Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Mozilla Firefox 2.x.x - въпроси и проблеми

Featured Replies

Мерси много,сега ще пробвам!!! cool.gif

• Отговори 820
  • Прегледи 126,2k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Публикувани изображения

Може ли да ми кажете къде в Mozila-та да си намеря фаворитите от IE ???

Във Opera-та ги открих, ама не и тук.. ??

Може ли да ми кажете къде в Mozila-та да си намеря фаворитите от IE ???

Във Opera-та ги открих, ама не и тук.. ??

някои настройки на IE се прехвърлят така:файл-внасяне-microsoft IE !

Здравейте.Да попитам отново,след прехвърляне на настройките от IE ми ги няма паролите в Лисицата!Къде да ги търся?Не са и в папката за сигурност!Благодаря.

Незнам дали тук му е мястото да питам, на все пак:Значи влизам в http://www.game-monitor.com/ (сайт за намиране на сърари) и като дам на някой сървар и до името има Play ( сървари на CS1.6 ).Обаче като дам на Play и ми изписва "Firefox doesn't know how to open this...."И въпроса ми е как да си го направя да ми влиза директно в играта след като дам Play

• 2 седмици по-късно...

Здравейте пак..

Как да си направя Mozila-та на Български ???

Не успях да намеря настройки за език, но ...

Моля ви да помогнете ?!

Здравейте пак..

Моля ви да помогнете ?!

Свали и инсталирай версията на български.

Здравейте пак..

Моля ви да помогнете ?!

Няма нужда от нова инсталация.

Отвори нов прозорец и в полето на браузъра напиши about:config > Enter, ще се отвори менюто с настройки. Намери стринг general.useragent.locale и кликни два пъти върху него, за да се отвори прозорчето за редактиране, там въведи bg-BG (за български език).

Какво значи "glow ефект на табовете"? Не съм изпробвал новата версия!

Ами, самата дума значи сияние. Сигурно е някой кич :P

Здравейте! Аз имам един много неприятен и дразнещ проблем напоследък. От няколко дни не мога да вляза в акаунта си в Windows Live ID. Когато натисна влизане ми се появява това:

Здравейте! Аз имам един много неприятен и дразнещ проблем напоследък. От няколко дни не мога да вляза в акаунта си в Windows Live ID. Когато натисна влизане ми се появява това:

post-86898-1202399780_thumb.jpg

Благодаря предварително на тези които ще отделят време за нужната информация.....ЗА ПО НАКРАТКО :МИ ИЗКАРВА РАЗЛИЧЕН ПО ГОЛЕМИНА ШРИФТ.......................................................................

Проблема е следния ,наскоро минах на не безизвестната Mozilla Firefox (версия 2.0.0.12 BG) , но срещнах досто дразнещ проблем ,НА РАЗЛИЧНИТЕ САЙТОВЕ МИ ИЗКАРВА РАЗЛИЧЕН ПО ГОЛЕМИНА ШРИФТ ,ОТ ОГРОМЕН ДО МНОГО СИТЕН (пробвах почти всички настройки м менюто "съдържание" от позволяване на сайта сам да си избира настройките на шривта ,до най ниската големина на всички видове текст ,дори пробвах с по стара версия но не се получи), ако е възможно някой да ме насочи към решаването на този проблем (инсталиране на допълнителна прогама ,друга настройка която пропускам....)ЗАБРАВИХ ДА СПОМЕНА ЧЕ СЪМ СЪС XP ''SP3" RC2 ,А МОЖЕ БИ ОТТАМ ИДЕ ПРОБЛЕМА....

Аз съм с тези настройки и ми е екстра. Не знам как са твоите.
....пробвах с твоите настройки но нищо не се промени ,явно проблема е в друга програма (щом при теб нама такъв проблем) свързана по някакъв начин с работата на мозилата....

Бихте ли могли да ми помогнете с един проблем.Наскоро си инсталирах Firefox браузер , всичко му е ок ,само че когато се опитам да сваля файл и дам десен бутон върху него в менюто отсъства програмата Getright с която даунлодвам.Може ли някой да ми обясни как да я добавя.Благодаря предварително :)

Бихте ли могли да ми помогнете с един проблем.Наскоро си инсталирах Firefox браузер , всичко му е ок ,само че когато се опитам да сваля файл и дам десен бутон върху него в менюто отсъства програмата Getright с която даунлодвам.Може ли някой да ми обясни как да я добавя.Благодаря предварително :wors:

Трябва ти разширението FlashGot, което прави връзката между браузера и даунлоуд мениджъра, и предполагам трябва да се настрои Getright за интегриране във Firefox.

