Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Mozilla Firefox 2.x.x - въпроси и проблеми

Featured Replies

Може ли някой да ми помогне? Постоянно ми излиза някакжо съобщение:

Search Settings Notification A program was blocked from changing your default search settings. Click to change your notification settings.

И се сменя с друго: Search Settings Warning A program is making repeated attempts to change your default search settings. Click to stop this program from making more attempts.

Съобщението излиза от иконка лупа, като го отворя ми изписва:

Prevent unknown programs from changing your default search settings without your knowledge.

Internet Explorer

Notify me first before allowing changes to my settings

Allow programs to change my settings

Firefox

Notify me first before allowing changes to my settings

Allow programs to change my settings

OK Cancel

Отметките са пред "Notify..."

post-150898-1208251526_thumb.jpg post-150898-1208321519_thumb.jpg

Редактирано от nik_77 (преглед на промените)

• Отговори 820
  • Прегледи 126,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Публикувани изображения

Прилича на някакъв защитен тулбар или програма...Пример с Google Toolbar

491607479_0871a44267.jpg

491607517_3ec6414cd1.jpg

Виж дали няма нещо подозрително инсталирано в списъка с програмите - ADD or Remove Programs в Control Panel-a или направи следното нещо:

1.Изтегли HijackThis

2.Преименувай я на hjt.exe

3.Стартирай я и изберете Do a scan and save a log file

4.Копирайте съдържанието му в следващия си пост

http://www.merijn.org/files/HiJackThis_v2.exe

Редактирано от B-boy[StyLe] (преглед на промените)

От 4-5 дни постоянно илиза това съобщение. Благодаря за отговора, но току що премахнах програмата. Незнам дали направих додре или не. :)

Редактирано от nik_77 (преглед на промените)

Здравейте.

Може ли да се направи всичко което се сваля да минава през FlashGet?

Мерси предварително.

Здравейте.

Мерси предварително.

FLASHGOT?

http://www.kaldata.com/forums/index.php?sh...mp;#entry892449

Предварително се извинявам но вече незнам към кого да се обърна за помощ.

От известно време интернета ми прави номера а и сега всички програми също. ( за браузване)

при всички дата.бг да кажем работи но при мен не излиза ми някакви символи дори и в калдата и навсякъде ето това [AD]

не мога да си ползвам уеб сървъра защото никои не може да се закачи за мен а при мене си се отваря по ИП но отвън не. почвам да се съмнявам в компютъра макар че ми казаха че може би ми е от доставчика този проблем.

Преинсталирах УИНА, Форматирах харда но това си остава. Кажете ми някой знае ли за какво става дума някакв вирус ли е това или е възможно да е от доставчика ми.

Този символ се появява на всяка страница където обикновенно има банери май...

Примирих се със това че не мога да ползвам сървъра на компютъра но сега и страниците в нета .

Възможно ли е да е някакав видус? или каквото и да е или проблема не е в мен и моя комп.

post-133301-1208883070_thumb.jpg

post-133301-1208883363_thumb.jpg

Редактирано от CrazZzy (преглед на промените)

На ското да си инсталирал някаква защистна стена, антивирусна, или някакъв друг подобет вид софтуер.

Там кадето му е AD е реклами.Браузера не иска ли да инсталираш някаква добавка.

Здравей!Така за кураж...да неби Флекстайпа да ти прави проблеми!?

ми не защото ми го прави и на чист уин без нищо и вече ще откача.

първо започна с порт 80 а сега и това и нямам идея от какво може да е.

на всички браузъри е така нищо не иска да инсталира. а в дата като дам да търси си седи пак на търсачка и нищо не намира.

Здравейте проблема с мозилата ми е ,когато искам да сваля торент отваря прозорец 1.къде да го запаметя,2.трябва да влеза в Д или Ц зависи къде е запаметено ,даотворя папката и там е знака на У торент да го отворя, да ме пита къде да го запамети ....Преди беше отварям торента отдоло на десктопа запо4ва да премигва У торента отварям го ,указвам къде да се запише и готово ,моля помогнете.

Ако съм те разбрал правилно ти излиза това:

post-63588-1208885954_thumb.jpg

Няма да му даваш да се записва а да се отваря с торент клиента.

Здравейте проблема с мозилата ми е ,когато искам да сваля торент отваря прозорец 1.къде да го запаметя,2.трябва да влеза в Д или Ц зависи къде е запаметено ,даотворя папката и там е знака на У торент да го отворя, да ме пита къде да го запамети ....Преди беше отварям торента отдоло на десктопа запо4ва да премигва У торента отварям го ,указвам къде да се запише и готово ,моля помогнете.

Може да се е загубила асоциацията на .torrent файловете с μTorrent, виж в настройките на програмата или във Folder Ortions -> File Types.

Благодаря,но какво да търся като вляза във File Types.A

Ако съм те разбрал правилно ти излиза това:

post-63588-1208885954_thumb.jpg

Няма да му даваш да се записва а да се отваря с торент клиента.

Проблема е 4е ве4е е разбазикано и спря да ми дава този прозорец ,а директно ми отваря друг и трябва да го запаметя задължително.

Може да се е загубила асоциацията на .torrent файловете с μTorrent, виж в настройките на програмата или във Folder Ortions -> File Types.

Ако е удобно по лесно ми е да обясня по скайпа ако може "NIKABURG".Благодаря предварително.

kaldataqa8.th.png

Вместо с BitComet при теб трябва разширението .TORRENT да е асоциирано с μTorrent. Ако го няма, го създай от New и от Advanced го направи да се отваря с μTorrent. По-лесно е обаче да направиш от настройките на μTorrent да е клиент по подразбиране, тогава и Firefox ще знае с коя програма да го отвори, като кликнеш на него.

Редактирано от dixi (преглед на промените)

kaldataqa8.th.png

Вместо с BitComet при теб трябва разширението .TORRENT да е асоциирано с μTorrent. Ако го няма, го създай от New и от Advanced го направи да се отваря с μTorrent. По-лесно е обаче да направиш от настройките на μTorrent да е клиент по подразбиране, тогава и Firefox ще знае с коя програма да го отвори, като кликнеш на него.

Нищо не се полу4ава. Здраве да има ще караме така.

Здравейте.

Мерси предварително.

Не, защото изображения и html страниците трябва да се обработват през броузера. НО в Flashgot имаш get all (или нещо такова)

Преди време, като кликах на някоя mp3 и тя се зареждаше в браузера с Apple Quicktime. Така можех да я преслушам още в самия Firefox без изобщо да съм я свалял. Но нещо стана преди няколко дена и вече всеки път като кликна на mp3 ми се отваря диалоговият прозорец Open with .../Save to Disk. Преинсталирах Quicktime Alternative, но нищо не стана. В Options на Firefox видях едно Manage file types, но там мога само да видя кой файл с какъв plug-in го отваря, без да мога да избирам от инсталираните plug-in-и на Firefox.

Имам тоя странен проблем с Mozilla,че font-a ми етакъв без никаква причина,дори не съм барникал в настройките.Ако можете помогнете!Много дразни и искам да си го сменя на нормален фонт.

Имам тоя странен проблем с Mozilla,че font-a ми етакъв без никаква причина,дори не съм барникал в настройките.Ако можете помогнете!Много дразни и искам да си го сменя на нормален фонт.

В URL пишеш about:config след това във filter - font.name и си го сменяш

Както се вижда или аз съм невероятно тъп или просто нещо и има на Мозилата и не ще.Ако можеш да го напишеш по-най идиотския начин с

1.Правиш еди си какво

2.

И т.н.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.