Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Търся програма за аудио ефекти (merged)

Featured Replies

Значи търся програмка която е по ламерска за използване като за идиоти като мене и да може да прави различни ефекти върху песните.Да забързва темпото ехота мехота скречове мечове ей такива неща.? sad.gif:blink:

• Отговори 59
  • Прегледи 21,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Значи търся програмка която е по ламерска за използване като за идиоти като мене и да може да прави различни ефекти върху песните.Да забързва темпото ехота мехота скречове мечове ей такива неща.? sad.gif  :blink:

<{POST_SNAPBACK}>

Sony Sound Forge 7.0 ще ти свърши работа .

Редактирано от Castigado Pantockrator (преглед на промените)

• Автор

За сега съм доволен от Sound Forge-a.Обаче искам да видя и тая Audacity ама от доста места я търсих не я намерих.

За сега съм доволен от Sound Forge-a.Обаче искам да видя и тая Audacity ама от доста места я търсих не я намерих.

<{POST_SNAPBACK}>

Заповядай:

Audacity

• Автор

И от там е изтрита.Поне така ми дава на мене.

Обаче вече намерих перфектната програма.

AV MP3 Player - Morpher

МНОГО ДОБРА.

И като за начинаещи е супер.

Само трябва да намеря крак или сериал за да мога да ползвам останалите ефекти.Ако някой има крак или сериал или може да ми даде линк нека да заповяда. :bye: sad.gif

И от там е изтрита.Поне така ми дава на мене.

Обаче вече намерих перфектната програма.

AV MP3 Player - Morpher

МНОГО ДОБРА.

И като за начинаещи е супер.

Само трябва да намеря крак или сериал за да мога да ползвам останалите ефекти.Ако някой има крак или сериал или може да ми даде линк нека да заповяда. :bye:  sad.gif

<{POST_SNAPBACK}>

Знаеш ли... много се дразня когато някой постъпва като теб!

Като линка не работи нали има линк към официалния сайт!

Защо не го натиснеш? Там веднага излиза "Download Audacity 1.2.3"

Натискаш и него и намираш куп мирори.

Защо те мързи да натиснеш два пъти мишката???

Ако искаш да дойде някой направо у вас за да ти свали програмата и да ти я инсталира?

• Автор

Знаеш ли... много се дразня когато някой постъпва като теб!

Като линка не работи нали има линк към официалния сайт!

Защо не го натиснеш? Там веднага излиза "Download Audacity 1.2.3"

Натискаш и него и намираш куп мирори.

Защо те мързи да натиснеш два пъти мишката???

Ако искаш да дойде някой направо у вас за да ти свали програмата и да ти я инсталира?

<{POST_SNAPBACK}>

Споко де не се нерви.Проверил съм и там не става и не става.

Нищо не сме трили. Проблемът е в некадърниците от Дата.БГ - след едно спиране на Онлайн.БГ смених миръра и я качих на Дата.БГ, само че след някое от безбройните реиндексирания на сървърите им системата пак изтри по-стария файл... Веднъж вече ги питах в специална тема за това как така ми изчезват файлове за повторение от директорията, като този, дето ги е повторил, ги е качил с десет дни след мене, а тя трие моите, ама така и никой от техни височества не благоволи да ми даде обяснение, вместо това ми изтриха и темата - явно не им хареса...

Линк: http://free.data.bg/wasserjess/Programs/Au...y-win-1.2.3.exe

Толкова ли е трудно да поровиш в каталога за такава програма? Сложи нещо с повечко опции - SoundForge, SONY ACID... Или Athmosphere, някой от продуктите на Steinberg.. Не ти знам разбиранията за "ефекти"...

• Автор
Нищо не сме трили. Проблемът е в некадърниците от Дата.БГ - след едно спиране на Онлайн.БГ смених миръра и я качих на Дата.БГ, само че след някое от безбройните реиндексирания на сървърите им системата пак изтри по-стария файл... Веднъж вече ги питах в специална тема за това как така ми изчезват файлове за повторение от директорията, като този, дето ги е повторил, ги е качил с десет дни след мене, а тя трие моите, ама така и никой от техни височества не благоволи да ми даде обяснение, вместо това ми изтриха и темата - явно не им хареса...

