Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Online Armor-въпроси,проблеми и настройки

Featured Replies

Ключът при мен активира англоезичната версия 4.5.1.431 за 365 дни. Нищо не се получи при ползване на инсталатора на руски език - изглежда програмата може да се ползва само на немски или английски. Достатъчно е и съм много доволен - това е най-добрата защитна стена в света за последните 2-3 години. Предпочитам да не коментирам измислици и легенди свързани с величието на Comodo и с техните уж 100 процента. Такова чудо няма и няма как да има на практика. Засега при мен е комбинирана с PC Tools Antivirus 2011 Free Edition. Тази стена може и с най-слабите антивируси или и без тях да се ползва. Безплатният тежкоатлет на БГ-език на PC Tools обаче няма как да е между слабите антивируси...325 MB ми били осигурявали само базова защита... Приканва ме да надстроявам до платени версии - ами аз дали искам?

Редактирано от Totalen (преглед на промените)

• Отговори 465
  • Прегледи 48,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

Ключът при мен активира англоезичната версия 4.5.1.431 за 365 дни. Нищо не се получи при ползване на инсталатора на руски език - изглежда програмата може да се ползва само на немски или английски. Достатъчно е и съм много доволен - това е най-добрата защитна стена в света за последните 2-3 години. Предпочитам да не коментирам измислици и легенди свързани с величието на Comodo и с техните уж 100 процента. Такова чудо няма и няма как да има на практика. Поздрави

Тодоре,при мене е на Руски бате :cool: Виж по добре снимката. Програмата е чудесна и ще я пробвам с тази комбинаци възможно по дълго в различните теми.

Тодоре,при мене е на Руски бате :cool: Виж по добре снимката. Програмата е чудесна и ще я пробвам с тази комбинаци възможно по дълго в различните теми.

Добре, Ники. Същата версия ли си активирал? Пробвах и не ми прие ключа - после програмата бе цялата в питанки, тирета и иерогрифи. Незабавно я деинсталирах и при последвалият втори опит се получи с английския инсталатор при мен. Немският ми е по-зле и не съм пробвал. ОА ++ ме бе очаровала през първите месеци на тази година, а Premium с много антивируси може да се ползва. Златен пост на Ванката!

Достатъчно е и съм много доволен - това е най-добрата защитна стена в света за последните 2-3 години. Предпочитам да не коментирам измислици и легенди свързани с величието на Comodo и с техните уж 100 процента. Такова чудо няма и няма как да има на практика.

Те бъговете за три години не успяха да и оправят ти ми говориш колко добра защита осигурявала.Пробвал съм я много пъти , не защитава регистъра ти и казваш да блокира и убие процеса пъне се горката като глист на л...о , но не палучается.

Те бъговете за три години не успяха да и оправят ти ми говориш колко добра защита осигурявала.Пробвал съм я много пъти , не защитава регистъра ти и казваш да блокира и убие процеса пъне се горката като глист на л...о , но не палучается.

Може пък моят интернет-доставчик да има договор с австралийците и затова досега някои хора не успяват да ми откраднат част от трафика - като когато съм с Comodo. Ще проверя дали ОА още е склонна отново да се измъква при сложни ситуации с крашвания - обаче това е и плюс, който изобщо не го могат от Comodo. Всеки краш се придружава с подробен доклад. Ако компютърът ти е обсебен от Комодчовци няма как да не си с подобни абсурдни и погрешни изводи. Дефрагментирай дяловете и като пробваш на чисто, дали ще си с подобни мнения? Поздрави
  • 2 седмици по-късно...

нещо не е наред явно под wimdows 7.след първият рестарт.

Публикувано изображение

Работи перфектно под Windows 7.Ползвах я повече от месец на Win 7 x 64.

Някой да е виждал реакция на антивирусния модул на Online Armor ++

При мен няма никаква реакция,дори и на eicar,единствено hips-a реагира, все едно ползвам безплатната версия!

