Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За какво си мислите в момента

Featured Replies

По-добре нещо,отколкото нищо

• Отговори 1,9k
  • Прегледи 86,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

Много я! Майстора го питал за продаване ли да я прави /т.е. козметично/ или за каране. То смяната на чарколяците и той сам можел да си я направи, но трябва после и реглаж. Tъй ми обясняват де - аз се правя, че разбирам. biggrin.gif

Правилно го е попитал :P

Аз на моята трябва да и сменям

-4 амортисьора (х100 лв)-400 лв

-едно каре-200 лв

-ремонт на предницата с реглаж-400лв

-смяна на масла, филтри други консумативи-150 лв.

-смяна на прагове и леко боядисване-200 лв.

Общо-1300 лв. biggrin.gif

Ще и сменя само маслото и филтрите.Нищо друго няма да пипна пък :) Ще давам аз пари за глупости.като намеря купувач-ще я заведа в сервизчето и ще ми я напудрят като нова да стане за няма 500 лв. (вместо да сменят праговете-ще ги натъпчат с монтажна пяна, а отгоре-една боя колкото да не личи, вместо да купувам нови амортицьори-ще ми гии напълнят с масло 9то ще изтече след 2000 км, ама няма да е моя вече), вместо да ми оправят предницата-ще натъпчат всички болтове с грес, та да не чука (нищо, че след 1000 км. ще чука пак-ама няма да е моя).... :speak:

Та така с ремонтите.

Баси... не ми се мисли. То аз да си правя ремонт ще ми излиза по-евтина поддръжката. Тази година силикон в едната гърда, догодина в другата, после в устните и т.н. biggrin.gif

Интересна гледка ще се-с една цица под мишница.Ама по-добре от сега, нали те слушах онази вечер :

Ти попита твоичкият "Мили, как намираш гърдите ми ?" , а той ти отвърна "Трудно мила, трудно..." :P

Интересна гледка ще се-с една цица под мишница.Ама по-добре от сега, нали те слушах онази вечер :

Ти попита твоичкият "Мили, как намираш гърдите ми ?" , а той ти отвърна "Трудно мила, трудно..." :speak:

Само подслушва... или и гледа? Я си признай! biggrin.gif
Само подслушва... или и гледа? Я си признай! biggrin.gif

Една мишчица у вас е изгризала кабелчето на камерата и съм сляп като кърта от "Палечка".Само слушам аз.Едно време, ме дядо ми и баба ми не пропускаха хапване и пийване на село.Влачеха ме по сборове, по сватби, погребения..Много мразех сборовете и сватбите.Винаги трябваше да си усмихнат и да се радваш на нещо си, което въобще не те касае.Виж, погребенията бяха друго нещо.кеф ти казвам.Всички се правят на дълбоко опечалени от смъртта на някой, който не са понасяли приживе, ама като си пийнат "за Бог да прости" , ставаше голям купон.Аз се изнизвах от масата и ходех да надничам из чуждите къщи.От малък ми е останал тоя навик.На едно такова погребение, мъртвецът беше в другата стая, и аз отидох да надникна.Обаче, докато бях още в коридора пред стаята, дочух отвътре някакви стонове.Вцепених се.Викам си на акъла детски "Край, тоя е вампирясъл!".Ама пусто любопитство, гризе ме отвътре.отивам аз и надниквам през един процеп, да видя истински вампирясъл мъртвец.Да, ама не-в стаята до ковчега, едната ми братовчедка се натиска с братовчеда Пешо.Оня я целува, и и бръкнал в пазвата с две ръце и търси ли търси нещо....А братчедката затворила очи и стене като парен локомотив на гара Железница.Като разбрах аз каква е работата, ритнах врата и ухилен до уши викам на бртратчеда "Пешоооо ! И да ровиш и да не ровиш-не я видиш, че си няма бозки, завалийката" .леле, като подскочиха ония двамата-не мога да опиша сценката ! Кат ме подгони след това братчеда-да ме бие, представи си.Ама аз-нали съм си хитро лапе-право в хола, при големите .Влетява след мен братчеда и се спира като закован.Почервенял, разчорлен, бесен с една дума.Та го емнаха дъртите "Ти, викат, такъв-онакъв-нямаш ли спира бе?Нямаш ли уважение ?Какво ти е направило детето, та го гониш? " А оня-нали не може да каже, какво е станало, само стои и мълчи.Виновен.

После боя не ми се размина, ама това е друга тема на разговор де :speak:

Слушала ли си как Дейвид Гилмор изпълнява прочутата ария на Надир от първо действие на "Ловци на бисери" на Бизе ?

Je crois entendre encore

Редактирано от Trichocephalus (преглед на промените)

Ей,веднъж някой и мен да ме мисли... cool.gif Тенкю пийпъл biggrin.gif

Как у най-голямата жега трябва да се мъкна по редакциите

sad.gif

Мисля си как ще ми паднат едни парички,дето изобщо не съм се и надявал... laugh.gif

мисля си WhiteHart кво ше почерпи кат земе тия парички:)

Мисля си д-р Хаус дали се е сещал скоро за мен :)

Мисля си как ще ми паднат едни парички,дето изобщо не съм се и надявал... laugh.gif

Сега, като каза и аз затова се замислих biggrin.gif . Баси кефа - не сме на работа трети месец, а продължаваме да вземаме пари biggrin.gif

Сега, като каза и аз затова се замислих biggrin.gif . Баси кефа - не сме на работа трети месец, а продължаваме да вземаме пари biggrin.gif

Мисля си,че ще е яко,ако цял живот продължават да ни изплащат обезщетения biggrin.gif Баси кефо...

Мисля си,че ще е яко,ако цял живот продължават да ни изплащат обезщетения biggrin.gif Баси кефо...

баси

искам и аз да ме обезщетят така

къде правят така?

а споделете де

Нали, а ние да лежим по цял ден и да спамим из форумите biggrin.gif

Мисля си за това че водата свършва и човечеството е изправено пред водна криза :offtopic_s:

баси

искам и аз да ме обезщетят така

къде правят така?

а споделете де

Аааа не! Ако кажем,всички ще се качите на клона... biggrin.gif

Мисля си за това че водата свършва и човечеството е изправено пред водна криза :offtopic_s:

Абе какво се впрягаш за дреболии, мисли по-глобално biggrin.gif

Абе какво се впрягаш за дреболии, мисли по-глобално biggrin.gif

Нали... laugh.gif Мисли си за биричката довечера,кво се мислиш за глупости... :offtopic_s:

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.