Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Mozilla Firefox 2.x.x - въпроси и проблеми

Featured Replies

Здравейте,вчера преинсталирах уиндоуса,и като сложих лиско забелязах,че доста страници ги дава като грешки/отваря ми бъг дебиан/версията на лисицата е 2.0.. ,другият проблем е ,че сложих едни добавки,махнах лисицата после я инст. отново и ми зареди отново същите добавки.Трия всякакви папки и регистри разчиствам и не става.Помагайте.

• Отговори 820
  • Прегледи 126,2k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Публикувани изображения

Здравейте,вчера преинсталирах уиндоуса,и като сложих лиско забелязах,че доста страници ги дава като грешки/отваря ми бъг дебиан/версията на лисицата е 2.0.. ,другият проблем е ,че сложих едни добавки,махнах лисицата после я инст. отново и ми зареди отново същите добавки.Трия всякакви папки и регистри разчиствам и не става.Помагайте.

Нещо не стоплям. Дебиан ли е ОС или Уиндоус?

ОЦ е уиндоус,ама като искам да отворя някои страници ми итваря един списък с бъгове/уеб страница/и там е подчертан линк с дебиан бъг/не се задълбочих да го чета,на английски е.Всъщност оправих проблемациата regedit>software???.виждам папка мозила&плъгини,която две програми не са истрили,дел ръчно>о.к,само таб браузър префересис ми прави все още проблем,защото го махам искам да сложа версия 2.0,а ми инсталира 1.3...

Редактирано от Nikieva (преглед на промените)

ОЦ е уиндоус,ама като искам да отворя някои страници ми итваря един списък с бъгове/уеб страница/и там е подчертан линк с дебиан бъг/не се задълбочих да го чета,на английски е.Всъщност оправих проблемациата regedit>software???.виждам папка мозила&плъгини,която две програми не са истрили,дел ръчно>о.к,само таб браузър префересис ми прави все още проблем,защото го махам искам да сложа версия 2.0,а ми инсталира 1.3...

Направо го махни изцяло. Дай му ънинстал, изчисти всичко що е Firefox в регистрите и го сложи пак.

Проблема си решаваш с разширението FEBE. Ето ти линк да си го изтеглиш и инсталираш: https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/2109

С него можеш да си правиш бекъп на всички настройки, пароли, теми, разширения и т.н. по отделно, както и на целия профил, който ползваш. Надявам се да съм ти решил проблема. Успех!

мерси много, ама МНОГО ;)

сега само да разбера как се прави...

Заповядайте колега,мисля че това търсите: http://www.siteadvisor.com/download/ffmedia.html?cid=20070 ,аз лично го използвам и съм доста доволен тъй като доста често ми се налага да се ровя из google.

Danke колега :ph34r: А защо го няма на официалния сайт на ФФ? Ако мога да ти помогна кажи :wors:

Danke колега :rolleyes: А защо го няма на официалния сайт на ФФ? Ако мога да ти помогна кажи :hush:

Разработка е на McAfee и може би за това го има само на техния сайт,нямам идея честно казано-важното е че лично на мен ми върши прекрасна работа и за това ти го препоръчах и на теб.Поздрави:blink:

Добавка за Firefox пази децата от лоши сайтове

Родителите дефинират списък с опасните страници

Британската компания Glaxstar създаде допълнение за браузъра Firefox, което позволява на родителите да предпазят децата си от разглеждане на съдържание в интернет, което е вредно за психиката им. Модулът Glubble включва предварително съставен списък от неприемливи сайтове, който родителите могат да допълват.

428503_orig.jpg

Добавката за втория по популярност браузър съхранява персонални настройки за всеки потребител. Достъпът до интернет е чрез парола, която се задава от родителя при конфигуриране на модула.

Програмата филтрира сайтовете от списъка, вкл. и при търсене с вградената функция на Google. Добавката е безплатна, като за момента е достъпна в бета версия.Разработчиците твърдят, че засега няма аналог на тяхната програма. Всички съществуващи решения за филтриране на съдържание определят опасността от дадена страница по наличието на определени думи в нея или по база данни със сайтове.Последната версия на Firefox освен това не поддържа системата за достъп до интернет, вградена в Windows Vista, което позволява на децата да разглеждат на този браузър всеки сайт, независимо от степента на неговата опасност.

САЙТ

technews

Здравейте,

Имам един проблем с Firefox под Vista. Значи от известно време по някога Mozilla Firefox ми крашва. Ползвам версия 2.0.0.4. Появява се следното съобщение:

8219_490.JPG

Някой знае ли как мога да оправя този проблем? Ще се радвам да дадете някакви мнения по въпроса. Благодаря.

