Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За какво си мислите в момента

Featured Replies

• Автор
Няма....много !!! :Pbiggrin.gif

хмм, да пращам ли някой да те следи,а? :P

• Отговори 1,9k
  • Прегледи 86,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

За да бъдеш щастлив в любовта,

не трябва да бъдеш сляп,/а богат/

но трябва от време на време,

да си затваряш очите.../и отваряш банкомата/

Хайне

.......пък аз си мисля,че всички у BG са едни гъзове с 2 уши....!!...само пърдим и се услушваме....

хмм, да пращам ли някой да те следи,а? :P

Мисля си да те kiss.gifkiss.gifkiss.gif , когато се докопам до тебе...в близкото-далечно бъдеще...

• Автор
Мисля си да те kiss.gifkiss.gifkiss.gif , когато се докопам до тебе...в близкото-далечно бъдеще...

Ела ми на гости :P

Сега мисля да полегна пак, то и без това...

Оффффф

Писна ми от тъпанари в "практикер" ! :P Баси, уж са верига, която иска да има някакво реноме, а се държат все едно са единственият магазин в града. отивам в "Масю Бриколаж" и толкова !

Да си заврат "практикера" там дето слънцето не ги огрява ! ;)

Потребителче-какво викаш ? Оставяш ме насаме със Шефката, а ? :P

• Автор
Потребителче-какво викаш ? Оставяш ме насаме със Шефката, а ? :P

Мда, оправяйте се без мен ;)

А знаеш ли Практикер колко е близо,а? :P

Мда, оправяйте се без мен :ass:

А знаеш ли Практикер колко е близо,а? :P

Нали преди малко бях там ? :angry: Баси тъпанарите ! Сега изчезвам за мосю-то.....

да се "оправяме" ли ? :P Хубаво-ще си помислим кой кого, по колко пъти, как и къде ще се.....хммм......"оправяме" ;)

хмм, да пращам ли някой да те следи,а? :baby:

Споко,аз ще я държа под око. Поне ми е наблизо :blink:

Мисля си колко е различно обслужването в "Практикер" и в "Мосю Бриколаж" :baby:

В последния-всички са усмихнати, помагат ти, ако не знаеш какво точно ти трябва-препоръчват няколко неща....Като цени и асортимент са почти еднакви и двата магазина.

Повече кракът ми няма да стъпи в това недоразумение, наречено "Практикер" !

що бе? и в двата магазина продавачите ми носят покупките до колата хеуххехе. Ама в Практикера след като ги помоля /учтиво/ а в Мосюто само ми казаха - "все пак сме френски магазин" и ми натовариха нещата в багажника :baby:

Леле,Док...Ако знаеш какъв сън сънувах тая нощ...Ти беше в главната роля... :baby:

що бе? и в двата магазина продавачите ми носят покупките до колата хеуххехе. Ама в Практикера след като ги помоля /учтиво/ а в Мосюто само ми казаха - "все пак сме френски магазин" и ми натовариха нещата в багажника :)

В Плевен, в "Практикер" са отвратителни ! Не стига, че не ти обясняват кое къде се намира, ами и като им поръчаш нещо (а на мен ми трябваха няколко парчета ПДЧ с определени размери, цвят и обкантване) , почват да казват-това не може, такъв размер не режем, трябва да си платите цяло парче, а ние ще ви дадем само толкова, колкото ви трябва и т.н.

Точно обратното е в "Мосюто".

Там всичко е точ-приеха ми поръчката, даже и ми дадоха ценни съвети за монтажа, както и за някои от размерите, които не бях преценил предварително както трябва.....

Леле,Док...Ако знаеш какъв сън сънувах тая нощ...Ти беше в главната роля... :baby:

И ти ли почна да сънуваш еротика бе... :blink:

В Плевен, в "Практикер" са отвратителни ! Не стига, че не ти обясняват кое къде се намира, ами и като им поръчаш нещо (а на мен ми трябваха няколко парчета ПДЧ с определени размери, цвят и обкантване) , почват да казват-това не може, такъв размер не режем, трябва да си платите цяло парче, а ние ще ви дадем само толкова, колкото ви трябва и т.н.

Точно обратното е в "Мосюто".

Там всичко е точ-приеха ми поръчката, даже и ми дадоха ценни съвети за монтажа, както и за някои от размерите, които не бях преценил предварително както трябва.....

знайш кво? Може би ако беше с къса рокличка с презрамки.............. Ама пак няма гаранция. За Практикер де :baby:

Я раздуй бре... :baby:

Сънувах,че трябва да ходя на някаква задължителна имунизация. И Док я извършваше. Някаква огромна опашка имаше за тая имунизация,и аз стоях и си чаках реда. Док използваше една и съща спринцовка,като след всеки пациенр я потапяше в чаша с ракия,за да я дезинфекцира. Дойде ми реда,запретнах си ръкава,той ми вкара иглата,ама тя нещо не щеше да влиза добре,и той взе един чук и прасна с него спринцовката,която цялата ми влезе в ръката. :blink:

После се събудих...Баси кошмара biggrin.gif

знайш кво? Може би ако беше с къса рокличка с презрамки.............. Ама пак няма гаранция. За Практикер де :P

Обличам една такава след малко-и се връщам в "Практикер" laugh.gif да видим как ще ме посрещнат biggrin.gif

Сънувах,че трябва да ходя на някаква задължителна имунизация. И Док я извършваше. Някаква огромна опашка имаше за тая имунизация,и аз стоях и си чаках реда. Док използваше една и съща спринцовка,като след всеки пациенр я потапяше в чаша с ракия,за да я дезинфекцира. Дойде ми реда,запретнах си ръкава,той ми вкара иглата,ама тя нещо не щеше да влиза добре,и той взе един чук и прасна с него спринцовката,която цялата ми влезе в ръката. :blink:

Това не е кошмар бе :)

Ти си имал пророчески сън :baby:Чакам те, пиле, чакам те... :)

Сънувах,че трябва да ходя на някаква задължителна имунизация. И Док я извършваше. Някаква огромна опашка имаше за тая имунизация,и аз стоях и си чаках реда. Док използваше една и съща спринцовка,като след всеки пациенр я потапяше в чаша с ракия,за да я дезинфекцира. Дойде ми реда,запретнах си ръкава,той ми вкара иглата,ама тя нещо не щеше да влиза добре,и той взе един чук и прасна с него спринцовката,която цялата ми влезе в ръката. :speak:

А мен не ме ли видя на опашката бе... biggrin.gif

Лелеее, как се направи, че не ме познаваш. Да не сме сънували един и същи сън, а ?

И аз доктора сънувах нощес :lol6:

• Автор

Тихо е, точно както обича, а не мога да заспя...

Май ще трябва да се успокоя по-късно следобед с една шопинг-терапия :speak:

....

И аз доктора сънувах нощес :lol6:

:speak: надявам се поне ти да си ме сънувала прилично......

В момента си мисля за бъркоча, който си готвя за обяд...

• Автор
Обличам една такава след малко-и се връщам в "Практикер" laugh.gif да видим как ще ме посрещнат biggrin.gif

мога да ти отслужа с една, ако имаш мерак :speak:

Мисля си за късата рокличка с презрамки на Галя :speak:

мога да ти отслужа с една, ако имаш мерак :lol6:

Много ще съм чаровен, нали ? :baby:

Ам ще трябва да вземам уроци от Whitеhart и leonardo как да си фръцкам дупенцето :ph34r::speak:

http://www.youtube.com/watch?v=ctCI-6icySM...feature=related

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.