Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Самостоятелни видео тестове (Solo video tests) на програми в защита-част1

Featured Replies

• Автор

Явно доста време напоследък съм из разни Украински сайтове и това ми влияе - то той Comodo не от сега си е при лидерите по FP. По нататък дори и антивируса на Касперски може да изпревари - всъщност като защитна стена и като проактивна защита той май вече го е свършил... Сега какво - пак ли да го инсталирам за да проверявам... Поздрави

• Отговори 1,5k
  • Прегледи 109,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• The_final_countdown
    The_final_countdown

Да ти благодаря за многото минусчета,които получавам,на теб и на другите,дето ми ги праскате като топъл хляб.Щом настояваш,ще получиш отговор от тях,само че не знам колко ще е бързо,защото да ти чатна

• The_final_countdown
    The_final_countdown

Очевидно не знаеш всичко,млади момко. Ще им пиша.Да не вземеш да останеш разочарован после. Other methods Installed antivirus software running on an individual computer is only one method of guar

• И аз проиграх няколко варианта - при мен така и не разпозна лизенза. Иначе размислих - Нод 32 с PC Tools Firewall Plus Free е слабо - добавих и ThreatFire 4.6. Нека е налице и безплатният им IDS -

Публикувани изображения

Явно доста време напоследък съм из разни Украински сайтове и това ми влияе - то той Comodo не от сега си е при лидерите по FP. По нататък дори и антивируса на Касперски може да изпревари - всъщност като защитна стена и като проактивна защита той май вече го е свършил... Сега какво - пак ли да го инсталирам за да проверявам... Поздрави

Само, че колега тук няма фалшове!!!Стига да искаш може да го инсталираш пак аз втори месец съм с него и не се пазя с друго, дори от чудото ме отърва, когато другите се огънаха.

Колеги ,нека се придъжаме към добрия тон. Всеки има предпочитания към някоя програма. Нека не превръщаме интересното си хоби във война а всеки да споделя вижданията си без да се нападаме излишно. Все пак на вкус и на цвет товарищи нет!!

• Автор

Само, че колега тук няма фалшове!!!Стига да искаш може да го инсталираш пак аз втори месец съм с него и не се пазя с друго, дори от чудото ме отърва, когато другите се огънаха.

Има и фалшове при антивируса - но наистина дръпнаха здраво с финансовия си потенциал и с китайското водещо присъствие, не на последно място. Разбира се - аз още пъти ще инсталирам CIS Free.Заслужава си. Поздрави

Инженере поздравления за теста вече накара един юзер да се откаже от Есет,пожелавам ти да продължаваш в същия дух и за напред:angry:И моля те никога не слагай аватар на Нортън онзи в наведената поза най ти ходеше поздрави.

Какво ще ми представиш като първо движение? Чакам те душа ...

Ще карам пък аз подред господин голяма уста

Не съм виновен, че ти е беден речника!

3.Да върти ми се в главата твоята явна реклама дето не престана да правиш на НОД.

Ти вЕрно си болен...още на 3-ия ден след като се регистрирах тук останах с такова усещане, което както се оказва, не ме е подвело!

ПП.Линковете дадох за да се пробват хората не да ги анализираш ти.

Не съм виновен, че владееш само синтеза....в същност, то и това не се знае дали го владееш!

Много си ми елементарен нещо като манталитет....какво образование имаш?

Много си ми елементарен нещо като манталитет....какво образование имаш?

ЪЪ , ами искаш повертЪлна информация :angry: Нали сме във война - огледай се може и да ме видиш някъде около тебе.

....... огледай се може и да ме видиш някъде около тебе.

знае ли се....а аз може в момента да съм зад гърба ти....1259576Y.gif1259577Q.gif

Инженере поздравления за теста вече накара един юзер да се откаже от Есет,пожелавам ти да продължаваш в същия дух и за напред:biggrin:И моля те никога не слагай аватар на Нортън онзи в наведената поза най ти ходеше поздрави.

Момчееее....момче...по твоята първосигнална логика, трябва да се откажа и от Нортон, защото и неговият резултат не може да се нарече добър. Това още веднъж доказва, че съм напълно обективен, и никога нищо не скалъпвам и не натамънявам..за разлика от някои болни мозъци, които като видят зеленият андроид и позеленяват първосигнално от яд....кво да правиш- манталитет!

Редактирано от engineer (преглед на промените)

знае ли се....а аз може в момента да съм зад гърба ти....1259576Y.gif1259577Q.gif

Момчееее....момче...по твоята първосигнална логика, трябва да се откажа и от Нортон, защото и неговият резултат не може да се нарече добър. Това още веднъж доказва, че съм напълно обективен, и никога нищо не скалъпвам и не натамънявам..за разлика от някои болни мозъци, които като видят зеленият андроид и позеленяват първосигнално от яд....кво да правиш- манталитет!

Как си обясняваш слабите резултати на нод и нортън? На този тест комодо ги бие дори.

Редактирано от vasilevsa (преглед на промените)

• Автор

Как си обясняваш слабите резултати на нод и нортън? На този тест комодо ги бие дори.

И кой ще уточни колко са фалшивите тревоги?Според сериозни програми се касае за десетки файлове. Руската програма напоследък също проявява параноичност в ловенето-така ми се струва. Сега заместих платеният Нод 32 с безплатната Авира.Тези Украинци вероятно са фенове на Касперски - това не значи нищо друго освен пореден "предопределен победител". Как би коментирал анализаторът и тези въпроси? Добавям му ги - стига се е дрънкал с Nikssi... Поздрави

Ако трябва да съм откровен- очаквах тази класация именно в този ред....Преди месец-два имаше вече подобен архив, съставен от същият сайт, и резултатите бяха аналогични. Както вече казах: сайта е на любител на "Касперски Лаб" и е нормално 98-99% от вирусите да присъстват в базата данни на Касапа. Комодо също събират проби яко и от всякъде и тъй като сайта е много известен и общодостъпен, е обясним високият резултат. На Нортон резултата не много добър, но не е и драматично нисък... За НОД32 отдавна важи принципа- "бавно, но славно"....сега вярно, че тия около 98% от вирусите в сайта са стари, но в крайна сметка са си вируси и би трябвало да се засичат.... Ако ти правеше впечатление през миналата година, НОД се представи много добре на новите вируси, тествани в темата за "Подпомагане на АВ...", като около 90% от засичанията бяха евристично, без наличието на "база данни", докато в същото време, някои прехвалени програми не гъкваха- защото просто НЕ могат да засичат ако нямат дефиниция! Между другото и в този архив около 35-45 (не помня точно) от засечените вируси, бяха засечени евристично...т.е. може да се каже (грубо), че в ЕСЕТ имат като дефиниция около 50% от заразите в този сайт!

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.