Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Mozilla Firefox 2.x.x - въпроси и проблеми

Featured Replies

Аз пък имам малък проблем: не че на English не разбирам, но все пак на български е друго... Как да го направя?

• Отговори 820
  • Прегледи 126,2k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Публикувани изображения

Здравейте! Защо като изтегля Mozilla Firefox 2.0.0.8 с БГ превод и не мога да отворя AvatarBG.INFO,а като я изтегля без него го отваря без проблем? С ArenaBG и Zamunda няма проблеми. Моля някой да помогне,защото я предпочитам на БГ. Предварително благодаря!

Свалям я от Download.BG.

Не е от езика, при мен няма такъв проблем. Изтегли я от официалния сайт, запази си отметките (Отметки -> Управление на отметките -> Файл -> Изнасяне), деинсталирай, изтрий X:\Program Files\Mozilla Firefox, X:\Documents and Settings\USER\Application Data\Mozilla и X:\Documents and Settings\USER\Local Settings\Application Data\Mozilla и инсталирай отново.

Аз пък имам малък проблем: не че на English не разбирам, но все пак на български е друго... Как да го направя?

Свали българската версия от горния линк и я инсталирай.

Моят въпрос - кой шрифт да избера, че да е същия като ИЕ7. Свикнал съм с него и мозилският ми е странен.

Благодаря dixi,сега всичко е нормално.

Имам още един въпрос.Може ли да се прехвърли от ИЕ favorites в отметки на Мозилата наведнъж,или трябва всеки поотделно?

Благодаря dixi,сега всичко е нормално.

Имам още един въпрос.Може ли да се прехвърли от ИЕ favorites в отметки на Мозилата наведнъж,или трябва всеки поотделно?

Във Firefox: Отметки -> Управление на отметките -> Файл -> Внасяне -> Внасяне от Microsoft Internet Explorer

На мен FlashGot ми прави мизерии. Примерно като кликна на GO бутона в икито, се пуска даунлоуд мениджъра.

Как да направя Лиско да е браузър по подразбиране?

Например, като пусна някой линк от Скайп, да не се отвяря с ИЕ... :)

Как да направя Лиско да е браузър по подразбиране?

Например, като пусна някой линк от Скайп, да не се отвяря с ИЕ... :)

Tools => Options => Main => System Defaults (слагаш отметката отдолу) => Check Now => YES

75980516og7.jpg

83360535fe5.jpg

• 2 седмици по-късно...

Имам следния проблем. Когато си инсталирам FireFox ( в моента последната версия каччена на сайта ) и като го пусна от иконката не зарежда( тоест не се пуска изобщо ). Какъв би бил този проблем и как може да се преодолее. На този компютър за пръв път се инсталира тази програма. Изключих всчки защити, но отново не стана, те дори не бяха се обаждали при самото му отваряне.

При мен напоследък се среща следното:

Като зареждам страници и често ~1 сек след започване на зареждането ми изписва "Връзката беше прекъсната", а като дам Опит отново си зарежда нормално. Така е откакто сложих: Firefox 2.0.0.9 и NOD32 3.0 почти едновременно, затова не съм сигурен от браузъра ли е или заради NOD-а. Други, който са обновили лисицата да споделят имат ли го този проблем

Имам проблем с новата версия 2.0.0.9- влизам с името си и паролата във форум на платформа phpBB3 и при логването избирам да ме запомни при следващото влизане. Е до, но като излезна от форума и след време пак влезна не ме е запомнило и трябва да се логвам наново, което много ме дразни. Може ли да се оправи някък?

Здравей ! Да , може да се оправи .

1. Редактиране -> Настройки -> Лични данни -> най-отдолу "Лични данни" - махаш отметката

2. Редактиране -> Настройки -> Сигурност -> Пароли - слагаш отметка да помни паролите

След всички настройки рестартираш браузера .

а някой знае ли къде мога да намера гиф анимацията където лисицата изяжда ИЕ

Здравейте! Имам един малък проблем с Mozilla Firefox. Като цяло съм много по-доволен с нея от колкото с Internet Explorer-ите на Microsoft, обаче... имам FlashGet и не мога да го сложа като Default Download Maneger на Mozilla-та. Какво ли не направих - рових в настройките и търсих в Google информация но не можах да се справя. Единствено торенти мога да тегля с FlashGet през Firefox-а. Иначе На Internet Explorer-a той е Default Downlaod Maneger обаче на Mozilla не мога да го направя.

Ако някой знае как да се справя с проблема нека да пише !!!

Благодаря!

Значи отскоро се възползвам от RSS-a на калдата и ползвам вградения в Мозила. Искам да попитам през колко време се опреснява информацията, само ръчно ли мога да дам да опресни и дали ако е автоматично, мога да задам някъде време през което да опреснява? Потърсих rss и kaldata rss в търсачката но не ми върна нито един отговор. Мерси за отговорите.

Аз имам малък проблем. За даунлоад мениджър имах "А" (да не правя реклама ;)). Слагах Фаярфокс директно да отваря торентите автоматично с А. Сега когато инсталирах "Б" ми се иска да направя същото (автоматик с Б), но не знам къде е функцията. Някъде в Инструменти, ала къде по-точно... Благодаря!

Когато започна да тегля нещо с IDM в Мозилата се отваря нов празен прозорец.Как да направя така, че да не се отваря ?

Значи отскоро се възползвам от RSS-a на калдата и ползвам вградения в Мозила. Искам да попитам през колко време се опреснява информацията, само ръчно ли мога да дам да опресни и дали ако е автоматично, мога да задам някъде време през което да опреснява? Потърсих rss и kaldata rss в търсачката но не ми върна нито един отговор. Мерси за отговорите.

За RSS виж Sage, аз го намирам за много удобен, въпреки че проверяването става ръчно.

Аз имам малък проблем. За даунлоад мениджър имах "А" (да не правя реклама ;)). Слагах Фаярфокс директно да отваря торентите автоматично с А. Сега когато инсталирах "Б" ми се иска да направя същото (автоматик с Б), но не знам къде е функцията. Някъде в Инструменти, ала къде по-точно... Благодаря!

Инструменти -> FlashGot -> Други опции... От първия таб избираш кой ти е download manager-а, от последния - да ти го засича автоматично.

Когато започна да тегля нещо с IDM в Мозилата се отваря нов празен прозорец.Как да направя така, че да не се отваря ?

С Tab Mix Plus. Нагласяш новите прозорци да се отварят в нови табове и избираш Prevent blank tabs when downloading files.

Аз да ви питам не ви ли се струва че като цяло 2.0.0.9 версия която е последната е много бъгава ?!

Значи първо гледам, че некои от темите като myFireFox имат малки бъгове за разлика от преди и най-вече ! - по незнайни причини понякога дава грешки на някои страници и се бъгва. Нещо което преди го нямаше. Аз мисля, че тази версия се нуждае от доста корекции. А вие?

Как мога да премахна exstension - others online ? На портабъл Firefox съм.

Инструменти--->Добавки--->Разширения--->Деинсталиране (като преди това си маркирал въпросния екстеншън)

Използвай добавките:

FlashGot

и някоя от

Tab Mix Plus

или

Tabbrowser Preferences

а има и други начини за настройка, ако потърсиш с търсачката, във форума е обяснено някъде :P

Търсих много но не ги намерих!

Ще съм благодарен ако ми кажете...=Ь

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.