Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Mozilla Firefox 2.x.x - въпроси и проблеми

Featured Replies

Преди време, като кликах на някоя mp3 и тя се зареждаше в браузера с Apple Quicktime. Така можех да я преслушам още в самия Firefox без изобщо да съм я свалял. Но нещо стана преди няколко дена и вече всеки път като кликна на mp3 ми се отваря диалоговият прозорец Open with .../Save to Disk. Преинсталирах Quicktime Alternative, но нищо не стана. В Options на Firefox видях едно Manage file types, но там мога само да видя кой файл с какъв plug-in го отваря, без да мога да избирам от инсталираните plug-in-и на Firefox.

е там нали има"промяна на действието" на мр3-те - цъкаш там и на "отваряне със следното приложение" намираш ехе-то на quicktime :clap:

• Отговори 820
  • Прегледи 126,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Публикувани изображения

Както се вижда или аз съм невероятно тъп или просто нещо и има на Мозилата и не ще.Ако можеш да го напишеш по-най идиотския начин с

1.Правиш еди си какво

2.

И т.н.

Двоен клик върху реда с името на шрифта, който искаш да смениш и ти се появява диалогов прозорец в който изписваш името на друг шрифт

Реших да разнообразя с някое интересно клипче от YouTube, но установих че няма звук, въпреки че всичко е увеличено. Така е при Vbox и други Flash сайтове, изтеглих си нов Flash, но пак си има същия проблем с липсващ звук. Написах го в темата за Firefox, защото ползвам нея, но и при IE пак има същия проблем. Някакви идей къде може да е проблема. sad.gif

Здравейте

от 4 години ползвам Модзила

но от скоро имам следния проблем

като отворя някокло таба започва да ми товари адски много процесора(а не рам-та)

бачка си ОК и по някое време показва че товари процесора над 50% и табовете стакват

не може да се сменят,затварят....

Процесора е 3.2Гхц двуядрен Пентиум

рам-2ГБ

преди не съм имал този проблем

преинсталирах-пак е същото

имам една стара версия 1.5 финал -и с нея е същото

някакви идеи?

Здравейте

от 4 години ползвам Модзила

но от скоро имам следния проблем

като отворя някокло таба започва да ми товари адски много процесора(а не рам-та)

бачка си ОК и по някое време показва че товари процесора над 50% и табовете стакват

не може да се сменят,затварят....

Процесора е 3.2Гхц двуядрен Пентиум

рам-2ГБ

преди не съм имал този проблем

преинсталирах-пак е същото

имам една стара версия 1.5 финал -и с нея е същото

някакви идеи?

Имаш ли наблюдения на кои сайтове го прави? Опитай да ъпдейтнеш всички add-on и плъгини

Реших да разнообразя с някое интересно клипче от YouTube, но установих че няма звук, въпреки че всичко е увеличено. Така е при Vbox и други Flash сайтове, изтеглих си нов Flash, но пак си има същия проблем с липсващ звук. Написах го в темата за Firefox, защото ползвам нея, но и при IE пак има същия проблем. Някакви идей къде може да е проблема. sad.gif

Деинсталирай флаша и го инсталирай отново

Имаш ли наблюдения на кои сайтове го прави? Опитай да ъпдейтнеш всички add-on и плъгини

Няма значение кои са сайтовете

прави го на всякакви

всичко съм ъпдейтнал

даже сега е нова инсталация

понякога имм 7-8 отворени таба и бачка перфектно

но след известно време се шашка и блокира

Няма значение кои са сайтовете

прави го на всякакви

всичко съм ъпдейтнал

даже сега е нова инсталация

понякога имм 7-8 отворени таба и бачка перфектно

но след известно време се шашка и блокира

Направи си нов профил и опитай пак

И при мен беше така какво ли не правих и каде ли не питах в руски и български форуми неще и неще да върви.Инсталирах стара версия 2.03 и тръгна след това и сложих една лека кожа и пак започна да ми прави проблем,деинсталирах кожата и пак се оправи снощи се ъпдеитва и пак започна да прекъсва.Деинсталирах лиско почистих регистрите и го инсталирах наново и му спрях абдеитите за сега си върви добре.

