Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Какво мислите за Audi a4

Featured Replies

Здравейте,

От няколко месеца вече мисля да си взема кола след известно време. За сега твърдо съм се спрял на Audi a4. Харесва ми колата и то много. Но преди няколко дни, когато споделихза намеренията ми да си взема след няколко месеца такава кола, ми каза, че освен, че поддръжката е скъпа (за което знам), че същои така ходовата и част била много слаба, защото частите били алуминиеви. Бих искал да ви попитам вярно ли е това? И колко често в действителност се появяват подобни повреди, ако приемем, че съм внимателен шофьор и не напрягам много колата? И има ли някакви други сериозни масови проблеми при автомобила? Става въпрос за кола 1999 - 2001 год.

Благодаря предварително.

Много си е хубава колата но наистина е скъпа подръжката. Това за което говориш са носачите. Те са алуминиеви 8х200 лева общо 1600. Естетвено няма да ги сменяш всеки ден. Но като цяло венаги е така хубава кола - скъпа подръжка.

Никого не ангажирам с мнението си,но може да обърнеш внимание и на Мицубиши Галант.Солидна японска лимузина изработена изцяло в Япония.А двигателя 2.5 е направо самолет съчетан с хищническия вид на колата допълнен от визуалния пакет "avance" правят японския самурай доста атрактивна покупка.Примерен "екземпляр" може да видиш ТУК

• 2 седмици по-късно...
  • Автор
Много си е хубава колата но наистина е скъпа подръжката. Това за което говориш са носачите. Те са алуминиеви 8х200 лева общо 1600. Естетвено няма да ги сменяш всеки ден. Но като цяло венаги е така хубава кола - скъпа подръжка.

А на колко хиляди километра трябва да се сменят, при евентуално внимателно каране? ;)

Карал съм Ауди А4 (2004 година). Колата е перфектна. Единствения голям минус за мен е наистина скъпата поддръжка. А за галанта какво мога да кажа - всичко ще е малко. Единствената по-добра кола от Галант в личната ми класация е Лансър :) Японците си знаят работата а и поддръжката е в пъти по евтина ;)

• Автор

Благодаря ви за мненията :) Биричка (за все още не-шофьорите xD) от мен ;)

• 3 месеца по-късно...

Вчера карах едно А4 на 13 години доста добре се държи и общо взето само се кара biggrin.gif . Няма да сбъркаш ако си вземеш

Аз лично съм фен на немските коли. От всичко що е ауди след 2000 година не си взимаи само ТТ.

А тоя бисер за носачите ще се направя че не съм го чел. Носач на аудо може да смениш единствено след удар с бордюр или подобно . А подръжката нямам идея как е в България , но при мен е два пъти по съпо да си купя Ауди и два пъти по скъпа подръжка от която и да е японска марка за народа и от инат карам немска кола.

Пич незнам темата дали ти е още актуална като 'и гледам датата, но все пак да си кажа.

Един приятел има такова Ауди от 3 години насам и мога да ти кажа от лични наблюдения, че тая кола е супер. Вярно е, че подръжката ще ти е скъпа, но пък ако си взимаш оригинални авточасти няма да имаш проблем. Както всички автомобили неможе да няма недостатъци, специално за този модел проблема идва от раздвижната предница, която е като на къде къде по-леката А3. Както колегата по-долу каза проблем с носачите няма да имаш, но ще имаш с шарнирите, които тук са доста на брой в сравнение с други модели. Ако си вземеш такава според мен няма да съжаляваш, аз лично си бях харесъл една А4 и почти я бях купил, но италянците 'и бяха прецакали мотора. Между другото ако си взимаш с турбина имай едно на наум особенно ако е внос от Германия. Просто вмомента трудно се намира А4 с неиздухала турбина.

• 2 месеца по-късно...

И аз доскоро бях пред подобна дилема и избрах VW Passat (което си е 75% A4) и съм доволен. Само внимавай с мястото в колата, защото съм се качвал в A4 и на предните седалки е ужасно тясно. Чак краката опират във волана, а коленете ми щяха да избият вратата и средната конзола.

• 1 месец по-късно...

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.