Това май е само за украса?

Публикувано изображение

Досега няма файл,който да засича,било то с дефиниция или евристика!

Тук нищо не засича,като дефиниция!Поне една да имаше!

Някой да е виждал реакция на антивирусния модул на Online Armor ++

При мен няма никаква реакция,дори и на eicar,единствено hips-a реагира, все едно ползвам безплатната версия!

Това май е само за украса?

Публикувано изображение

Досега няма файл,който да засича,било то с дефиниция или евристика!

Тук нищо не засича,като дефиниция!Поне една да имаше!

Здравей. Поне преди като ползвах ++ версията, не сканираше архиви. Антивирусният й модул няма и on-access, а само сканиране on-demand.

Здравей. Поне преди като ползвах ++ версията, не сканираше архиви. Антивирусният й модул няма и on-access, а само сканиране on-demand.

Здрасти,разархивирах няколко архива,влизам в папката давам сканиране и няма реакция,никакво засичане на нищо! :)

Глупости.;)

Ползвал съм я известно време и знам какво говоря. Цитатът по-долу е от форума на Online Armor:

OA ++ scans unknown files on execution. You can read more about how the AV is integrated into OA ++ here http://www.online-armor.com/webhelp3/Antivirus.htm

Сканира програмите само при изпълнените или с десен бутон. Пробвай с Eicar или като свалиш реален изпълнителен файл на вирус и виж дали ще се обади като се запише на харда.

Редактирано от zerotox (преглед на промените)

Online Armor Free два поредни сини екрана при опит за стартиране на virut под run safer от темата с тестовете !

Online Armor Free два поредни сини екрана при опит за стартиране на virut под run safer от темата с тестовете !

На реална или на виртуалка ?

На реална аз умрях ...

И техния сандък съм тествал ...

Или по скоро ограничение някакво ...

Редактирано от Гост (преглед на промените)

На реална или на виртуалка ?

На реална аз умрях ...

И техния сандък съм тествал ...

Или по скоро ограничение някакво ...

На виртуалка!

Какво имаш на впредвид под "умрях"? За какво ограничение става дума?

На виртуалка!

Какво имаш на впредвид под "умрях"? За какво ограничение става дума?

Заразих се с Virut ! За ограничение Safe run имам предвид ...

Уж е някаква виртуализация и за това съм дал инфо ...

Както и да е друже аз не считам че моите тестове са достоверни :P

Ето тук http://www.kaldata.com/forums/index.php?showtopic=94157&view=findpost&p=1786165

Редактирано от Гост (преглед на промените)

Ползвал съм я известно време и знам какво говоря. Цитатът по-долу е от форума на Online Armor:

OA ++ scans unknown files on execution. You can read more about how the AV is integrated into OA ++ here http://www.online-armor.com/webhelp3/Antivirus.htm

Сканира програмите само при изпълнените или с десен бутон. Пробвай с Eicar или като свалиш реален изпълнителен файл на вирус и виж дали ще се обади като се запише на харда.

Ами хайде виж си сега предишното мнение още веднъж.Ти твърдеше, цитирам:

Антивирусният й модул няма и on-access, а само сканиране on-demand.

Значи, има on execution, но няма on access?Хаха.А сещаш ли се, че on demand означава, че има единствено скенер, който сканира компютъра, но не проявява никаква реакция при стартиране или запис на файлове.Пример за такъв скенер е MBAM free.Такива ми ти работи. :P

Редактирано от clonnning (преглед на промените)

Ами хайде виж си сега предишното мнение още веднъж.Ти твърдеше, цитирам:

Значи, има on execution, но няма on access?Хаха.А сещаш ли се, че on demand означава, че има единствено скенер, който сканира компютъра, но не проявяава никаква реакция при стартиране или запис на файлове.Пример за такъв скенер е MBAM free.Такива ми ти работи. :)

Прав си, пропуснах в първия ми пост момента с "on execution".

