Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За какво си мислите в момента

Featured Replies

Дааа, следя ти мисълта :)

Аз обаче-трудно.....

• Отговори 1,9k
  • Прегледи 86,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

Мисля, че е тъпо да си на работа от 7 часа сутринта sad.gif

Когато започне учебната година излизам от вкъщи 6.30,автобуса ми тръгва в 6.45,а в училеще съм пристигнала 7.15.Даваме дежурста до 8.00 и започват часовете.Въпреки,че излизам рано,откакто Ви открих ставам,правя си едно голямо кафе и с удоволсвие чета бар Нощни птици-аз докато съм спяла- купона тече.Прекрасни сте!

П.п.Днес се наложи да разкажа за Калдатата на работа-това е една пейка на хладно и сенчесто място,където никога не ти става горещо или студено.Като седнеш се открива страхотен пейзаж и можеш да релаксираш часове.На тази пейка винаги има места и винаги си добре дошъл.Никой не ти се сърди ако закъснееш или дълго време отсъстваш.Там има само един сезон,сезона на невероятното шоу.Имаме си един доктор(Док),един симпатяга Петльо,разбивач на женски сърца(Мето),сладура Лео,една готина студентка датчанка и още много цветя и животинки шетат около пейката.

Албенче споменах и теб-да сте живи и здрави всички!

Редактирано от beli99 (преглед на промените)

• Автор

Офф, вече 3-ти ден се сещам за Хийт Леджър и ме е яд, че си отиде така... sad.gif

Чудя се защо ме заболя толкова главата.....

Нали знаеш,че всичко е от нередовно пиене... :)

Когато започне учебната година излизам от вкъщи 6.30,автобуса ми тръгва в 6.45,а в училеще съм пристигнала 7.15.Даваме дежурста до 8.00 и започват часовете.Въпреки,че излизам рано,откакто Ви открих ставам,правя си едно голямо кафе и с удоволсвие чета бар Нощни птици-аз докато съм спяла- купона тече.Прекрасни сте!

П.п.Днес се наложи да разкажа за Калдатата на работа-това е една пейка на хладно и сенчесто място,където никога не ти става горещо или студено.Като седнеш се открива страхотен пейзаж и можеш да релаксираш часове.На тази пейка винаги има места и винаги си добре дошъл.Никой не ти се сърди ако закъснееш или дълго време отсъстваш.Там има само един сезон,сезона на невероятното шоу.Имаме си един доктор(Док),един симпатяга Петльо,разбивач на женски сърца(Мето),сладура Лео,една готина студентка датчанка и още много цветя и животинки шетат около пейката.

Албенче споменах и теб-да сте живи и здрави всички!

Аз съм бил голяма работа ohmy.gifbiggrin.gif

Как да не се зарадва човек, като чуе нещо хубаво за себе си..бързо можете да оправите настроението на човек.. :)

Мисля си за Мето - разбивачът на женски сърца :)

Мисля си с кой чук по-точно да ударя интернет-доставчика си :)

• Автор

Да ohmy.gif Че какво им е на колената ти?

Аз почвам да се чудя какво да хапвам, не искам пак пица...

Кажи на жената да ти вземе наколенки biggrin.gif Пък може да си ги менкате. :ph34r:

БУУУУУ-БЛЯХАХАХАХАХАХ....

това духчета ли бяха ... затова си мисля ся ....

Повече няма да ходя във мола с половината махала и няма да ходя където и да е с голямия Вальо, както и с неговите приятелчета с олни мозъци (нормално е да го казвам при положение че момичето има по три обици на ухо, една на усната и днес си сложи една на езика, а момчето като отидохме в един магазин и облече женски дрехи... а да.... и на всичкото отгоре са емота, викат че са метъли, и се обиждат на "емо")

• Автор

В тоалетната е изтекъл всичкият течен сапун и се е образувала една голяма локва. Та си представях как някоя колежка отива и се подхлъзга... :laughing5:

Редактирано от potrebitel (преглед на промените)

В тоалетната е изтекъл всичкият течен сапун и се е образувала една голяма локва. Та си представях как някоя колежка отива и се подхлъзга... :headphones:

лошотия такава :headphones: Кви са тия мисли ? :baby:

Аз па си мисля как Галя и колежките и се събличат голи и се въргалят в течния сапун... :headphones:

• Автор
лошотия такава :headphones: Кви са тия мисли ? :wors:

Ти днеска май цял ден имаш нещо против мислите ми 11_9_12[1].gif

Аз па си мисля как Галя и колежките и се събличат голи и се въргалят в течния сапун... :baby:

Оле за какво си мисли Данчо icon_blondboob.gif:headphones:

Мисля си дали съм маняк или изцепка. biggrin.gifbiggrin.gifbiggrin.gifbiggrin.gif Май първото!

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.