Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Mozilla Firefox 2.x.x - въпроси и проблеми

Featured Replies

да благодаря ти :)

• Отговори 820
  • Прегледи 126,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Публикувани изображения

Здравейте! От един два дни започна да ми се получава един спек с Модзилката:когато опитам да отворя някой линк без да ми е отворена Модзилата, веднага ми вади онзи досаден прозорец, че Firefox.exe е срещнало проблем и трябва да се затвори, като инфото е

AppName: firefox.exe AppVer: 1.8.20080.20121 ModName: firefox.exe

ModVer: 1.8.20080.20121 Offset: 00223065

Ако отворя същия линк при отворена Модзила няма никакъв проблем-само когато тя не е стартирана sad.gif Много е досадно това и досега го нямаше. Някакви идеи?

Здравейте! От един два дни започна да ми се получава един спек с Модзилката:когато опитам да отворя някой линк без да ми е отворена Модзилата, веднага ми вади онзи досаден прозорец, че Firefox.exe е срещнало проблем и трябва да се затвори, като инфото е

AppName: firefox.exe AppVer: 1.8.20080.20121 ModName: firefox.exe

ModVer: 1.8.20080.20121 Offset: 00223065

Ако отворя същия линк при отворена Модзила няма никакъв проблем-само когато тя не е стартирана sad.gif Много е досадно това и досега го нямаше. Някакви идеи?

Пробвай да я преинсталираш :huh: и си сложи най-новата версия :)

Значи проблема не е в Мозила, ами във OS-а най-вероятно.

Виж какво пише в Control Panel/Admin tools/Event Viewer/Application, като се опиташ да локализираш точно съобщенеито, появяващо си при отваряне на URL.

Това лесно става, ако си отворил лога и предизвикаш пак грешката.

Ами пише това

Event Type: Error

Event Source: Application Error

Event Category: None

Event ID: 1000

Date: 24.2.2008 г.

Time: 11:16:50

User: N/A

Computer: NYKY

Description:

Faulting application firefox.exe, version 1.8.20080.20121, faulting module firefox.exe, version 1.8.20080.20121, fault address 0x00223065.

For more information, see Help and Support Center at http://go.microsoft.com/fwlink/events.asp.

Data:

0000: 41 70 70 6c 69 63 61 74 Applicat

0008: 69 6f 6e 20 46 61 69 6c ion Fail

0010: 75 72 65 20 20 66 69 72 ure fir

0018: 65 66 6f 78 2e 65 78 65 efox.exe

0020: 20 31 2e 38 2e 32 30 30 1.8.200

0028: 38 30 2e 32 30 31 32 31 80.20121

0030: 20 69 6e 20 66 69 72 65 in fire

0038: 66 6f 78 2e 65 78 65 20 fox.exe

0040: 31 2e 38 2e 32 30 30 38 1.8.2008

0048: 30 2e 32 30 31 32 31 20 0.20121

0050: 61 74 20 6f 66 66 73 65 at offse

0058: 74 20 30 30 32 32 33 30 t 002230

0060: 36 35 0d 0a 65..

Без да искам забраних изображенията от един сайт.Някой може ли да ми каже как да ги разреша отново защото в настройките нищо не намерих за това.

Пак съм аз! Преинсталирах уиндоуса и сега пък има друг проблем. Въпреки че Модзила ми е браузер по подразбиране, всеки линк от външно приложение (дали от Скайп, ICQ или от писмо) продължава да се отваря с гадния IE...Какво мога да направя за да го променя?

P.S. Всъщност току що успях да го оправя от контрол-панела или поне така си мисля ;)

Редактирано от bradataaaaa (преглед на промените)

Без да искам забраних изображенията от един сайт.Някой може ли да ми каже как да ги разреша отново защото в настройките нищо не намерих за това.

С какво си ги забрани пъво да кажем? Ако е с ABP в open blockable items си има търсачака.

имам проблем с ъпдейтите на фирефокс-а:

k96zyg.jpg

опитвах да преинсталирам,да ъпдейтвам верисята до най-нова,но продължава да я връща тази грешка.поевява се при опит за ъпдейт на плъгините или скиновете.спирах анти-вирусната програма и защитната стена,но няма ефект.

виж тук http://209.85.135.104/search?q=cache:W3L0H...;cd=5&gl=bg

на официалната страница на Лиско няма ли ги твоите добавки ?

Редактирано от emil644466 (преглед на промените)

пробвай в настройките->съдържание->автоматично зареждане на изображенията->изключения !

за пълна деинсталация изтрий и тази папка C:\Documents and Settings\user\Application Data\Mozilla ,но може би самият сайт ти прави някакви проблеми,затова ти писах да провериш в официалния :wow:

за пълна деинсталация изтрий и тази папка C:\Documents and Settings\user\Application Data\Mozilla ,но може би самият сайт ти прави някакви проблеми,затова ти писах да провериш в официалния :rolleyes:

и това пробвах,пак неще :huh:

остава пълна преинсталация като изтриваш и тази папка C:\Documents and Settings\user\Application Data\Mozilla !

След като преинсталирах всичко е ок! cool.gif

да,но при мен нямаше никакъв ефект,отново дава тази грешка при опит да се инсталира ъпдейт...егати браузера...

Получи ми се следния изглед на Мозилата.Самоче в горното оградено поле трябва да са ми отметки а долното просто се появи.Бърниках из настроиките преинсталирах я и не се оправя по никакъв начин.Ако някои се е зблъсквал с този проблем ако може да каже как го е оправил

post-107451-1204191781_thumb.jpg

С какво си ги забрани пъво да кажем? Ако е с ABP в open blockable items си има търсачака.

пробвай в настройките->съдържание->автоматично зареждане на изображенията->изключения !

И едното пробвах и другото не става.Много тъпо.

Имам проблем с мозила“

Проблема ми е смао в 1 саит за гледане на клипчета "вбокс7" като влезна там да плейна клип и клипа излиза аштоматично зареден тръгва и след 1 секунда спира,а в който и друг сайт за клипове да влезна навсякаде си вървят без проблем.

Моля някой ако има решение на моя проблем да ми помогне. :down:

Имам проблем с мозила“

Проблема ми е смао в 1 саит за гледане на клипчета "вбокс7" като влезна там да плейна клип и клипа излиза аштоматично зареден тръгва и след 1 секунда спира,а в който и друг сайт за клипове да влезна навсякаде си вървят без проблем.

Моля някой ако има решение на моя проблем да ми помогне. :down:

Тоя проблем ми го прави разширението DownloadHelper. Ако го имаш го изключи.

Тоя проблем ми го прави разширението DownloadHelper. Ако го имаш го изключи.

Или пък, като алтернативен вариант, инсталирай си разширението IE Tab и влизай във vbox през него.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.