Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Online Armor-въпроси,проблеми и настройки

Featured Replies

"Абе ти си недосегаем с ОА- ама дай съвети и ние как да обучим ОА " Никой не е недосегаем щом е в мрежата. OA ++ с настройки по подразбиране си е готова за ползване и прелита през тестовите проверки. Подробното разучаване може да става постепенно - програмата контролира реално всичко.Разучаваш и прилагаш на практика - както и при другите програми.Тук е налице многомодулна подсигуреност и тази програма точно с това ме заинтригува.През януари съм нямал и идея, че така ще я харесам.За обучението - внимателна преценка за всички ползвани приложения и процесите им - после тя е като зареден автомат.OASIS автоматично помага много на програмата - тя не е безплатна и е нормално да е по-добра от версиите на Comodo и PC Tools Firewall Plus.Налице са и австрийските антивирусни енджини - уж са в групата на най-добрите в света. В тази програма от Австралия те са на по-заден план и силата на програмата е повече в другите и модули. Поздрави

• Отговори 465
  • Прегледи 48,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

"Абе ти си недосегаем с ОА- ама дай съвети и ние как да обучим ОА "

Никой не е недосегаем щом е в мрежата. OA ++ с настройки по подразбиране си е готова за ползване и прелита през тестовите проверки. Подробното разучаване може да става постепенно - програмата контролира реално всичко.Разучаваш и прилагаш на практика - както и при другите програми.Тук е налице многомодулна подсигуреност и тази програма точно с това ме заинтригува.През януари съм нямал и идея, че така ще я харесам.За обучението - внимателна преценка за всички ползвани приложения и процесите им - после тя е като зареден автомат.OASIS автоматично помага много на програмата - тя не е безплатна и е нормално да е по-добра от версиите на Comodo и PC Tools Firewall Plus.Налице са и австрийските антивирусни енджини - уж са в групата на най-добрите в света. В тази програма от Австралия те са на по-заден план и силата на програмата е повече в другите и модули. Поздрави

Правилата на самата стена са хлабави трябва бая да се настройва-прекалено лесно пуска входящи връзки че даже и не пита добре че е хипса :beer11:

OASIS работи ли автоматично при теб? Относно настройките - можеш да тестваш и на http://www.speedtest.net/ MBAM досега нищо не е намерила при мен, а SAS вчера за пръв път откри няколко бисквити-кукита.Крашванията засега престанаха - при теб случвало ли се е ?

OASIS работи ли автоматично при теб? Относно настройките - можеш да тестваш и на http://www.speedtest.net/ MBAM досега нищо не е намерила при мен, а SAS вчера за пръв път откри няколко бисквити-кукита.Крашванията засега престанаха - при теб случвало ли се е ?

Работи праща си там информация и да крашвала ми е около 3 пъти но последната версия сякаш е по стабилна :cool:

TNN

OASIS работи ли автоматично при теб?  Относно настройките - можеш да тестваш и на http://www.speedtest.net MBAM досега нищо не е намерила при мен, а SAS вчера за пръв път откри няколко бисквити-кукита.Крашванията засега престанаха - при теб случвало ли се е ?

Как може да разчиташ на защитна програма която крашва ? Това е недопустимо.

Да оголва ми портовете за известно време което е много готино за хлапетата в локалната ми мрежа :cool:

Защо? Компютърът се саморестартира, а програмата си прави автоматично рапорт-отчет до авторите си - аз само потвърждавам изпращането му. За два месеца май три пъти го установих.През март не ми се е случвало. Comodo Firewall Pro също съм го виждал да крашва при масирана DDOS-атака.Според мен тези неща са в рамките на нормалното - освен, ако започнат да се случват по няколко пъти на ден. Дразнещо е и заради това съм сменял други защитни стени. Поздрави

Защо? Компютърът се саморестартира, а програмата си прави автоматично рапорт-отчет до авторите си - аз само потвърждавам изпращането му. За два месеца май три пъти го установих.През март не ми се е случвало. Comodo Firewall Pro също съм го виждал да крашва при масирана DDOS-атака.Според мен тези неща са в рамките на нормалното - освен, ако започнат да се случват по няколко пъти на ден. Дразнещо е и заради това съм сменял други защитни стени. Поздрави

Ама при мен не се самостартираше а просто спираше работа абе сега ги няма тия проблеми с новата версия :cool:

Според мен на на wizarda на OA трябва да се зазаде да вярва на всичко на компютъра като задължително се махне отметката да им дава достъп до интернет и ти да решаваш както и да се сложи отметка да стартира всичко непознато под Run Safer :nono:

TNN

Защо?  Компютърът се саморестартира, а програмата си прави автоматично рапорт-отчет до авторите си - аз само потвърждавам изпращането му. За два месеца май три пъти го установих.През март не ми се е случвало. Comodo Firewall Pro също съм го виждал да крашва при масирана DDOS-атака.Според мен тези неща са в рамките на нормалното - освен, ако започнат да се случват по няколко пъти на ден. Дразнещо е и заради това съм сменял други защитни стени. Поздрави

При Комодо такива филми не се прожектират,защото единствено и само при него драйвера контролира и следи за спазването на създадените правила,а не процесите му.

