Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

"Dancing stars" срещу "VIP dance"

Featured Replies

Стискам палци шоуто да е на ниво, че нищо друго няма и ще трябва да преравям тракерите. БигБрадъра не го гледам още от първото му издание, а от новото "Хванати в изневяра" дори един епизод не съм пуснала... и нямам намерение да го правя.

И аз стискам, и аз. По принцип обичам филми и тв формати, в които се танцува. Дано поне се забавляват, ако не друго. Но, щом в началото почват с такова темпо, да не оклюмат по-нататък Публикувано изображение
  • Отговори 164
  • Прегледи 19,9k
  • Създадено
  • Последен отговор
  • Автор

Единия 100% е Жоро Мамалев Публикувано изображение За още двама-трима имам съмнения кои са.

Публикувано изображение

Редактирано от yvsot (преглед на промените)

Аз пък ги разпознах цели 13 :angry:

1. Божидар Искренов.

2. Аня Пенчева.

3. ..../ Галена ???

4. Георги Костадинов.

5. Коцето Калки.

6. Ники Кънчев.

7. Алисия.

8. Андрей Баташов.

9. Жоро Мамалев.

10. Виолета Марковска.

11. Орлин Павлов.

12. Илиана Раева.

13. Нети.

14. Елена Йончева.

• Автор

Аз пък ги разпознах цели 13 :mark:

Баси, много си добра Публикувано изображение а сравни ли им зодиите за по-сигурно Публикувано изображение

Ама в твоя списък Стефания Колева я няма :P Я се уточнете, че да идем на гала-концерта и да снимаме с дигиталная фотоапарат дето ши спИчелим. ;)

Зодиите съвпадат. Стефания Колева никъде не разпознах...

Ама номер 3 :mark: Не ми прилича на Галена :P

Всякакви дискусии относно Dancing Stars.

Публикувано изображение

Официален сайт: http://dancingstars.btv.bg

Най-бляскавото шоу на bTV тази есен - Dancing Stars, се излъчва от понеделник до четвъртък в праймтайма на телевизията.

Предаването е по лиценз на световноизвестния формат на BBC Worldwide – Dancing With the Starts, една от най-популярните и най-успешните шоупрограми в света, в която звезди от различни области се представят в необичайно за тях амплоа - да танцуват заедно с професионалисти.

В шоуто на bTV участват 14 известни личности от света на шоубизнеса, политиката, културния и обществения живот в България. Те се обучават на класически, състезателни и модерни танци от професионални танцьори.

Изпълненията на участниците се оценяват както от жури, така и от зрителите на bTV чрез гласуване по SMS. Победителят ще бъде отличен със специална титла - "Крал и кралица на бала". Продуцент на Dancing Stars е bTV, a изпълнителен продуцент - Old School

Цяла статия,видео,новини и много други Тук

Редактирано от GERMANY (преглед на промените)

• Автор

Зодиите съвпадат. Стефания Колева никъде не разпознах...

Ама номер 3 :huh: Не ми прилича на Галена :speak:

:clap: Поздравеления! Сякаш имаш вътрешна информация, да не си една от звездите? :) Язък, че не преписах от теб и не участвах.

Е, любопитна съм какви са ви първите впечатленията...

Обаче сайта им не работи.Тъкмо се засилих да си изкажа мнението , че след танца на Орлин Павлов шоуто може да приключи. Другите са големи дървета. а жените мисля и да не ги гледам, не са ми интересни.

Обаче сайта им не работи.Тъкмо се засилих да си изкажа мнението , че след танца на Орлин Павлов шоуто може да приключи. Другите са големи дървета. а жените мисля и да не ги гледам, не са ми интересни.

Вече работи. Публикувано изображение

Защо изгониха това красиво момче Георги Костадинов от Д-нг Старс? Той-играе по-хубаво от Гибона. В Сървайвър харесвам повечето участници.особено оптика.

Вече работи. Публикувано изображение

Харесвам Марковска и Нети. Останалите са връзкари.

И аз мисля , че трябваше Гиби да си иде , ама .... ;)

Защо изгониха това красиво момче Георги Костадинов от Д-нг Старс?

Той-играе по-хубаво от Гибона.

В Сървайвър харесвам повечето участници.особено оптика.

Денсинг старс го гледах само веднъж ама нещо не ми хареса и едва ли ще повторя...Георги Костадинов...айде него достатъчно го лансираха..стига й толкоз на тая маймуна ;-)

А за Сървайвър...все още е доста рано да се каже нещо повече за участниците- тепърва ще си показват рогата ;-)

а според мен гибона се справи по- добре, и е малко по -пластичен от другия дето го изгониха. FIGI_78 що пусна такава тема? има си тема и за танцуващите и за сървайварите.

Редактирано от yvsot
Забележката е уместна и мненията са преместени в първата спомената тема - 'за танцуващите' (преглед на промените)

Тоя сайт не работи

Публикувано изображение

Като гледам, не сте коментирали много-много.

Хайде да си изкажа и аз първите впечатления. В Понеделник Коцето Калки не ми хареса чак толкова, колкото го хвалеха. Но пък Орлин ми завъртя главата на 180 градуса, страхотен беше. Жоро Мамалев не можах да го гледам, но пък от малките кадри, които пускаха, добих представа.

Сред жените най ми хареса как танцуваха Алисия, Аня и Нети и сега ме е яд, че Алисия си тръгна. Не видях Галена как се е представила, но и не държа толкова да наваксам Публикувано изображение

А вчера беше голям фарс с водещите. Тодор беше по на ниво, ама Радост постоянно се бъркаше, да не говорим, че Алисия я нарече Галена :angry: и на няколко пъти поставяше звездите, които трябваше да се борят за оставането си, в доста сконфузни ситуации...