Линк: http://free.data.bg/wasserjess/Programs/Au...y-win-1.2.3.exe

Толкова ли е трудно да поровиш в каталога за такава програма? Сложи нещо с повечко опции - SoundForge, SONY ACID... Или Athmosphere, някой от продуктите на Steinberg.. Не ти знам разбиранията за "ефекти"...

<{POST_SNAPBACK}>

Ами аз тепърва започвам да ри разучавам тия програми и затова питам.Ако можеш да ми дадеш продукти на Steinberg и на Sony Acid няма да е лошо.

И къде са тия каталози?

• 9 месеца по-късно...

Имам един въпрос към вас, ако ми отговорите ще ви бъда много благодарна, защото е много важно! :yanim:

Става дума за това, че като направя презентация и вмъкна звукови файлове в нея задавам адрес на тези звукови файлове - тоест в коя папка да ги търси, за да си ги зарежда. Но когато се наложи да пратя презентацията на друг компютър, се оказва, че няма откъде да си зареди въпросните звукови файлове, тъй като тяхната директория съществува само на моя компютър. Как мога да "комплектовам" презентацията и муз. файлове в едно, за да вървят едновременно безпроблемно? sad.gif

Имам един въпрос към вас, ако ми отговорите ще ви бъда много благодарна, защото е много важно! :yanim:

Става дума за това, че като направя презентация и вмъкна звукови файлове в нея задавам адрес на тези звукови файлове - тоест в коя папка да ги търси, за да си ги зарежда. Но когато се наложи да пратя презентацията на друг компютър, се оказва, че няма откъде да си зареди въпросните звукови файлове, тъй като тяхната директория съществува само на моя компютър. Как мога да "комплектовам" презентацията и муз. файлове в едно, за да вървят едновременно безпроблемно? sad.gif

Най-лесно ще е да копираш звуците в същата папка, където е презентацията.

После като е готова - архивирай я заедно с звуците и я прати като архив.

Така човекът отсреща не би трябвало да има проблеми. :baby:

• 2 месеца по-късно...

1. Ще те помоля да не пускаш два коментара един след друг. Това не помага.

2. Дай малко повече инфо какво ти трябва и какво искаш да направиш. А и като нямаш драйвери за звуковата карта, как очакваш програмата да ти свърши работа?

Windows ми е исталирал драйверите. Работата там е, че, като слушам дадено парче желая да моделирам темпо, вмъквам различни звуци и слушам с ефекти! Това го нямам, а ми трябва! Така ми продадоха моето Пс.

Ако искаш да промениш самите файлове, опитай със Sony Sound Forge или Adobe Audition например. Ако искаш да си прилагаш ефекти, докато слушаш музика на плеър, затова ти трябват плъгини. За Winamp например има адски много на официалния сайт.

Ако искаш да промениш самите файлове, опитай със Sony Sound Forge или Adobe Audition например. Ако искаш да си прилагаш ефекти, докато слушаш музика на плеър, затова ти трябват плъгини. За Winamp например има адски много на официалния сайт.
Мисля, че имам нужда от второто, но ми трябва програма, която се синхронизира и с другата ми мултимедия! На двамата ми братовчеди звуковите им карти вървят с подобен софтуер, който нестава на моет Пс...

Редактирано от Mladenec1 (преглед на промените)

Наистина ми е трудно да разбера за какво точно говориш. Да не би случайно да имаш предвид иконките в системния трей, откъдето можеш да си регулираш разни звукови ефекти, еквалайзери и подобни? На Realtek обикновено са едни синички. Ако имаш предвид тези икони (и съответно ефекти), то забрави за тях. За целта ще ти трябва нова звукова карта или ново дъно с вградена такава.

• 2 месеца по-късно...

Търся програма, с която да мога да обработвам записан глас като фаил на компютъра ми, с която да се постигне резултат почти до плеибек с която да се премахне пращенето от дадени букви в записания фаил :speak:

Търся програма, с която да мога да обработвам записан глас като фаил на компютъра ми, с която да се постигне резултат почти до плеибек с която да се премахне пращенето от дадени букви в записания фаил :wors:

Пробвай с това:

http://www.kaldata.com/comments.php?id=180...ghlight=diamond

май такава няма, или аз не съм срещал такава, която да не омаже сериозно песента

закъснял коледен бонус - търси песни ( намират се ), на които вокалите и нещо да са на единия канал, а музиката - на другия, аз така намазах с 2-3 парчета и сега търся още

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.