Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Mozilla Firefox 2.x.x - въпроси и проблеми

Featured Replies

Версията е 2.0.0.20 Искам да запазя запомнените пароли и отметките някак така че да ги прехвърля в новия уиндоус :rolleyes:

Редактирано от megatone (преглед на промените)

• Отговори 820
  • Прегледи 126,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Публикувани изображения

С MozBackup може да направиш бекъп, а също може и да си копираш някъде папката с кеша на браузъра и след преинстала я слагаш пак.

абе вие луди ли сте ...

най-лесно му е да копираш папката C:\Documents and Settings\****\Application Data\Mozilla\Firefox някъде, и след преинсталацията да я върнеш обратно ;) същото е и със скайп , файлзила и тнт..

• 5 месеца по-късно...

Имам следния проблем с Mozilla Firefox 2.0.0.1 .Не ми излизат някои Флаш банери и флаш графики (под графики имам предвид че в сайта http://winner.bg не ми излиза графиката по точки ) Другия ми проблем е че сайта калдата ми го вади както на снимката. Когато влизам през IE всичко е наред което ме води на мисълта че проблма е в Mozila.Има и още един прблем. Началната страница на гугъл ми я вади по голяма(самата търсачка не страница)Благодаря ви за помоща

post-193264-1252743083,55_thumb.jpg

Не мога да я инсталирам ето какво ми изписва

We're Sorry

Firefox had a problem and crashed. We'll try to restore your tabs and windows when it restarts.

To help us dignose and fix the problem you can send us crash report

Ако някои може да помогне благодаря!!!

Търсачката на Google е променена. Проблемът не е в теб.

Относно лиско, да не си сложил някой add-on като Adblock или NoScript?

Редактирано от Maximilian (преглед на промените)

Имам следния проблем с Мозила ....

Когато искам да трия от Отметки с десен бутон=дилейт=никаква реакция.

Моля, помогнете, или трябва преинсталация на Мозила ?

Имам следния проблем с Мозила ....

Когато искам да трия от Отметки с десен бутон=дилейт=никаква реакция.

Моля, помогнете, или трябва преинсталация на Мозила ?

Пробвай от Bookmarks->Organize Bookmarks.

А можеш ли да добавяш нови отметки?

Редактирано от Maximilian (преглед на промените)

Търсачката на Google е променена. Проблема не е в теб.

Относно лиско, да не си сложил някой add-on като Adblock или NoScript?

Не съм слагал такива неща.Даваите други предположения.

Не съм слагал такива неща.Даваите други предположения.Може да дадете малко помощ и за инсталацията на Мозила щото както писах по горе ми дава Crash.Операционата ми система е Windows XP SP3 да не е заради това.

А защо не си сложиш по нова версия ? Сега сме на Firefox 3.5

Защото на всички други версии които се опитам да инсталирам ми излиза следното съобщение:

We're Sorry

Firefox had a problem and crashed. We'll try to restore your tabs and windows when it restarts.

To help us dignose and fix the problem you can send us crash report

Ако някои може да помогне да го направи.Между другото Mozilla-та се оправи от самосебе си. Как стана незнам ама вече не ми трябва помощ по този проблем а по този които казах по горе в поста.:cool:

Изтегли си Google crome или Opera!Вярно нямат много екстри addons,ленти и т.н.Но са около 40% по-бързи.Поне на мен е така.А и google crome,може би е най безопасния!Влязох в един сайт за програми,но google crome и Аваста ме предупреди,че е опасен,докато Лиско-не!

Редактирано от Kurtis (преглед на промените)

Да знам че е старичка но нямам друг избор... проблема ми е следния когато си пусна мозилата ми излиза следното съобщение

http://rapidshare.de/files/48336390/untitled.JPG.html ако не ви излиза снимката пише следното "Cannot find binary component" и след това ми излиза нали там прозореца че Микрософт ще съобщи за проблема и се изключва мозилата sad.gif

Редактирано от StefCh0 (преглед на промените)

снимката се отваря като цъкнеш на линка след това даваш доло има едно "free" след което пишеш кода и ти излиза...моля ви помогнете неискам да я преинсталл всичко ми отива на кино... sad.gif

снимката се отваря като цъкнеш на линка след това даваш доло има едно "free" след което пишеш кода и ти излиза...моля ви помогнете неискам да я преинсталл всичко ми отива на кино... sad.gif

MinimizeToTray ако го има в Control panel - Add or Remove Programs го деинсталирай.

Какво ще ти иде на кино ? Има MozBackup, с която може да си архивираш всички настройки и пароли на Firefox и да ги заредиш наново след преинсталация.

MinimizeToTray ако го има в Control panel - Add or Remove Programs го деинсталирай.

Какво ще ти иде на кино ? Има MozBackup, с която може да си архивираш всички настройки и пароли на Firefox и да ги заредиш наново след преинсталация.

ами има го това MinimizeToTray и кфо ся тряя да я преинстална каде да го намеря тоя бакуп аз искам да си запзя и записаните сайтове "Bookmarks"

ами има го това MinimizeToTray и кфо ся тряя да я преинстална каде да го намеря тоя бакуп аз искам да си запзя и записаните сайтове "Bookmarks"

http://www.kaldata.com/modules.php?modid=1&action=show&id=687

Запазва всичко, пароли,Bookmarks..

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.