Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Mozilla Firefox 2.x.x - въпроси и проблеми

Featured Replies

Сложих файла от едната в другата портабъл версия, но в новата не се появиха. Интересно ми беше дали се импортват защото Mozbackup не работи на портабъл версиите.

- Add: FS#13 - Add support for Firefox/Thunderbird portable

Това е от списъка с промени на излязлата вчера MozBackup 1.4.8.

• Отговори 820
  • Прегледи 126,2k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Публикувани изображения

Сложих файла от едната в другата портабъл версия, но в новата не се появиха. Интересно ми беше дали се импортват защото Mozbackup не работи на портабъл версиите.

Има и още един файл за местене: key3.db

Имам следния проблем. Фаярфокса не отваря снимките които са прикрепени тук в калдата (и не само). Казва че не може да я отвори щото има грешка. А операта и експлорера отварят на пушка. Чистих с ц клийнър, после преинсталирах мозилат, и все същото. Има една браузърна игра, огейм, пиша си името паролата, давам влез и отново ми зарежда началната страница. Заради тия два проблема съм принуден да ползвам опера като допълнителен браузър. При нея поне всичко е наред.

Имам следния проблем. Фаярфокса не отваря снимките които са прикрепени тук в калдата (и не само). Казва че не може да я отвори щото има грешка. А операта и експлорера отварят на пушка. Чистих с ц клийнър, после преинсталирах мозилат, и все същото. Има една браузърна игра, огейм, пиша си името паролата, давам влез и отново ми зарежда началната страница. Заради тия два проблема съм принуден да ползвам опера като допълнителен браузър. При нея поне всичко е наред.

Виновен е Skype add-on. Вече няколко пъти се обсъжда - махни го и Firefox ще се оправи

Кажете своето мнение по въпроса.. Коя Mozilla е по-добра 2.0или 3.0 ?

В момента съм с 3, но все още не е стабилна, а и някои неща малко ме дразнят. АКо искаш нещо на което да разчиташ и да знаеш че ще работи използвай 2

Какво трябва да инсталирам в Mozillata, за да ми показва долу в дясно времето за съответния град?

Какво трябва да инсталирам в Mozillata, за да ми показва долу в дясно времето за съответния град?

Трябва ти добавката Forecastfox :P . Може да се свали от тук -> https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/398

Добър ден преинсталирах си уиндолса и инсталирах мозила фирефокс когато опитам да отворя изображение ми дава грешка при отварянето. Може ли някои да ми каже каде бъркам благодаря предварително на всички който могат да ми помогнат

Същия проблем го имах и аз!!!!!!!!!!!!!! Изрини добавката на скайпа и ще заспи!!!!!!!!!!!!!

Благодаря като я махнах се оправи

Има ли добавка за мозилата, която да превежда страниците от един език на друг - нещо като транслатор.

Има ли добавка за мозилата, която да превежда страниците от един език на друг - нещо като транслатор.

Здравей,

Аз ползвам Fire Gestures с допълнителна добавка Translate Page with Google Translate, която трябва да и промениш езика на който да превежда.

Драскаш знака който също трябва да му зададеш ръчно и превежда относително сносно за няколко секунди цели страници и сайтове.

Поздрави :wors:

като инсталирам добавката No script немога да гледам клипове в зазз.бг и ми пише инсталира флаш плеар,инсталирам го но пак не става,като махна добавката всичко е ок . въпроса е каква настройка да направя Ha No script че да мога да гледам клипове

като инсталирам добавката No script немога да гледам клипове в зазз.бг и ми пише инсталира флаш плеар,инсталирам го но пак не става,като махна добавката всичко е ок . въпроса е каква настройка да направя Ha No script че да мога да гледам клипове

Долу вдясно от иконата на плъгина с десен клик на мишката върху нея разрешаваш достъпа до сайта (временно или постоянно)... cool.gif

29357703fh5.jpg

Редактирано от B-boy[StyLe] (преглед на промените)

Знае ли някой, от къде могат да се копират въведените интернет адреси с цел да се съхранят и при преинсталация да се въведат отново. В Internet explorer копирам директория Favorites, която след преинсталация връщам обратно и всичко е ОК. В Mozilla Firefox къде се записват адресите?

Знае ли някой, от къде могат да се копират въведените интернет адреси с цел да се съхранят и при преинсталация да се въведат отново. В Internet explorer копирам директория Favorites, която след преинсталация връщам обратно и всичко е ОК. В Mozilla Firefox къде се записват адресите?

Инсталирай си MozBackup. С нея си направи бекъп на Mozila Firefox(разширения, теми, плъгини, запомнени адреси и др.) и след преинсталацията просто възстановяваш. Според мен така ще ти е много по-лесно.

Ето ти линк за сваляне - цък. cool.gif

Здравейте, искам да попитам как мога да си включа Жестовете с мишката във Firefox, ако има такива? Нещо подобно на Opera, когато натиснеш и задържиш десен бутон на мишката след това натиснеш ляв, се връща една страница назад. Благодаря предварително! :wub:;)

Здравейте, искам да попитам как мога да си включа Жестовете с мишката във Firefox, ако има такива? Нещо подобно на Opera, когато натиснеш и задържиш десен бутон на мишката след това натиснеш ляв, се връща една страница назад. Благодаря предварително! :wub:;)

Пробвай с тази добавка:

https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/39

Със Флаш версията съм проблема ми е в това, че под Виста не се инсталира Актив Екс контролата на Адобе. В кое е проблема?

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.