абе тука май много не разбирате от танци, ама аз ся като един не много стар вълк да кажа, че съжелявам че си тръгна алисия до толкова че трябваше да си тръгне и наско, а пък той е най добрия от сичките там, лошото че не случи на партньор, също от момчетата георги костадинов хич го нямаше, както и повечето, само последната двойка ми хареса - Орлин, но той имаше късмета да ирае и с най-опитната от момичетата... а като цяло най ми хареса двойката на Вилота и Наско Месечков те са върхът...

• Автор

Като гледам, не сте коментирали много-много.

Аз чаках да излезе и изгледам американското издание. За жалост, аз която смятам шоуто зад океана за FANtastic, съм отблъсната от родния ни вариант. Грешки намирам в звездите, изглеждат кекави и дезориентирани. Все пак отчитам, че повечето /с малки изключения/ подходиха професионално към задачата си. Извинянителни бележи за травми обаче не се дават. Грешки намирам и в мизикалния директор на продукцията, допускат страшно много тишина, с нищо не запълват неловкото мълчание. Визуалните ефекти, миксове, презентации и там каквито се наричат също не са на ниво. Да не говорим, че хората зад камерата не са ръководени правилно. Взаимно си пречат, показват операторите и доста често изпускат момента. А тези неща се репетират, всяко завъртане, всяка поза. Трябва да се знае кой елемент от коя страна ще изглежда най-добре. Общите планове са прекалено. Като водещи мисля, че Радост си върши по-добре работата, но изобщо нямат синхрон двамата и не могат да си подават репликата. А Тодор Колев е зле в тази си роля. Съдиите, ами Нешка Робева малко да живне, това не е истински изпит. Една шега, една закачка, няма да я убият. Тройката на панела трябва да се стикова, да пускат шеги, да разбират от майтап. А професионалистите, единствено тях не мога да ги коментирам заради най-голямата грешка която бе допусната и довела до повечето от описаните. Това е изумителната глупост на сценаристите от bTV. Ако бяха поне малко прозорливи щяха да се досетят, че да изненадаш публиката си с красота е по-интересно отколкото да ги изненадаш с лица и имена. Убягнала им е цялата концепция на шоуто, да забавлява. Как хората ще бъдат привлечени от идеята да танцуват като звездите /непрофесионалисти/ когато виждат как изглеждат на сцената - като патета в калчища. Та повечето от тях не си знаеха и бъркаха стъпките. Каквато и да е хореографията, няма значение, ако партньора ти се бави, запъва и препъва. Срамота. Да им дадат само една седмица за репетиция е най-голямата глупост. Целта да запазят анонимноста на участниците беше напълно обезсмислена. 10 дена да влезеш във форма, 1о дена да научиш основните нещам, 10 дена за първия танц => първоначално е необходим поне един месец практика. На американците им отпуснаха 5 седмици този сезон, но пък те имаха за задача да изпълнят един стандартен и един латино в две поредни вечери.

Редактирано от yvsot (преглед на промените)

Мда, Юле. много пропуски има, много...Аз не съм гледала американския формат на Dancing strars, но съм изгледала 4 сезона на So you think you can dance и направо настръхвах, като ги гледам. Да, тук звездите не се занимават с танци и са аматьори, ама...Ще го гледам докрай, няма да спра, но определено можеше да покажат повече. А Радост. Оф тая Радост- ми лигла си е и изобщо не ми харесва като водеща. Комбинацията с Тодор Колев звучеше доста обещаващо, а...

а от известно време за мен Радост е най -добрата водеща. хубава визия, хубава дикция, и точно пък в нея не съм видяла намек за лигавене. А аз обикновенно критикувам всички водещи по тв. Даже скъпия ме упрекна , че как пък за никой не казах добра дума, все кусури им намирам ( Петър Вучков е най- добрия водещ за мен , за сега). И поне за сега се справя много добре. Може и да е объркала някое име или реплика, но на всеки се случва. Ако я сравнявам с Юксел по грешки, той просто е ненадминат. Незнам една емисия да е минала без да се запъне.

а от известно време за мен Радост е най -добрата водеща. хубава визия, хубава дикция, и точно пък в нея не съм видяла намек за лигавене. А аз обикновенно критикувам всички водещи по тв. Даже скъпия ме упрекна , че как пък за никой не казах добра дума, все кусури им намирам ( Петър Вучков е най- добрия водещ за мен , за сега). И поне за сега се справя много добре. Може и да е объркала някое име или реплика, но на всеки се случва. Ако я сравнявам с Юксел по грешки, той просто е ненадминат. Незнам една емисия да е минала без да се запъне.

Аз нямам предвид грешките като цяло. То не може да не се запъваш, но специално в Dancing stars Радост ми е някак скована. В Огледала се вписва доста по-добре.

Яд ме е, че довечера няма да мога да ги гледам как танцуват. Всъщност, казаха, че ще танцуват джайв, а защо не и кръмп, чак тогава много ще се забавлявам Публикувано изображение

Освен мен, никой ли не гледа вече Dancing stars ;)

Е, аз ще се изкажа пък Публикувано изображение Вече си имам фаворит и сред мъжете, и сред жените- Орлин и Нети. Ако Орлин отпадне, от мъжете никой няма да го замести. А ако отпадне Нети, следващите, които са на път да ми станат любимки, са Виолета и Илияна :)

• 2 седмици по-късно...

Кога ще е финалът, че спечелих един билет за избрана от мен дата - да взема да избера финала... /не че съм го гледала тва нещо, но карай/

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.