Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Коя е най-интересната игра според вас?

Коя е най-интересната според вас игра... 522 гласували потребители

1. 1. Коя е най-интересната според вас игра...

• NFS Underground
      20%
      89
    • Unreal Tournament 2004
      3%
      17
    • GTA VC
      12%
      53
    • Diablo II : LOD
      16%
      71
    • FIFA 2004
      3%
      15
    • Far Cry
      4%
      20
    • Call Of Duty
      15%
      66
    • DooM 3
      4%
      20
    • Half-Life 2
      14%
      63
    • Counter-Strike Condition Zero
      5%
      26

Моля влезте или се регистрирайте за да гласувате в тази анкета.

Featured Replies

Far Cry разбира се!! Това е играта с наи-яката графика, която ме принуди да си купя нова видеокарта. Все пак трябва да има и наслада за очите , нали? Иначе що не си играем тетрис! А и противниците са наи-умни от всички игри които сам играл. Не като DOOM 3 , където всеки си стои на мястото и можеш да играеш със затворени очи. Чакам Far Cry 2!!!

Иначе NFSU2 сам я превъртал 6 пъти, а сега седмия е наред :hush:

• Отговори 172
  • Прегледи 26,2k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• За мен най-добрата игра си остава Deus Ex Просто това е Играта :clap Иначе гласувах за D2: LOD Проблема на новите игри е, че не могат да стъпят на малкия пръст на старите :nono Просто старит

Публикувани изображения

гласувах за Half-Life 2, но също така едни от любимите ми са Diablo II и всички от серията NFS ;)

• 2 месеца по-късно...

Темата е безсмислена, защото според мен трябва да се направи по една анкета за всеки един жанр, защото много от геймърите имат по една ужасно любима игра във всеки жанр!

Аз съм фен на Battlefield 1942 и Battlefield Road to Rome a Call of Duty не им отстъпва с нищо

Редактирано от doggy_dogg (преглед на промените)

Peter Jackson's King Kong също доста ми хареса! Доста иноваторска игра-палежи, хвърляне на кости/копия, както и играта с "маймунката"-King Kong.

Защо няма LineAge II в списъка с игрите.

flam3r е много прав с това изказване,че всеки истински gamer си има любима игра във всеки жанр.

Весело посрещтане на новата година на всички фенове на kaldata :snowballfight:

А за през новата година ви желая много здраве с по-малко "наздраве"

От посочените в темата игри най-много ми харесва Far Cry,заради мястото,където се развива действието - красив остров,а и графиката е хубава.А иначе всички части на Tomb Raider са ми любими,както и Need For Speed Hot Pursuit 2 и Need For Speed Most Wanted

Редактирано от XrS (преглед на промените)

С две ръце съм за Call Of Duty! Невероятна игра от първо лице, изпипана както от жанрова, така и от историческа, графична и звукова страна.Страхотни ефекти за страхотна игра :hush:

• 1 година по-късно...

Най-готините игри според мен са всички поредици на "Prince of Persia" и "FIFA"просто най яките Games :yanim::wors::yanim:

Спаред мен electric е прав . Представям си ако се сложи в анкетата World Of Warcraft маняците ще се побъркат да гласуват за нея :) !

А аз винаги съм бил за Diablo І или ІІ без значение !

Half-Life 2, когато я пуснах за пръв път на кошницата, останах изумен от графиката, то и с Far Cry беше така, сега чакам Crysis :rolleyes:

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.