Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Mozilla Firefox 2.x.x - въпроси и проблеми

Featured Replies

dimd, това е една от най-новите добавки към Mozilla Firefox 3.0 :} :speak: :}

• Отговори 820
  • Прегледи 126,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Публикувани изображения

Незнам каква е,но Интернет Експлорър,вече не ми се отваря ! :speak:

Чукам на иконата му,а се отваря Лисицата !

При мен няма проблем, нещо ти се е сбозло :speak:

При мен няма проблем, нещо ти се е сбозло :speak:

и при мен няма само да си оправя конзолата на сайтовете...и съм 6+

Download day официално стартира в 10:00 PDT (Pacific Daylight Time) на 17.06.2008 г. (вторник) --> т.е. 20:00 часа българско време

Download day официално стартира в 10:00 PDT (Pacific Daylight Time) на 17.06.2008 г. (вторник) --> т.е. 20:00 часа българско време

и каква е тая боза на началната страница на Калдата?

Mozilla Firefox 3.0 Final

Публикувано от Underwater на 17.06.2008 - 10:14

гледам към някакво мозилско фтп е връзката, ама тва не е гаранция, че е финалната

Редактирано от kaldata.com (преглед на промените)

и каква е тая боза на началната страница на Калдата?

Mozilla Firefox 3.0 Final

Публикувано от Underwater на 17.06.2008 - 10:14

гледам към някакво мозилско фтп е връзката, ама тва не е гаранция, че е финалната

Ако искаш да участваш в поставянето на рекорда изчакай да стане 20:00 ч., влез в страницата, където си се регистрирал за участието, и предполагам, че ще има линк за изтегляна и ще участваш официално в поставянето на рекорда.

някой може ли дами помогне при 3-ката лентата с сайтовете да изглежда ,а не http://www.kaldata.com/forums/index.php?ac...ost&id=4733

в абаут:конфиг-а търси урлбар

1929.png

после си изчисти хисторито и рестартирай ФФ

Редактирано от kaldata.com (преглед на промените)

в абаут:конфиг-а търси урлбар

1929.png

после си изчисти хисторито и рестартирай ФФ

Благодаря

Абе в Mozilla да не работят българи. Как може в последния момент да тръгнат да правят страницата. Нямам думи просто. От 1ч следя как пишат всяка дума и как слагат някви балончета. А искат да гонят някакъв рекорд. angry.gif

Абе в Mozilla да не работят българи. Как може в последния момент да тръгнат да правят страницата. Нямам думи просто. От 1ч следя как пишат всяка дума и как слагат някви балончета. А искат да гонят някакъв рекорд. angry.gif

Ето:

Firefox3

Но е претоварен,ту се отваря ,ту не.

А на Kaldata е финалната-няма разлика.

Редактирано от dred (преглед на промените)

има ако искаш да разказваш на внуците че си участвал в поставянето на световния рекорд

как искате да не се претовари дори линукс сървър при "13 Gigabits a second or so of download traffic" и "2 Gigabits a second of just pure HTTP traffic"

Значи, реших да споделя проблема тук, надявам се ще се намери някой който да ми помогне. На скоро ми изникна един проблем, относно със така известната "ЛИСИЦА". ВНЕЗАПЕН РЕСТАРТ НА ПЦ-то. Всеки път когато статирам ФайърФокса (най-много 3 мин.) се получава внезапен рестарт на компютъра. Помислих че е от новата версия, казвам си "поредната дупка". Минах на старата версия 2.0.0.7 и пак същото, после на 2.0.0.14 и пак и пак и пак. Казах си "Ще пресинталирам Виндоуса" - така и направих. Познайте. НЯМА ЕФЕКТ!!!!!!!!!!! Пак същата работа. Казах си "може да е някакъв вирус" сканирах със каква ли не програма - Avira Antivir, NOD32, McAfee и още но няма вирус. После решиих да пробвам без добавките... може да е от тях нали така? Но... за съжаление пак няма резултата. Пробвах и Надеждния режим на ФайърФокса но и там се рестартира. Така че в момента съм с Опера но не може да се сравни със Лисицата. ЩЕ ВИ ПОМОЛЯ ДА МИ ПОМОГНЕТЕ!

Може да не вярваш, но и аз съм имал подобен проблем с неадекватно поведение на браузъра и го реших с деинсталирането на добавката "Talkback"...

Едва ли ще е от особена полза, но можеш да хвърлиш едно очо и на FireTune

http://www.kaldata.com/comments.php?id=196...hlight=firetune

Махни отметката за автоматичния рестарт и препиши кода на грешката при появата на син екран:

Десен бутон на My Computer => Properties => Advanced => Startup and Recovery => Settings => Automatically restart (махаш отметката)...

Отдолу на "Write debugging information" слагаш "Kernel memory dump".

Така при следващите рестарти трябва да се създадат файлове с разширение *.dmp в папка C:\Windows\Minidump => които можеш да архивираш и да качиш някъде за да се анализират с WindBG например.

Излишно е да напомням да тестваш и рама за дефекти :)

http://www.kaldata.com/forums/index.php?showtopic=34723

Здравейте :angry:. Имам много забавен проблем - някои от знаците, които се получават при натискане на определени клавиши не са тези, които трябва да бъдат. Например шифт и 2 ми е " , " e @ # e | , а шифт и 3 ми е £. Това е само в лисицата и само при английски език. Някви идеи как да го оправя? Без да ъпдейтвам до 3-ката и да правя чист реинстал нали :).

Това според вас,нормално ли е при процесор 0% и отворени два таба?

0d1fdcd1757bfd3c.JPG

При мен е 217 000kb спокойно, а процесора 0% ;)

Здравейте :clap:. Имам много забавен проблем - някои от знаците, които се получават при натискане на определени клавиши не са тези, които трябва да бъдат. Например шифт и 2 ми е " , " e @ # e | , а шифт и 3 ми е £. Това е само в лисицата и само при английски език. Някви идеи как да го оправя? Без да ъпдейтвам до 3-ката и да правя чист реинстал нали ;).

смени клавиатурата - само старите бяха с такова разположение

Хаха, забавно предложение, мерси за което, но нямаше нищо общо с клавиатурата. Оказа се, че някои от езиците в джамека са се прецакали и това беше източникът на проблема. Странно защо се проявяваше само при лисицата.

еми да знам че е глупаво тва с клавиатурата (ако беше то, щеше навсякъде да е така нали.... :P

ама бая здраво трябва да си цапотил та да ти се омажат англииските клавиатурни подредби, тцтцтц

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.