И при мен беше така какво ли не правих и каде ли не питах в руски и български форуми неще и неще да върви.Инсталирах стара версия 2.03 и тръгна след това и сложих една лека кожа и пак започна да ми прави проблем,деинсталирах кожата и пак се оправи снощи се ъпдеитва и пак започна да прекъсва.Деинсталирах лиско почистих регистрите и го инсталирах наново и му спрях абдеитите за сега си върви добре.

Опитвах всичко

със-без ъпдейти

спирах антивирусната

деинсталирах няколко пъти-чистих регистрите

слагах различни версии

какво ли не....

и най-интересното е,че не го прави винаги,

а когато си поиска :speak:

Проблемът с табовете е известен, не е само при теб. Във FireFox 3.0 няма да го има. Можеш да пробваш с някоя от бета-версиите на 3-ката.

http://www.kaldata.com/comments.php?id=31291

http://www.kaldata.com/comments.php?id=31344

Основната причина за появата на проблема е, че се появиха много нови технологии във уеб-оформлението. Съдържанието на уеб-сайтовете стана много по-сложно, отколкото беше само преди една година и "Лисица 2.0" не успява да догони промените ;) .

Деинсталирай флаша и го инсталирай отново

Малко уточнение - инсталирайте флаш плеъра с IE от уеб страницата на Adobe. Има забелязан "ефект" при инсталиране на add-on-а с Mozilla. С IE го няма този ефект - инсталирате ActiveX-а отново и пуснете пак Mozilla да се ъпдейтне.

Отскоро ми се появи проблем с мозилата. Има една онлайн игра огейм. Въобще не ме пуска, пиша име, парота натискам логин и... нищо, зарежда пак стартовата страница. Експлорера няма този проблем.

Отскоро ми се появи проблем с мозилата. Има една онлайн игра огейм. Въобще не ме пуска, пиша име, парота натискам логин и... нищо, зарежда пак стартовата страница. Експлорера няма този проблем.

изчисти кеша и бисквитките Ctrl+Shift+Del ohmy.gif

профил на какво?

На Мозила - ето така:

Win+R

“c:\program files\mozilla firefox\firefox.exe” -profilemanager

Проблемът е единствено с този сайт...

Вижте - http://www.picbg.net/u/7102/13725/140592.jpg

Там, където съм оградил, трябва да ми излизат снимките, но те не се показват. С Интернет Експлорер всичко си е наред, но аз искам да си ползвам Мозилата. Какъв може да е проблемът? Ползвам последната версия на Мозила, преди няколко дни се появи този проблем без причина, след като досега всичко си беше наред...

Ако имаш инсталиран addon-а на Skype за FF - махни го. Има регистриран бъг

Mozilla-та полудя след като преинсталирах Windows-а си,на всяко цъкане на таб се рефрешва страницата,картинките не искат да зареждат пише че има някаква грешка поради която не може да ги отвори,та направо олелия biggrin.gif

Махни бъгавия Скайп!

5 коментара по-напред на същата страница е обяснено, не четеш ли ?

Здравейте имам еднин проблем като искам да си изтегля песен от www.data.bg натискам върху нея и ми излиза това http://i.data.bg/08/05/10/947774_orig.jpg след като натисна OK me праща тука http://www.apple.com/quicktime/download/ и тегля всичко и паk така си излиза може те ли да кажете нещо по въпросa

Редактирано от iko_sexan (преглед на промените)

Здравейте имам еднин проблем като искам да си изтегля песен от www.data.bg натискам върху нея и ми излиза това http://i.data.bg/08/05/10/947774_orig.jpg след като натисна OK me праща тука http://www.apple.com/quicktime/download/ и тегля всичко и паk така си излиза може те ли да кажете нещо по въпросa

десен клавиш, save as

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.