Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Чувствате ли се специални-понякога или винаги?!?!

Featured Replies

Темата може би е предимно насочена към жените, но не само.

Та чувствате ли се специални?

Успява ли човека до вас (гадже или съпруг/а - няма значение) да ви показва винаги, колко сте специални за него/нея?

А вие обичате ли да сте специални за някой и ако да, правите ли и вие така, че човека до вас да усеща, че е номер едно?

Чувствате ли се желани и обичани и има ли моменти, в които всички тези чувства и внимание да ви идват в повече?...

Е такива работи разни - разнообразни.

Хайде отвържете кесиите с приказките...

пп.Определено се зачудих къде да пусна темата, та ако сметнете, че тук не и е правилното място - местете, не ни жалете.

• Отговори 72
  • Прегледи 6,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• така е... но и това клише си има условностите... най-вече много зависи от понятието "свят"... че познавам такива, за които света е толкова малък и безсъдържателен... тогава кво прайм... пак ли

• всяка жена трябва да се чувства специална... и желана... и обичана... и единствена... да усеща, че има подкрепа за това, което прави... да е уважавана и за решенията, които взима...

• да бе да... вЕрвам ти... затва на първите ти думи реагирах така... от това повече здраве му кажи... точно затова написах в заглавния пост, че не става дума само за гаджета и съпрузи... не

Иска ми се да се чувствам специален,но....

За сега избивам жк-та във форума

Не се чувствам специална и ако трябва да съм честна пред себе си и пред Вас, случаите в които съм се чувствала такава се броят на пръсти....

Смятам, че е жалко и го заслужавам, но няма начин!

Не можеш да кажеш на някого какво да направи за да те накара да се почувстваш специален, нали?

Това ще убие целта на жеста.

Има една приказка, че " ...това, което сам си направиш и цяло село не може да ти го стори..."

Тааа, да кажа..."на каквото си постелеш, на това ще легнеш..." biggrin.gif

Естествено, че във всеки един момент, можеш да се чувстваш специален...Стига сам да си положиш основите... :)

Редактирано от shefkata (преглед на промените)

Има една приказка, че " ...това, което сам си направиш и цяло село не може да ти го стори..."

Тааа, да кажа..."на каквото си постелеш, на това ще легнеш..." biggrin.gif

Естествено, че във всеки един момент, можеш да се чувстваш специален...Стига сам да си положиш основите... :)

Изобщо не съм съгласна...

Просто си попаднала на човек който те кара да се чувстваш така....

Късметлийка си!

Аз мога да те уверя, че полагам всички усилия, но не винаги става!

• Автор

това не го разбрах...

естествено, че всеки полага основите пред другия...

в темата писах, че става дума дали човек е специален за някой друг, а не дали може да си го направи така сам за себе си...

това не го разбрах...

естествено, че всеки полага основите пред другия...

в темата писах, че става дума дали човек е специален за някой друг, а не дали може да си го направи така сам за себе си...

Дето се вика: За света може да си никой,но за някой може да си целият свят

Както всички останали чувства и чувството да си специален за някого варира-има си спадове,подеми,но има и застой.Понякога се чувствам уникална и специална,понякога се чувствам скучна и тривиална.Лесно е да покажеш на някой,че е специален веднъж,два пъти,пет пъти..трудно е да успееш да га убедиш,че е специален дни,месеци,години.Любовта не ми е идвала в повече,може би тук прави изключение любовта на детето към майката в първите няколко години.Обичам да показвам на човека до мен,че е специален и единствен.Обичам да обичам

• Автор
Дето се вика: За света може да си никой,но за някой може да си целият свят

така е...

но и това клише си има условностите...

най-вече много зависи от понятието "свят"...

че познавам такива, за които света е толкова малък и безсъдържателен...

тогава кво прайм...

пак ли ще цепим клишетата или ще се впуснем да обясняваме кое кво и как е...

тоест да се самозалъгваме...

...че става дума дали човек е специален за някой друг, а не дали може да си го направи така сам за себе си...

А това, да си специален за някого...не е ли лично твоя заслуга ? :)

Чувствам се специална...много често, но в следващия момент...се замислам - защо е така ?!!! :whist:

така е...

тогава кво прайм...

Сигурно такива изказвания те карат да се чувстваш специален...

Аааа, нищо лично, само по темата.

Хубава тема. cool.gif

А това, да си специален за някого...не е ли лично твоя заслуга ? :)

Чувствам се специална...много често, но в следващия момент...се замислам - защо е така ?!!! :whist:

Да бе,каква твоя заслуга ще е да си специална за някой психопат,който иска да ти изтръгне очите и да си ги инкрустира някъде си.Така ще си специална цял живот за него.Къде е твоята заслуга,в случая..