Филмирано доказателство:

http://www.2shared.com/file/12354906/2d6b67f1/The_very_best_from_COMODO.html

Миналата година в няколко форума обсъждахме случаи, при които Comodo забравяше зададени правила - тази година не съм го инсталирал. Ще пробвам четвъртата версия на CIS само ако OA ++ ми създаде поводи за промяна. OASIS тук работи добре и за ползвателя е по-лесно в сравнение с CIS. E, 60 USD струва програмата - заедно с австрийските енджини. Поздрави

Миналата година в няколко форума обсъждахме случаи, при които Comodo забравяше зададени правила - тази година не съм го инсталирал. Ще пробвам четвъртата версия на CIS само ако OA ++ ми създаде поводи за промяна. OASIS тук работи добре и за ползвателя е по-лесно в сравнение с CIS. E, 60 USD струва програмата - заедно с австрийските енджини. Поздрави

Е и нали Комодо имат неща подобно на OASIS май беше treath cast comunity но това беше само на какво е позволено да се стартира и колко пъти а при неизвестна заплаха OASIS обикновено нямат инфо :cool:

Е и нали Комодо имат неща подобно на OASIS май беше treath cast comunity но това беше само на какво е позволено да се стартира и колко пъти а при неизвестна заплаха OASIS обикновено нямат инфо :)

При липса на информация OA++ превантивно блокира. Ползвателят може да продължи с разрешенията и после при поява на възможни странни симптоми - следва да търси причините в себе си. Това още не съм го пробвал, защото пак ще се чудя с какво друго да проверявам и допочиствам тази ОС с Win XP SP3. Програмата работи отлично, ако всички необходими приложения са подбрани правилно от надеждни източници - системата лети, а е като заключена.Добре са преценили и за австрийските енджини да са на заден план - така се избягват възможни техни FP. Допуска се изтегляне на инфектирани файлове - за мен е нужно поради участието в някои от най-интересните теми. Поздрави

При липса на информация OA++ превантивно блокира. Ползвателят може да продължи с разрешенията и после при поява на възможни странни симптоми - следва да търси причините в себе си. Това още не съм го пробвал, защото пак ще се чудя с какво друго да проверявам и допочиствам тази ОС с Win XP SP3. Програмата работи отлично, ако всички необходими приложения са подбрани правилно от надеждни източници - системата лети, а е като заключена.Добре са преценили и за австрийските енджини да са на заден план - така се избягват възможни техни FP. Допуска се изтегляне на инфектирани файлове - за мен е нужно поради участието в някои от най-интересните теми. Поздрави

OASIS не е само при ++ версията. Съществува и в Online Armor Premium,че системата не се товари излишно съм съгласен но чак пък летене не бих казал.По скоро се това товареше при стартиране на системата :biggrin:

Хипса е ефективен и единствено той ме спасяваше при пропуските на тестваните антивирусни програми но ... той също се издъни на два пъти и единият път беше моя грешка http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/sad.gif Та така...с хипсо като подсигуряване но само с него НЕ.

Австрийските енджини - имаш впредвид IKARUS и квадратурата нали?

Редактирано от nikssi (преглед на промените)

Да. "Online Armor++ comes with all of the power of Online Armor, but additionally includes the award-winning dual Emsisoft/Ikarus Dual Antivirus and Antimalware engine" И без това постоянно преди ми бе налице a-squared 4.5 Free -сега съм я деинсталирал. И аз се чудя защо с OA ++ тестовите резултати на http://www.speedtest.net/ са по-добри спрямо тези с версията Premium. Имам годишни промолицензи и за двете. Поздрави

Използвам Online-Armor Free 4 от няколко дни... Но толква голямали трябва да бъде 3329.00.МБ :baby:

Няколко дена ме нямаше във форума и гледам....големи страсти голямо нещо....принципа на "стадото" си е валиден с пълна сила! то за това се и публикуват тестовете де... :)

Няколко дена ме нямаше във форума и гледам....големи страсти голямо нещо....принципа на "стадото" си е валиден с пълна сила! то за това се и публикуват тестовете де... :eek:

Няма ли да пробваш програмата и да пишеш по темата ? 3329.00.МБ - нито една от версиите няма как да е така огромна!Online Armor ++ при мен е 110 MБ - Win XP SP3. Какво ли се е случило?

Самите те не дават точна информация тук пише така Recommended Requirements * Windows XP & Windows Vista & Windows 7 * 512 MB RAM * 20 MB hard disk space * Internet access * Download Size: 10 mb а самият инсталатор е 84,6 mb - странно ми се вижда явно са сгрешили нещо в изискванията :biggrin:

3329.00.МБ беше сутринта Публикувано изображение а сега е

вече към 13.гб Публикувано изображение а

фаиловете бяха 3 а сега са 7 C:\Program Files\Tall Emu\Online Armor\Logs

3329.00.МБ беше сутринта Публикувано изображение а сега е

вече към 13.гб Публикувано изображение а

фаиловете бяха 3 а сега са 7 C:\Program Files\Tall Emu\Online Armor\Logs

13 gb че той уиндоуса ми не е толкова дай шотове :cool: А триеш ли логовете ?

Редактирано от Гост (преглед на промените)

Какви са тези текстови документи-логове? Скоро ще запълни май твърдия диск... А откъде си изтеглил това безплатно чудо?

Ами то под всеки файл пише колко е голям......... Изтрих Online Armor :cool: на 17.гб неиздържах :mad: От официалният сайт.....после му сложих Руски

Ами то под всеки файл пише колко е голям.........

Изтрих Online Armor :cool: на 17.гб неиздържах :cool:

От официалният сайт.....после му сложих Руски

Руският език с вграден превод ли бе или ползва някой русификатор?

Русификатори от познати хора я се провери да не си хванал нещо :cool:

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.