Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Mozilla Firefox 2.x.x - въпроси и проблеми

Featured Replies

Ще излиза ли нова версия на FireFox ? Имам предвид дали ще излиза Mozilla FireFox 3

• Отговори 820
  • Прегледи 126,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Публикувани изображения

Стана малко объркване след едно натискане на Flashgot All и сега в Downloads на Firefox чакат към 600 файла, който не искам да свалям.

Някой знае ли как мога да ги изчистя без да натискам 'cancel' 600 пъти?

Оправи се. Ако някой има подобен проблем, за да се изтрие всичко от Downloads просто трябва да изтриете файла 'downloads.rdf'

Преинсталирах си компа и си инсталирах мозилата с която работя от дълго време.Но след новата инсталация когато влезна в даден сайт ми засича страшно много и трябва да я отворя на ново.Изтрих мозилата,и всичките и регистри(ръчно) ,инсталирах на ново,и същата работа..Ако може някой да ми обясни защо става така.След това инсталирах Опера и нямам никакъв проблем.

Преинсталирах си компа и си инсталирах мозилата с която работя от дълго време.Но след новата инсталация когато влезна в даден сайт ми засича страшно много и трябва да я отворя на ново.Изтрих мозилата,и всичките и регистри(ръчно) ,инсталирах на ново,и същата работа..Ако може някой да ми обясни защо става така.След това инсталирах Опера и нямам никакъв проблем.

Инсталирай това адобе flash_player

Ще излиза ли нова версия на FireFox ? Имам предвид дали ще излиза Mozilla FireFox 3

http://www.mozilla.com/en-US/firefox/all-beta.html

след като вече е beta4 явно ще излиза, аз я ползвам тая, някои добавки не са съвместими (единствената която ползвам)

http://www.mozilla.com/en-US/firefox/all-beta.html

след като вече е beta4 явно ще излиза, аз я ползвам тая, някои добавки не са съвместими (единствената която ползвам)

А има ли някаква разлика между старата и тази новата ?

А има ли някаква разлика между старата и тази новата ?

като за начало изгледа е леко различен, а като цяло ми създава впечетление за видимо по-бързо зареждане на страниците, не съм засичал колко товари ситемата

Току що ги засякох товарят по един и същи начин, поне на моето pc

хубаво, остава да чакаме финалната и разработчиците на добавки да я вземат впредвид

Здравейте, имам следния проблем ако някой може да помогне, днес като си включих служебния комп забелязах едно странно поле в мозилата и немога да го махна по никакав начин, много ме дразни, мишката не е активна по него при натискане на бутони нищо не се случва post-103242-1206947713_thumb.jpg - преинсталирах мозилата няколко пъти, трих файлове така и нищо не се получава. ПОМОГНЕТЕ благодаря!

Редактирано от thaddeus (преглед на промените)

Здравейте, имам следния проблем ако някой може да помогне, днес като си включих служебния комп забелязах едно странно поле в мозилата и немога да го махна по никакав начин, много ме дразни, мишката не е активна по него при натискане на бутони нищо не се случва post-103242-1206947713_thumb.jpg - преинсталирах мозилата няколко пъти, трих файлове така и нищо не се получава. ПОМОГНЕТЕ благодаря!

пробвай така run->firefox.exe -p и си създай нов потребителски профил,а иначе при деинсталация изтривай и тази папка C:\Documents and Settings\user\Application Data\Mozilla ohmy.gif

пробвай така run->firefox.exe -p и си създай нов потребителски профил,а иначе при деинсталация изтривай и тази папка C:\Documents and Settings\user\Application Data\Mozilla ohmy.gif

Стана, благодаря много!!!

има мозила 3 бета някой може ли да ми каже как да изключа обновяванията й .

