Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Mozilla Firefox 2.x.x - въпроси и проблеми

Featured Replies

Имам проблем с мозила“

Проблема ми е смао в 1 саит за гледане на клипчета "вбокс7" като влезна там да плейна клип и клипа излиза аштоматично зареден тръгва и след 1 секунда спира,а в който и друг сайт за клипове да влезна навсякаде си вървят без проблем.

Моля някой ако има решение на моя проблем да ми помогне. :down:

ако имаш DownloadHelper инсталирай си най-новата версия 3.0.2 :!:

• Отговори 820
  • Прегледи 126,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Публикувани изображения

ако имаш DownloadHelper инсталирай си най-новата версия 3.0.2 :!:

Същата работа...

Или пък, като алтернативен вариант, инсталирай си разширението IE Tab и влизай във vbox през него.

Това беше хитро, нямаше да се сетя :)

Се по-нови и по-нови версии излизат на Mozilla & Internet Explorer но всичките имат бъгове скороста скоято влизат в интернет не се овеличила от по-стари те версии!Е тогава каква е ползата да ги обновяваме постояно? Гледам сега е излязла 3-ката на Mozilla & 8-цата на Internet Explorer но почти нищо ново!

Редактирано от GERMANY (преглед на промените)

Има вградена проверка на правописа - нещо все повече и повече нужно за потребители !!!

:rolleyes:

Някой да има представа, защо често мозилата не може да се свърже със сървърите и доста бавно зарежда. И къде мога да променя някои пароли, които са запазени в нея. Въвела съм няколко пароли, които са грешни и сега всеки път трябва да ги трия и да въвеждам правилните. Пробвах с пълна деинсталация, но явно несъм го направила както трябва.

Някой да има представа, защо често мозилата не може да се свърже със сървърите и доста бавно зарежда. И къде мога да променя някои пароли, които са запазени в нея. Въвела съм няколко пароли, които са грешни и сега всеки път трябва да ги трия и да въвеждам правилните. Пробвах с пълна деинсталация, но явно несъм го направила както трябва.

Опита ли с друг браузер, да не е от доставчика ти? От Настройки -> Разширени -> Мрежа -> Свързване трябва да е отбелязано Пряко свързване с Интернет.

За паролите - Настройки -> Сигурност -> Показване на паролите и триеш което е в повече.

При деинсталиране изтрий ръчно папките X:\Program Files\Mozilla Firefox, X:\Documents and Settings\USER\Application Data\Mozilla и X:\Documents and Settings\USER\Local Settings\Application Data\Mozilla.

Имам следния проблем. Когато отварям Vbox7.com клипчетата си тръгват нормално но като реша да ги пусна на цял екран се едно е на пауза и не върви. В момента съм с Mozilla Firefox 2.0.0.12. Пробвах и с IE и не става. В Youtube е същото. Какъв може да е проблема? :) Предварително благодаря.

П.П. Пиша тук защото:ЦЪК

Никой ли няма да ми помогне???????

Редактирано от afreto (преглед на промените)

Все по-често ми се появява това съобщение:

post-45374-1205521805_thumb.jpg

Пробвах с преинсталация на мозилата, но резултат няма. Моля за някакви идеи.

Все по-често ми се появява това съобщение:

post-45374-1205521805_thumb.jpg

Пробвах с преинсталация на мозилата, но резултат няма. Моля за някакви идеи.

при деинсталацията изтрий и тази папка C:\Documents and Settings\user\Application Data\Mozilla :clap:

Има ли вариант да направя лентата с избрани сайтове, които посещавам да стане двойна? Ето за тази лента с линкове говоря:

Редактирано от ostavime (преглед на промените)

Ми сега пробвах, ма не открих начин. Ще помисля още малко. Нещо което не съм пробвал е да направя нова лента, ма нз дали ще стане. Единствения сигурен начин за който се сещам сега е (и който мисля че ще ти помогна):

1. От свойствата на самите отметки изтрии ненужните думи, намали заглавията им демек и така ще спестиш място и

2. Направи си папки с отметки в лентата. Отварянето на сайт ти се увеличава с 1 клик повече, но пак са на удобно място.

Иначе ще помисля още. Ако измисля нещо ще пиша пак.

