Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Умението да носим на критика

Featured Replies

За себе си не мога да кажа дали и колко нося на критика, но пък съм тествала доста от потребителите тук за тяхната издържливост. biggrin.gif

Когато те критикуват не трябва да ти забраняват да се изказваш ! Това голяма тъпотия ,вместо помощ получих затворена тема ,после не мога да пусна нова ! Е къде е смисъла от критиката на АДМИНИТЕ ? Докато ровя да си намеря нужното инфо ще ми се изпоти сичко от притеснение ,да не загубя ценна информация ! В случая критиката от страна на АДМИН ИЛИ КОЙ ГИ ЗНАЕ ЛАПЕТИЙ НЕ Е НАЙ ПРАВИЛНОТО НЕЩО ! Ако сте толкоз велики останене си със здраве /нецензурен израз/ ! Та критиката е полезна,но не и когато колата ти е на пътя и си се обадил на спящ тъпан да му искаш помощ ! Наистина съм бесен ! /НЕЦЕНЗУРНО /

• Автор
Когато те критикуват не трябва да ти забраняват да се изказваш ! Това голяма тъпотия ,вместо помощ получих затворена тема ,после не мога да пусна нова ! Е къде е смисъла от критиката на АДМИНИТЕ ? Докато ровя да си намеря нужното инфо ще ми се изпоти сичко от притеснение ,да не загубя ценна информация ! В случая критиката от страна на АДМИН ИЛИ КОЙ ГИ ЗНАЕ ЛАПЕТИЙ НЕ Е НАЙ ПРАВИЛНОТО НЕЩО ! Ако сте толкоз велики останене си със здраве /нецензурен израз/ ! Та критиката е полезна,но не и когато колата ти е на пътя и си се обадил на спящ тъпан да му искаш помощ ! Наистина съм бесен ! /НЕЦЕНЗУРНО /

Ето пост характеризиращ как не се носи на критика :yanim:

• 2 седмици по-късно...

аз не търпя критика, закакво да ме критикува човек, аз съм толкова перфектна! :wow: хехе, настрани бъзика, наистина не търпя критика, избивам всичко жиево дето ми е пред очите, много се ядосвам :speak::wow: :wow:

Това, че си лъв не определя нищо от горе казаното, защото аз съм рак и съм същата. :wors:

Вмятането на зодията беше по-скоро иронично.

Много ми се иска да нося на критика и да се поучавам от нея, но уви - не ми се получава.

Ако някой има съвети как се премълчава нещо, което ти изграя езика да излезе... (а не трябва) - да казва ... (това с преброяването до 20 действа в 5/100 % от случаите)

Много хубава темичка. Накара ме да преосмисля някои жиейски ситуации в които съм попадала.Не съм се замисляла за това кое е критика и кое е завист.

Наистина е хубаво да ти се дава шанс да се изкажеш и защитиш позицията си когато си критикуван.

Най - трудно ми е било да приемам критика от хора, които не ме познават. И проявявам непоносимост.

Но когато работя снещо ново определено разчитам на мнения, критики и препоръки. по-добре отклкото да бъда оставена на самотек.

Много хубава темичка. Накара ме да преосмисля някои жиейски ситуации в които съм попадала.Не съм се замисляла за това кое е критика и кое е завист.

Наистина е хубаво да ти се дава шанс да се изкажеш и защитиш позицията си когато си критикуван.

Най - трудно ми е било да приемам критика от хора, които не ме познават. И проявявам непоносимост.

Но когато работя снещо ново определено разчитам на мнения, критики и препоръки. по-добре отклкото да бъда оставена на самотек.