Имам много голям проблем...Значи наскоро преинсталирах windows-а и карах 2 дена с мозилата последната или пред последната версия след което почна да ми дава грешка...Унинталирах я...После записах по стара версия и така чак до една версия от миналата година сигурно юни месец...Пак не става... С TuneUp 1-Click Maintenance изтрих всички грешки и т.н. и п.р. пак не става ...Някой ако знае или вече е имал такъв проблем да сподели PLS....Че не издържам с опера....От 3 години и повече съм с мозила :S Благодаря предварително!

Имам много голям проблем...Значи наскоро преинсталирах windows-а и карах 2 дена с мозилата последната или пред последната версия след което почна да ми дава грешка...Унинталирах я...После записах по стара версия и така чак до една версия от миналата година сигурно юни месец...Пак не става... С TuneUp 1-Click Maintenance изтрих всички грешки и т.н. и п.р. пак не става ...Някой ако знае или вече е имал такъв проблем да сподели PLS....Че не издържам с опера....От 3 години и повече съм с мозила :S Благодаря предварително!

При деинсталация изтривай и тази папка C:\Documents and Settings\user\Application Data\Mozilla cool.gif

Имам въпрос относно Firefox 2.0.0.13. Възможно ли е да са отворени 2 ПРОЗОРЕЦА на програмата, в които да са 2 профила? Например аз имам 2 профила във Firefox и искам и двата да са ми вкючени, в 2 различни прозореца. Ако има начин как да стане това, моля пишете! Благодаря предварително. :rolleyes:

П.П. Имам и друг въпрос. Как мога (или къде) да видя с коя версия на Firefox съм? Аз знам с коя съм в момента, но от чист интерес искам да се науча. angry.gif

Редактирано от vladols (преглед на промените)

Може ли страничната лента да се отваря с бутон както при операта където в ляво има един сайдбар. Май и мозилата имаше някаква такава добавка за странична лента но не помня какво ми говореха. Мога ли да отварям нов тап като в операта с бутон с мишката, а не само чрез контрол и Т.

...П.П. Имам и друг въпрос. Как мога (или къде) да видя с коя версия на Firefox съм? Аз знам с коя съм в момента, но от чист интерес искам да се науча. angry.gif

Помощ->Относно Mozzila Firefox и ще си видиш версията.

...Мога ли да отварям нов тап като в операта с бутон с мишката, а не само чрез контрол и Т.

Изглед->>Лента с инструментите->Персонализиране, от появилият се прозорец хващаш с ляв бутон иконката за нов подпрозорец, завлачваш в лентата за навигация и я пускаш там. Виж картинката по-долу, там въпросната иконка липсва, защото вече съм я вдигнал горе, ще се ориентираш.

ff2newjh4.jpg

Може ли страничната лента да се отваря с бутон както при операта където в ляво има един сайдбар. Май и мозилата имаше някаква такава добавка за странична лента но не помня какво ми говореха. Мога ли да отварям нов тап като в операта с бутон с мишката, а не само чрез контрол и Т.

нов таб се отваря и с със скрол-бутона cool.gif

Не съм мн сигурен, но защо не пробваш на принципа на 2-та Skype-a. Правиш нов профил на компютара и отваряш FF, после пак на иконката десен бутон, run as и избираш 2-рия профил на PC-то. Така ти се отварят 2 FF-а и във всеки от тях си отваряш профила на браузъра. Не съм мн сиг че ще стане, но това е 1-вото за което се сещам. Пробвай.

Този Скайп-ан ви е промил мозъците, ама "не съм мн сиг" - аз пък съм сиг.

on Windows, right-click the Mozilla shortcut icon and choose Properties. In the Target input box of the Shortcut tab, put the command option after the quote, for example "C:\Program Files\Internet\Mozilla\mozilla.exe" -p myprofile

-ProfileManager Start with Profile Manager

-SelectProfile Start with the profile selection dialog

-ProfileWizard Start with Profile Wizard

-CreateProfile profile_name Create a new profile named profile_name, but do not start Mozilla. profile_name must not contain spaces ( ).

Източник, разбира се (RTFM)

Редактирано от Topper (преглед на промените)

Би ли обяснил малко по-подробно, защото английнсият ми не е много добре... :P

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.