Да Ви кажа смятам Мозила Файърфокс за най - полезния браузер!Това го установих след като проучих и останалите основни браузери,най-вече благодарение на многобройните допълващи функционалноста разширения.Харесах си и съответно инсталирах близо 55 такива,вършещи ми работа малко или много.Обаче се получи неприятен проблем.Забелязах,че не ми показва нищо в лентата с живите отметки-там са RSS новините от предпочитани сайтове.Помислих,че някое разширение пречи и почнах да търся причината в тях.Изключих някои от тях,но нямаше ефект.Стигнах до преинсталиране на Мозилата,а после и System Restore - но нищо.Съхранил съм всичко важно(пароли,разширения,отметки) чрез MozBackup.Сега съм в така наречения надежден режим,включващ лентата с живите отметки,но не се зарежда нито едно разширение или тема.Все пак бих предпочел да имам поне най-полезните разширения.Как да го реша проблема?!?1? ohmy.gif

Ми сега пробвах, ма не открих начин. Ще помисля още малко. Нещо което не съм пробвал е да направя нова лента, ма нз дали ще стане. Единствения сигурен начин за който се сещам сега е (и който мисля че ще ти помогна):

1. От свойствата на самите отметки изтрии ненужните думи, намали заглавията им демек и така ще спестиш място и

2. Направи си папки с отметки в лентата. Отварянето на сайт ти се увеличава с 1 клик повече, но пак са на удобно място.

Иначе ще помисля още. Ако измисля нещо ще пиша пак.

Точно това съм направил. Всичко съм свел до минимум от гледа тчка заглавия. Ако ги намаля още няма да мога да се ориентирам.

И аз доста ръчках, но не открих начин.

Иначе за папките е ясно, но не ме устройва. :speak:

Точно това съм направил. Всичко съм свел до минимум от гледа тчка заглавия. Ако ги намаля още няма да мога да се ориентирам.

И аз доста ръчках, но не открих начин.

Иначе за папките е ясно, но не ме устройва. ;)

значи ето какво открих да се разшири двойно лентата - тук C:\Documents and Settings\user\Application Data\Mozilla\Firefox\Profiles\Текущ потребител\chrome създай файл userChrome.css,отвори го с текстови редактор и "пейстни" това

/* Multi-row bookmarks toolbar */

#bookmarks-ptf {display:block}

#bookmarks-ptf toolbarseparator {display:inline}

не знам дали ще ти свърши работа :shy11:

Има ли вариант да направя лентата с избрани сайтове, които посещавам да стане двойна? Ето за тази лента с линкове говоря:

Опитай с това разширение Smart Bookmarks Bar дано ти хареса.

Това изглежда добро. Инсталирах го.

Благодаря на всички отзовали се.

Редактирано от ostavime (преглед на промените)

Стана малко объркване след едно натискане на Flashgot All и сега в Downloads на Firefox чакат към 600 файла, който не искам да свалям.

Някой знае ли как мога да ги изчистя без да натискам 'cancel' 600 пъти?

Стана малко объркване след едно натискане на Flashgot All и сега в Downloads на Firefox чакат към 600 файла, който не искам да свалям.

Някой знае ли как мога да ги изчистя без да натискам 'cancel' 600 пъти?

пробвай така - crtl+shift+del и изтриваш "историята на изтеглянията",не знам дали ще помогне,обаче защо flashgot-ът ти зарежда файловете в мениджера на Лиско ?

пробвай така - crtl+shift+del и изтриваш "историята на изтеглянията",не знам дали ще помогне,обаче защо flashgot-ът ти зарежда файловете в мениджера на Лиско ?

пробвах го, но не става. зарежда ги там, защото нямам инсталиран FlashGet.

Това разширение никакво го няма.Никъде не го виждам след като го инсталирах.И не е само при мен този проблем - други двама се оплакват от същото на уеб страницата на автора.

Това разширение никакво го няма.Никъде не го виждам след като го инсталирах.И не е само при мен този проблем - други двама се оплакват от същото на уеб страницата на автора.

Променя иконите на лентата с отметките, ако нямаш такава естествено, че няма да виждаш нищо.Скрива текста и го показва когато сложиш курсора.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.