Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

[Guide]Как да си направим Lineage 2 Gracia2 Server!

Featured Replies

1 снимка: елементарен английски се изисква за да разбереш ,че по дяволите конзолата не "зацикля"

1 снимка А: Защо по дяволите си включил Телнет? Ти да те хакнат ли искаш?

2 снимка: пренаправи сървъра и тоя път НЕ презаписвай файла fleenpc.java когато те пита по време на смесването

3 снимка: нямаш hexid май

3 снимка А: Пак тоя телнет... ц ц ц ... ето ти най-елементарния начин да те хакнат.

Ти за хакери не се безпокой. Оправих fleenpc.java, но третото съобщение още ми го дава и имам hexid.txt
  • Отговори 364
  • Прегледи 92,8k
  • Създадено
  • Последен отговор
  • Автор

Възможности: не правилен IP адрес, или се опитваш да се свържеш към логин с WAN IP, дай конфигурациите, само съдържанието с IP-тата

Възможности: не правилен IP адрес, или се опитваш да се свържеш към логин с WAN IP, дай конфигурациите, само съдържанието с IP-тата

Конфигурации на какво?

Редактирано от StormChaser (преглед на промените)

не съм със Avast а съм със AVG Internet Sacurity съм и ми зачита Троианец и Adweare и Spewere вироси в това има вироси три пти права срвара и на трите пти си преинсталиръх Windows заштото ми исписва липсвашт фаил C:\windows\system32\system.dll всеки път като кача това триабва да си преинстлиръм компа ако можеш дами го намриш от ниакаде другаде молияте не мога да си оправия срвара без това само го права от ново и от ново

Редактирано от hoho1234 (преглед на промените)

• Автор

loginserver.properties Примени Loginhostname на 127.0.0.1 server.properties Промени InternalHostname на 127.0.0.1 @hoho1234 С тоя крак работя вече 1 година, нямам никакви проблеми, кой знае от къде го сваляш и ти казах ,че е забраненп да се дават кракове в форума.

Имам проблем със файловете от стъпка 2. Ако може някои да ми хр испрати на [email protected] или да ги ка4и в някой др. сайт. Благодаря предварително.

Редактирано от rado03 (преглед на промените)

добре де ... пичага ето ти фаиловете дето искаш Тук

и тук

и тук това са фаиловете които ти триабват а и дарку прочетох всички теми обаче не схванах една как да си направа System Пач ???????

Редактирано от hoho1234 (преглед на промените)

loginserver.properties

Примени Loginhostname на 127.0.0.1

server.properties

Промени InternalHostname на 127.0.0.1

@hoho1234 С тоя крак работя вече 1 година, нямам никакви проблеми, кой знае от къде го сваляш и ти казах ,че е забраненп да се дават кракове в форума.

не става
  • Автор

Имах в предвид да използваш тея хостове: 127.0.0.1 L2authd.lineage2.com 127.0.0.1 l2testauthd.lineage2.com

здравейте искам да си подкарам играта лайнейдж всичко съм си изтеглил от сървъра където искам да играя но като пусна играта там на логин скрийна ми казва A hacking tool has been detected please try again after closing all unnesccesery program (gameguard error 620) моля помогнете

А бре пичага сигурен ли си че си изтеглил самата игра, защото това дето си го написал го показва само като ти даде критикъл Error. Според мен не си изтеглил Lineage ][ цялата игра ако искаш влез в тук

Редактирано от Hanibal_Lektar
знае защо ! (преглед на промените)

Имах в предвид да използваш тея хостове:

127.0.0.1 L2authd.lineage2.com

127.0.0.1 l2testauthd.lineage2.com

пак същото съобщение

Здравейте ;).Е успях да подкарам сървъра , но имам проблем със SOE , не мога да се върна в града???А и като умре героят при натискането Go to Vilage , нищо не става. Малко помощ няма да ми е излишна :):)

• Автор

Здравейте :lol6:.Е успях да подкарам сървъра , но имам проблем със SOE , не мога да се върна в града???А и като умре героят при натискането Go to Vilage , нищо не става.

Малко помощ няма да ми е излишна :lol6::)

Ъпдейт на играта също няма да е излишен

darkyy и ъпдейт пробвах и какво ли не и пак е същото ако можеш помогни и на мен

• Автор

Нямам представа какви са ви проблемите.. инсталирах оня ден грация при мен за първи път на L2JFree и няма никакъв проблем нито нищо... всичко си ми беше наред.. ;) ъпдейтнете и играта и сървъра и го преинсталирайте сървъра и се убедете ,че и двете са Gracia 2 Part 2.

Играта е ъпдейтната. А сървъра как да го ъпдейтна , от къде ???

Намерих от къде

Ако и някой друг не знае

http://l2jdp.com

http://l2jdp.com/nightly/index.php?dir=old%2FT2.1%2F

Всъщност ако може някакъв аутоъпдейт , на сървъра де ?? Или не може. Извинявайте за въпросите може да са малко елементарни , ама ;)

Редактирано от Hanibal_Lektar
Прекалено много емотикони ! (преглед на промените)

• Автор

След ъпдейт на играта теглиш следните 2 файла (нищо не теглиш от папката) на този линк: http://www.l2jdp.com/nightly/

Няма причина да не се получи защото имам грация 2 клиент част 2 и съм с този сървър, а нямам проблеми.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.