Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Online Armor-въпроси,проблеми и настройки

Featured Replies

Не с Emsisoft Anti-Malware

• Отговори 465
  • Прегледи 48,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

Аз я тествам вече на осмицата...Реалната. ;) Ама ставам вече защото имам повод за празнуване Лека вечер на всички!

• 7 месеца по-късно...

Много добра защитна стена с проактивна защита.

Така е,но когато е сама  :)

Ники в стартъпа не барай нищо,това което е преценила да допуска при инсталацията си в противен случай ще се видиш в чудо. ;)

Редактирано от lost in... (преглед на промените)

Във момента я ползвам с Anti-Malware,много добра комбинация.

Във момента я ползвам с Anti-Malware,много добра комбинация.

Е,ти я ползваш но нямаш real time модул на Malwarebytes Anti-Malware! 

Пък и даже да имаш активен такъв,то все едно си без антивирусен модул,че и anti-spyware липсва

Защитата си е изцяло нейна на Online Armor

Е,ти я ползваш но нямаш real time модул на Malwarebytes Anti-Malware! 

Пък и даже да имаш активен такъв,то все едно си без антивирусен модул,че и anti-spyware липсва

Защитата си е изцяло нейна на Online Armor

Може би говори за Emsisoft Antimalware.

Ники в стартъпа не барай нищо,това което е преценила да допуска при инсталацията си в противен случай ще се видиш в чудо. ;)

:) Това за стартъпа е абсолютно вярно...сърбал съм и попарата на по-стара версия :no-no: !Лепнах я с Аваст,засега няма ядове.Доста неща са променили или по-скоро подобрили,май ще ми хареса повече от "недоразумението" Комодо 6 на моя комп.

Може би говори за Emsisoft Antimalware.

Да,имах предвид Emsisoft Anti-Malware.

Да,имах предвид Emsisoft Anti-Malware.

Това е единия от допълнителните сканери, който задължително ползвам...другия е Malwarebytes Anti-Malware...без значение какъв е антивирусния модул....

Това е единия от допълнителните сканери, който задължително ползвам...другия е Malwarebytes Anti-Malware...без значение какъв е антивирусния модул....

Присъединявам се с разликата, че съм предпочел Hitman Pro.

Online Armor натоварва ли ви процесора при upload/download с торент-клиент. Аз като го използвам процесорът ми се натоварва на макс и торент-клиентът ми не може да достигне максималната скорост на download, която е чудовищните 1.6 MB/s. Пробвал съм различни торент-клиенти и резултатът е все същият.

Компютърът ми е със Sempron 2600+ и използвам Windows 7 SP1 x64.

С Kaspersky Internet Security и Comodo Firewall нямам такива проблеми.

При мен няма проблем.Нещото което забелязах веднага е лекото забавяне на Мозила-та.Не съм сигурен дали това не е от Аваст...Мисля да направя няколко реални теста на Online Armor без антивирус и БитДефендер free+Online Armor,за да преценя кой антивирус ще му пасне(по-скоро на ОС(XP))...

Пробвах пак Online Armor, но си остава тежък за моя компютър и смятам да го деинсталирам. Харесал съм Rising Personal Firewall и ако не се лъжа, тя не филтрира IPv6 трафика. Искам да попитам, това ще бъде ли проблем със сигурността? Между другото Comodo по подразбиране също не го филтрира, та включвам тази опция, при което от време на време ми задава разни такива въпроси и започвам да се чудя какво да му отговарям. (Настройвам защитните стени да ме питат дали програмите да получават достъп до интернет.) Подобен въпрос ми е задавал и за Task Manager-а, 7-zip, Avast и т.н. В смисъл, за какво му е на 7-zip да праща ICMPV6 съобщения?

Публикувано изображение

Знам, че въпросът ми не е много за тази тема, ама не видях да има друга за Rising Personal Firewall, пък и е общ за всички защитни стени.

Редактирано от саби (преглед на промените)

Rising Personal Firewall е несъпоставима с Online Armor. Многогодишен фен на Rising, в мое лице, признава разликата...

Rising Personal Firewall е несъпоставима с Online Armor. Многогодишен фен на Rising, в мое лице, признава разликата...

Така е,китайската лъвска стена е жив зян! Дори и cloud detection не го сработиха като хората! 

И още повече,липсата и на HIPS и  Behavior Blocker я прави освен на косвен генератор на реклами, ами и на куп повърхностни заблуждения за защита!

А за останалото, тук  

:D 

На мен не ми трябва HIPS, проактивна защита и т.н. Повече ми пречи, отколкото ми помага. На мен ми трябва защитна стена, която да мога да настроя да пита дали дадена програма да получи достъп до интернет. Като я комбинирам с Avast Free Antivirus, по-голяма защита на мен не ми е необходима. Явно пак Comodo ще слагам. Не мога да си избера безплатна защитна стена и туй то.  :D

На мен не ми трябва HIPS, проактивна защита и т.н. Повече ми пречи, отколкото ми помага. На мен ми трябва защитна стена, която да мога да настроя да пита дали дадена програма да получи достъп до интернет. Като я комбинирам с Avast Free Antivirus, по-голяма защита на мен не ми е необходима. Явно пак Comodo ще слагам. Не мога да си избера безплатна защитна стена и туй то.  :D

Comodo не е чиста стена,въпреки,че не задава  много въпроси (от версия 4 насам) ,но това се дължи на прекалено дългия бял списък 

...да избора е най-добър ....

Sygate Personal Firewall  :rolleyes:

Редактирано от Мохикан. (преглед на промените)

Отдавна не се поддържа,като отделен елемент! 

И още повече тази версия към която си дал връзка  не поддържа Win 7,не поддържа новия протокол и куп други неща......

Ако намериш безплатна защитна стена без HIPS , но антивирусната ти програма пропусне зловреден код поради липса на дефиниция то зловредния код лесно ще неутрализира защитната ти стена и ефекта от нея ще бъде нулев. На твое място бих заложил на рутер.

По принцип е така, но аз не стартирам каквото ми падне. Когато тегля съмнителни файлове, ако антивирусната ми не се обади ги проверявам във VirusTotal и/или с Buster Sandbox Analyzer и ако преценя, че са пезопасни, чак тогава ги стартирам. Именно заради това написах, че на мен HIPS-овете повече ми пречат, отколкото ми помагат, тъй като веднъж като се убедя, че дадена програма е безопасна след това на HIPS-а само ще разрешавам. Дори и да съм объркал с преценката си и се окаже вредоносна, аз пак ще ѝ разреша да си прави каквото си иска, тъй като не съм много наясно кое действие е нормално за дадена програма и кое не.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.