__ (преглед на промените)

Алесандро Дел Пиеро- макар, че го пускаха доста малко на това световно първенство /за сметка на Тоти/. Но въпреки това, той си свърши работата.

На мен любимият ми футболист е Гацу Бацов от Бацова махала. Още данни за моя избраник ще намерите на адрес www.chelsey.com cool.gif

За мене най-големият е Кристиано Роналдо,защото той с тия нескопосани финтове може освен заплатата си да погуби и целия отбор!

Не знам как ще го приемете,ама ми е много смешно тоя да го гледам как се върти около топката и накрая я губи!

• 3 седмици по-късно...

Най-великият футболист за мен е Зинедин Зидан,въпреки че се оттегли.Много харесвам Кристиано Роналдо.

От миналото Марко Ван Бастен

hist_big_1988.jpg

от настоящето Кака

1103104761.jpg

от нашите Бербатов

0_M_Berbatov_4.jpg

Нистелрой, братята Невил, Фреди Люмберг има и още...Тези от Английската Висша лига са си...No1

Marco Materazzi , Del Piero,Michael Ballack :help wanted3:

от нашите Валери Божинов !!!

Петър Хубчев

• 8 месеца по-късно...

От миналото любим футболист(и като мъж)ми беше Роберто Баджо-сега са Роналдинио и Кристияно Роналдо-супер сладури и страхотни футболисти:)

:yanim:

ама може ли да ми задавате такъв въпрос .........

не виждате ли кой е :)

ако не сте видяли ей сега ще ви стане ясно:speak:

5.jpg

1pre2D0509175FBALLACK5FPORTRAIT5F01.jpg

th_aae33ed2.jpg

51vhkDKdVRL._BO2,204,203,200_PIsitb-dp-500-arrow,TopRight,45,-64_OU02_AA240_SH20_.jpg

3.jpg

pre070323ballackpk111fdhn8.jpg

най-дория е :) думите са излишни ;)

Редактирано от mulatasabrosa (преглед на промените)

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.