Редактирано от zerotox (преглед на промените)

• 3 седмици по-късно...

Щом австрийците ще доразработват тази стена - тя скоро ще достигне още по-куриозни нива. Тя и сега блокира дори и ъпдейтите на антивирусите... Супер програма - ако знаеш как да я насроиш и ползваш.

Защо не споделиш,как "майсторски" си оплескал нещата? Ще бъде интересно за всички :rolleyes:

Защо не споделиш,как "майсторски" си оплескал нещата? Ще бъде интересно за всички :rolleyes:

За Premium версията се касае и не виждам какво да съм недооценил - при настройки по подразбиране блокира ъпдейтите на Avira Free. Те са инсталирани на другия домашен компютър. Да не забравя - програмата великолепно "блокира" дори и проверката за валидализация на Win. Comodo направо сега е "кротка и послушна" - през последните седмици ми са изключително интересни да ги сравнявам.Ползват се и двете. Поздрави

За Premium версията се касае и не виждам какво да съм недооценил - при настройки по подразбиране блокира ъпдейтите на Avira Free.

Дали е Premium или Free в случая е без значение!

Направил си грешка при инсталацията на Online Armor

Пусни асистента отново да сканира и ще се реши проблема с обновяването!

Публикувано изображение

Питай,срамно няма,с питане хората са пре****ли жената на краля! :rolleyes:

За Premium версията се касае и не виждам какво да съм недооценил - при настройки по подразбиране блокира ъпдейтите на Avira Free. Те са инсталирани на другия домашен компютър. Да не забравя - програмата великолепно "блокира" дори и проверката за валидализация на Win. Comodo направо сега е "кротка и послушна" - през последните седмици ми са изключително интересни да ги сравнявам.Ползват се и двете. Поздрави

Когато аз ползвах новата безплатна версия на ОА, в комбинация с Аvira Free, не само че нямах проблеми със съвместимостта им, ами точно обратното. Не съм поставял Авира в изключенията на стената, а точно напротив- сложих ОА да наблюдава и пази процесите на Авира от неоторизирани посегателства и изключване. Тогава доста ми хареса тази комбинация, особено след като на ОА Free и прибавиха и Web защита, а на безплатната Авира и липсва Уеб модул...... Сякъш са създадени една за друга.....

Дали е Premium или Free в случая е без значение!

Направил си грешка при инсталацията на Online Armor

Пусни асистента отново да сканира и ще се реши проблема с обновяването!

Публикувано изображение

Питай,срамно няма,с питане хората са пре****ли жената на краля! :baby:

Premium е доста по-добра от Free. Асистентът е пускан много пъти - после аз обикновено доконфигурирам настройките.Какъв проблем с обновяването на някакъв антивирус - това е качество, щом целта е работа в оптимален параноичен режим. Нямам за цел възможни спорове - за мен сега в тази посока като настройки Online Armor Premium май осигурява по-параноична защита дори и от уж 100-процентовата според някои хора Comodo Firewall. И двете сега много ми допадат и ми харесват като за у дома. Не бих ги сравнявал по нищо обаче примерно със Symantec EP. Твърде различни са.

Premium е доста по-добра от Free.

В случая в твоя случай няма никакво значение с коя версия си!

Но явно имаш буби или неканени гости,защо не провериш? Имаш цяла вечер пред теб и утре когато си ги хванал вече на тясно в някой ъгъл на кутията,ще ги разпънеш на кръстосан разпит! Гледай само да не избяга някой "таласъм" ,като предния път! :P

Така настроени защитните стени чак ме учудват дори какво могат да блокират - няма нужда да проверявам. За да избяга някой таласъм - първо трябва да е успял да влезе или да съм го пуснал аз, нарочно или не. Проверките на http://www.speedtest.net/ и тези чрез външно сканиране сега показват, че компютрите у дома не са инфектирани. Това много бързо мога да го променя - точно сега обаче не ми се занимава с разни гости и с творенията им.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.