Някой знае ли дали има разширение за Firefox,което да върши същата работа като View>fit to width при Opera?Например като гледам форум, в който има големи картинки автоматично да ги смалява и въобще страницата никога да не се разтяга и отдолу да има скрол.

Искам да попитам Лиско ли се бъгва или... в Калдата има бъгове- Не мога да сменя в меню опции излега-дървовиден е, ако тръгна да пиша нов отговор ги няма менютата към него, ако цъкна на профил на потребител не мога да избера дали Лс да му пратя и от сорта, като вляза в профил не мога да видя мненията, темата и оценката на потребителя, не мога да избирам дали пълна или бърза редакция, Дори едвам гледам клипчета в v-box и youtube-не ги отваря ептем.. Защо така става. Само при мен ли е? Даже и по-бавно ми зарежда страниците...

Редактирано от Rommel42 (преглед на промените)

Абе при мене всичко си е О.К,два дни малко по-бавано ми вървеще нета,ама тва вече е за друга тема.

Искам да попитам Лиско ли се бъгва или... в Калдата има бъгове- Не мога да сменя в меню опции излега-дървовиден е, ако тръгна да пиша нов отговор ги няма менютата към него, ако цъкна на профил на потребител не мога да избера дали Лс да му пратя и от сорта, като вляза в профил не мога да видя мненията, темата и оценката на потребителя, не мога да избирам дали пълна или бърза редакция, Дори едвам гледам клипчета в v-box и youtube-не ги отваря ептем.. Защо така става. Само при мен ли е? Даже и по-бавно ми зарежда страниците...

Най-вероятно проблема е в твоя телевизор т.е. при теб. Аз нямам проблеми, както и още три компютъра от които влизам в калдата.

не ми се виждат коректно полето за адрес на Мозилата, както на снимката по-долу...

o633194882900468750.jpg

Как мога да го оправя това?

Благодаря, това реши проблема :help: .

При опитът да се върна после на същата тема отново, имаше същото забавяне и скрити части от адреса, което наложи деисталирането й.

Редактирано от luybomir (преглед на промените)

Къде се съхраняват бисквитките или отметките на FF 2.O.O.4? Искам да сложа 3 алфа, но не ми се бърникат в същите сайтове. Благодаря!

Къде се съхраняват бисквитките или отметките на FF 2.O.O.4? Искам да сложа 3 алфа, но не ми се бърникат в същите сайтове. Благодаря!

http://www.kaldata.com/forums/index.php?sh...%ED%FF%E2%E0%F2

Моят проблем е,че от вчера срещам трудност с настройките на Mozilla Firefox,a тоест:

Когато започна да свалям например филм или албум с песни от даден торент тракер първо ми се появяваше един средно голям прозорец,а по-доло се забелязват два обозначени бутона ОК и CANCEL. Следователно след,като натисна бутона OK най-отзад ми се появява автоматично един малко по-голям прозорец на,който в ляво пише browse и следователно ми се отваряше прозорец показващ така наречените локал дискове и папките където ще съхраня свалената от мен информация.Също така забелязвам,че когато си пусна радио да слушам пак ми се появяваше този така наречен малък прозорец с клавишите ОК и CANCEL и с натискането на OK автоматично ми се включваше радиото,а по-горе в левият ъгал на монитора ми излиза прозорец с така наречените обозначени файлове.Незнам как и по какъв начин мога пак да възтановя нормалният и правилен вариант относно предишните настройки с,който съм изпозвал за сваляне на даден торент файл.

Благодаря ви предварително !!!

Редактирано от Lestath (преглед на промените)

C:\Documents and Settings\"yourusername"\Application Data\Mozilla\Firefox\Profiles\

не забравяй, че трябва да си сложил отметка на "show hidden files and folders" в Folder options

Определено не мисля,че и така ще се получи.Предполагам,че ще трябва да е нещо свързано с Tools и Options.

• 1 месец по-късно...

Проблемът се наблюдава най-често в Калдата форумите. Не мога да променя нищо в опцийте за коментари \стила на показване...\. Докато пиша това в ляво, където трябва да са емитиконките, тях ги няма! Това нещо се получава като търся тема в гугъл. С реинстал се оправя...временно. Имате ли идея от какво може да е?

Проблемът се наблюдава най-често в Калдата форумите. Не мога да променя нищо в опцийте за коментари \стила на показване...\. Докато пиша това в ляво, където трябва да са емитиконките, тях ги няма! Това нещо се получава като търся тема в гугъл. С реинстал се оправя...временно. Имате ли идея от какво може да е?

Като начало ъпдейт до 2.0.0.6

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.