Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Камери заснеха ДУХ в бензиностанция - Петрич.TV NOVA запис

Featured Replies

Link

Дух ? Съществуват ли те ? Мястото на бензиностанцията е срещу гробищен парк.Това монтаж ли е ? 1 казват монтаж , други дух , 3 -ти разработка на воените :huh:

Изкажете вашето мнение по въпроса ... дано не е дух

Редактирано от Denis-G (преглед на промените)

Напротив-призрак си е-две мнения нямам

Ти какво искаш да има до гробище-ми разхождат си се,а и не правят никому нищо лошо

biggrin.gif

ohmy.gif

Ти на майтап ли го казваш biggrin.gif

Какъв майтап-те съществуват

На един мой познат пък през вечер му се явява призрак,между 3 и 5 през нощта пристигал

Ми да го пита какво иска

Това са Души,които не са намерили покой-и трябва да им се помогне

Да се приберат у Дома

Link

Дух ? Съществуват ли те ? Мястото на бензиностанцията е срещу гробищен парк.Това монтаж ли е ? 1 казват монтаж , други дух , 3 -ти разработка на воените :rolleyes:

Ами случайност или не,едно от момчетата което работи там ми е съсед и е било същата вечер на работа.Толкова се бе уплашил,че не искаше да ходи на работа.

Аз лично не виждам нещо кой знае какво в случая,просто една душа която се е пообъркала.

Link

Дух ? Съществуват ли те ? Мястото на бензиностанцията е срещу гробищен парк.Това монтаж ли е ? 1 казват монтаж , други дух , 3 -ти разработка на воените :)

Няма проблем даже и да беше.Ама най-вероятното е че някое летящо насекомо е кацнало и се е разходило по обектива на камерата.На мен лично ми прилича на муха. cool.gif

Знаех си аз,че съществуват сега отивам да търся великденският заек и после си запазвам билит за Лапландия за да си поговоря с дядо коледа щото не съм получавал подарак от него от към 10 години.

Who are you call ?

Ghostbusters !!!

34opp9h.jpg

Ами случайност или не,едно от момчетата което работи там ми е съсед и е било същата вечер на работа.Толкова се бе уплашил,че не искаше да ходи на работа.

Аз лично не виждам нещо кой знае какво в случая,просто една душа която се е пообъркала.

Да ти кажа честно аз съм попадал на подобни неща, както обясними, така и наистина необясними. Имал съм подобни записи, които са били от пеперуда. Често стават такива неща. Има няколко възможности за тази случка, според мен, ако не е монтаж: Да е пеперуда; да е отражение на друг човек от витрина или сянка, което камерата е заснела; или наистина е дух. Ходил съм и на гробищата през нощта, но освен слабата светлина от фосфора от костите друго не видяхме. Но пък при обикновени обстоятелства се случиха доста необясними неща.... които са спирали дъха ни много пъти! Това наистина пробуди в мен отново въпросът наистина ли има духове или .... просто са неща, които ние още не можем да си обясним! Или е просто чиста случайност ....

Нали се разбра,че призрака всъщност е муха,

която се разхождала,а и лентата е многократно

презаписвана..

Ходила съм много пъти в гробищата за вдигане

на адреналина..

Нищо не съм видяла:нито светещ фосфор,нито призрци..

Най-страшното нещо,което се случи:един бухал се разбуха

бу-бууууу :nono:

В духове вярвам,те са около нас......

Най-страшното нещо,което се случи:един бухал се разбуха

бу-бууууу :nono:

То и това не е малко... :huh: Аз ако бях,щях да напълня гащите biggrin.gif

Чисто и просто РЕКЛАМЕН ТРИК!!! Трябва да се проверят отчетите за продажби на бензиностанцията преди и след таза случка, както и промяната на броя на клиентите biggrin.gif

Аз имах сходно преживяване с птица.

Работя до късно вечер в скрада с много стълбища и дълги коридори. Чух много силни въздишки и се ослушах стреснато, защото като всеки съм суеверна малко или много. Но и съм смела - изкачих се на последния етаж и в затъмнения коридор в дъното на един изхвърлен сейф видях и чух кой въздиша. Като ме видя пернатото избяга и после бодигарда цяла нощ го гонил по избите и таваните.

Моето мнение е, че духовете на починалите са около нас и действията им зависят от степента на добро, които лично ние индивидуално правим.

Моето мнение е, че духовете на починалите са около нас и действията им зависят от степента на добро, които лично ние индивидуално правим.

Интересно мнение...

Ако сме добри-не ни се появяват да ни плашат

ако сме лоши-го правят??

В смисъл отрицателните мисли и действия ги привличат,така ли?

Престраших се и го видях!!! За съжалиние е 100% призрак! :) Добре че живея в Бургас а не там! laugh.gif

Ти па какво видя ? biggrin.gif

Призраците не са фотогенични.Това си е насекомо кацнало и разходило се о обектива.Не знам защо още занасяте и пишете смешки. cool.gif

Призраците не са фотогенични.Това си е насекомо кацнало и разходило се о обектива.Не знам защо още занасяте и пишете смешки. cool.gif

НАЙ-ОБИЧАМ СИНИ ОЧИ!

Престраших се и го видях!!! За съжалиние е 100% призрак! :) Добре че живея в Бургас а не там! laugh.gif

Аз живея там и постоянно минавам оттам, да не би да ме убие този дух, защо не се пробва?

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.