Ами то си е доста тъпо да те критикува човек, който не те познава. Чудно ми е, какво ли би критикувал ? :P

А тези, към които изпитваш нетърпимост, можеби се опитваш и да отбягваш...В такъв случай, въобще не се коси. Критиките на хора, които не те познават и не са ти близки, са чиста проба безпочвено и комплексарско държанеи :P

хубава темичка :yanim:

Винаги съм права - даже, когато не съм :huh:

Хич не нося на критика ..., особено ако е от човек, който ме познава - изяждам го с дрехите .. а бе .. ЛЪВ съм .. какво друго да кажа biggrin.gif

Абсолютно същата работа съм... Трудно се примирявам с критики, а освен това ми става и много криво, особено когато се отнася до черти от характера ми... Може би зодията наистина е виновна... И аз съм Лъв :P

Абсолютно същата работа съм... Трудно се примирявам с критики, а освен това ми става и много криво, особено когато се отнася до черти от характера ми... Може би зодията наистина е виновна... И аз съм Лъв :)

По-скоро егото... :)

По-скоро егото... :help wanted3:

Добре де, айде да разясниш кое точно се отнася към егото (може би собственото самочувствие??) и дали има някви черти, които според теб се предопределят от зодията на човека... Тая тема ми е доста интересна и има какво да се каже по нея... Поне така си мисля laugh.gif

Ето ти тема за зодиите, чети :

http://www.kaldata.com/forums/index.php?showtopic=26206

:nono: Принципно, невярвам да има хора, които да обичат критикат. Въпросът е можеш или неможеш, да преодолееш факта, че някой те критикува и по-какъв начин го правиш. :)

• 1 месец по-късно...

Критиката е хубаво и ценно нещо, няма нито един животински вид в природата, който да не е подложен на критика от природата, но само човека е достатъчно "развит", за да си позволи глупостта да мрази критиката. Опитвам се да отварям очите на такива хора, но те са много брутални и емоционални и мразят всеки, който има различно мнение. Такива хора ще направят всичко възможно за да не разберат защо ги критикувате, затова и всякакви правила и съвети там са безсилни. Затова и се боря и срещу емоциите в ежедневния живот. Те са само за "в леглото" в любимия човек. :)

Редактирано от weselqk (преглед на промените)

Общо взето според моето скромно мнение критиката с е полезно нещо. Не че я обичам. Но в даден момент, когато си като кон с капаци и упорито не виждаш грешките си, е хубаво да има някой който да те подритне и да ти ги покаже. Лошото е, че това става само при хора който са готови да понесат чуждото мнение. При останалите е безполезно - за съжаление. Критиката е полезна и когато трябва да се приземи някой прекалено хвърковат, ама лошото, е че при тях рядко действа. Аз лично я понасям, стига да е в границите на разумното и най-вече да е направена от човек, който има право да ми я отправя.

Ами то си е доста тъпо да те критикува човек, който не те познава. Чудно ми е, какво ли би критикувал ? ;)

Критиките на хора, които не те познават и не са ти близки, са чиста проба безпочвено и комплексарско държанеи ;)

Абсолютни комплексари са,така е

Могат да ме критикуват само и единствено хора,които ме познават лично

Другите да ***** супата

biggrin.gif

Редактирано от haidukpikaso (преглед на промените)

Ами то си е доста тъпо да те критикува човек, който не те познава. Чудно ми е, какво ли би критикувал ? ;)

А тези, към които изпитваш нетърпимост, можеби се опитваш и да отбягваш...В такъв случай, въобще не се коси. Критиките на хора, които не те познават и не са ти близки, са чиста проба безпочвено и комплексарско държанеи :hush:

Обче кофти е, ако се окаже, че близък човек те критикува "в твоя полза". Защото, знаете, и "близък" човек може да иска да те прецака. Все пак е хубаво след всяка критика да се замислим, да преценим дали е субективна и какво можем да променим завбъдеще. Аз поне така правя и обичам градивната критика ;)

Хубаво е да гледаш пробуждането на някой. Радва, че дори направо толпи душата. Имам си малка дъщеря и много ме радва, когато я гледам, как се буди. :huh:

Редактирано от weselqk (преглед на промените)

cool.gif От къде да знам че този дето ме критикува е прав,нека да поспорим по въпроса,че в спора се ражда истината.

От началник приемам критика само ако той е наясно с разликата между командване и управление. :grimace:

cool.gif От къде да знам че този дето ме критикува е прав,нека да поспорим по въпроса,че в спора се ражда истината.

От началник приемам критика само ако той е наясно с разликата между командване и управление. :)

То и тук се иска малко умение. Да разгледаш нещата от очите на критикуващия. После може да прецениш за себе си дали е прав, или не. И също дали ще приемеш критиката, или не ;)

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.