След инсталиране на последната версия на Flashgot 0.7.9 контекстното ми меню Flashgot Link, Flashgot All и тн.т просто изчезна. Пробвах няколко трика с преинсталиране на add-on, ръчно конфигуриране на файла, но менюто не се появява. Решение се оказа опцията Compact context menu. Някой имал ли е подобен проблем ?

Редактирано от randb (преглед на промените)

След инсталиране на последната версия на Flashgot 0.7.9 контекстното ми меню Flashgot Link, Flashgot All и тн.т просто изчезна. Пробвах няколко трика с преинсталиране на add-on, ръчно конфигуриране на файла, но менюто не се появява. Решение се оказа опцията Compact context menu. Някой имал ли е подобен проблем ?

Преди два дни имаше ъпдейт за ФФ, след всяко обновяване почти винаги се случва нещо такова ;) с някоя добавка. Препоръчвам да изчакаш ъпдейт и за самия FlashGot.

Да, при мен стана същото (с ФФ 2.0.0.12), но се оправи след като преинсталирах FlashGot от addons.mozilla.org

И при мен изчезна show in contex menu. Преинсталирах го, но не става. Явно това е адски бъгава версия. Не е болка за умиране, но ми се налага да правя 1 клик повече...

Редактирано от Pontifex (преглед на промените)

.....преинтсталирах уина (и без това бях наблъскал с много "пробни " програми),БЕЗ да инсталирам SP3 и Net Framework (бая сървеси се инсталират с него ,чак сега го забелязах и сигурно повече няма да го инсталирам), И СПОМЕНАТИЯ ТО МЕН ПРОБЛЕМ (В НЯКОЛКО ПОСТА ПО НАГОРЕ) С ГОЛЕМИНАТА НА ШРИВТА ПРИ МОЗИЛАТА го нямаше (дали е от SP3 или Net Framework незнам ,и не ме интересува защого съм си на добрия "стар" експлорер , МОЗИЛАТА много товари процесора ,пускам таск мениджъра и като отворя 7-8 таба и качва на 50-60% (А СЪМ С АМД АТЛОН 4400) че и нагоре и самата мозила почва да работи МНОГО ТРОМАВО ,а с експлорера отварям и по 20 таба един след друг и даже не качва и 20% ,е верно някои страници понякога ги отваря по бавно ,за разлика от мозилата ,но мисля че това се дължи на "запомнянето" им и за мен не е съществена разлика ,отметките на мозилата са доста ДОБРЕ СКРИТЕ така и не можах да ги открия и с търсачката и в профила ми в "Application Data" )

НЯКОЙ ИМА ЛИ ИДЕЯ КЪДЕ МОЖЕ ДА СИ СКЛАДИРА ОТМЕТКИТЕ МОЗИЛАТА

.....преинтсталирах уина (и без това бях наблъскал с много "пробни " програми),БЕЗ да инсталирам SP3 и Net Framework (бая сървеси се инсталират с него ,чак сега го забелязах и сигурно повече няма да го инсталирам), И СПОМЕНАТИЯ ТО МЕН ПРОБЛЕМ (В НЯКОЛКО ПОСТА ПО НАГОРЕ) С ГОЛЕМИНАТА НА ШРИВТА ПРИ МОЗИЛАТА го нямаше (дали е от SP3 или Net Framework незнам ,и не ме интересува защого съм си на добрия "стар" експлорер , МОЗИЛАТА много товари процесора ,пускам таск мениджъра и като отворя 7-8 таба и качва на 50-60% (А СЪМ С АМД АТЛОН 4400) че и нагоре и самата мозила почва да работи МНОГО ТРОМАВО ,а с експлорера отварям и по 20 таба един след друг и даже не качва и 20% ,е верно някои страници понякога ги отваря по бавно ,за разлика от мозилата ,но мисля че това се дължи на "запомнянето" им и за мен не е съществена разлика ,отметките на мозилата са доста ДОБРЕ СКРИТЕ така и не можах да ги открия и с търсачката и в профила ми в "Application Data" )

Офтопик//Определено проблемът е при теб, защото на моята слаба конфигурация Мозилата работи далеч по-облекчено от експлоудъра. При деинсталиране понякога остават файлове на файърфокс, които трябва да бъдат премахнати ръчно, за да е сигурно че няма да станат наслагвания.

Относно Флашгот, това с контекстното меню ми се оправи след няколко рестартирания на браузъра. Някак си от само себе си е станало :yanim:

Лиско си прави бекъп на отметките като html-файл тук C:\Documents and Settings\user\Application Data\Mozilla\Firefox\Profiles\Текущ потребител\bookmarkbackups ohmy.gif а и тази папка Mozilla е важно да се маха след деинсталация :speak:

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.