п.п тва беше пример просто...

така е...

тогава кво прайм...

Клишетата са си клишета...но колкото и да е малък света и мирогледа на някой,за самият него няма значение...

Сещаш ли се как свърши втората част на филма "Мъже в черно"?

Клишетата са си клишета...но колкото и да е малък света и мирогледа на някой,за самият него няма значение...

You've just been erased cool.gif

Аз се сещам че ако излезете от рамките на прекрасната тема, ще замине в коша.

Колко жалко... защото все пак би помогнала на някого да се почувства специален.)))

Та, моля, по темата.

Редактирано от infinity1305 (преглед на промените)

Да бе,каква твоя заслуга ще е да си специална за някой психопат,който иска да ти изтръгне очите и да си ги инкрустира някъде си.Така ще си специална цял живот за него.Къде е твоята заслуга,в случая..

п.п тва беше пример просто...

Разбрах те...Но пък и аз имах в предвид, специален, за човека до теб...

Както той е специален за теб, заради това и онова...Това е той. Такъв какъвто е... И ти го харесваш, обичаш, обожаваш точно заради това, което е...Той всъщност е специален за теб :)

• Автор

всяка жена трябва да се чувства специална...

и желана...

и обичана...

и единствена...

да усеща, че има подкрепа за това, което прави...

да е уважавана и за решенията, които взима...

всяка жена трябва да се чувства специална...

и желана...

и обичана...

и единствена...

да усеща, че има подкрепа за това, което прави...

да е уважавана и за решенията, които взима...

Точно така... поздравления за хубавото мнение.

Същото се отнася и за мъжете. cool.gif

• Автор

след като (може би) още 20 или 50 души ще се изредят да кажат, че са така нещата, защо тогава не съумяваме да направим така, че хората до нас да се чувстват специални във всеки един момент...

не става дума само за интимните партньори, а за всички...

ето по-горе хора се изказаха, че искат да са, ама не са специални...

толкова ли е трудно работодателя поне да направи така, че неговите служители да се почувстват специални...

или родителите да направят така с децата си...

или децата с родителите си...

а приятелите ни...

Темата ти наистина ми харесва, особено сега, след това мнение.

За съжаление смятам, че силиците ни стигат само за близките ни, за хората около нас. Макар понякога една усмивка да е достатъчна, някой да се почувства специален, често го забравяме.

Или не...?

Но дарена от сърце.

Всичко останало би било пагубно.

Всичко опира до умението да забравяме себе си понякога...Когато прекалено много сме обсебени от своето "аз",за другите няма място...И когато сме с любимия човек,ние забравяме себе си...И точно тогава наистина сме себе си. Ирония...

За да накараш някого да се чувства специален трябва не само да имаш желание, а и голямо сърце. За съжаление през повечето време желанието липсва, дори мисълта за това я няма. Явно такива са времената, забързани....

Хората в надпреварата си с живота, понякога забравят за човека до себе си, а той е най - важен. Мислиш си, че като работиш и носиш кинти е достатъчно за него, за нея. Казваш си, тя има всичко...., виждаш помръкналото и лице вечер и се питаш: Какво по - дяволите иска още? Нали и купих обувките, които искаше... Сещаш се все пак, но понякога е късно...., много късно.

Егати абсурда... вий двамата стигнахте до общо мнение... а аз не съм съгласна с него biggrin.gif

Аз мисля /или поне правя опити в тази насока/, че чувството за уникалност се носи в нас самите. Да, другите могат да те накарат да се чувстваш специален, но това е в определени ситуации /моменти/. Имаше едно интервю в шоуто на Лари Кинг преди доста години което запомних. В него Мария Шрайвър цитира съпруга си Арнолд Шварценегер който и е казал преди да се оженят нещо подобно на следното /ще перефразирам/. "Не очаквай да те направя щастлива." Първоначално това може да ви прозвучи странно, но е истина... поне според мен.

И аз не съм съгласен с това, че някой друг може да те накара да се почувстваш "специален".Ако го направи-това си е чиста проба подмазване,ласкателство, меркантилност и т.н.При всички случи ще се прави с цел.

А това е отвратително.

algor споне за работатодателите, които да направели подчинените си специални.Ами да-могат, но това ще бъде за да не мрънкат и да не искат увеличения на заплатите си.

infinity споменава за любимия човек-ами да-може, разбира се, но това също ще бъде с цел.например да се получат сексуални облаги.

Ако сам не се чувстваш специален, не чакй друг да те накара.

Това мисля аз.

Ако искате ме разпънете.

Аз съм си специална-единствена и неповторима

Та както се виждаш в своето огледало-така ще изглеждаш и в огледалата на другите

cool.gif

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.