Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Online Armor-въпроси,проблеми и настройки

Featured Replies

Няма....

Изтеглям го, инсталирам го, при което всичко става страшно бързо и точно. Накрая иска рестартиране, рестартирам и след рестартирането нямам интернет. Чакам да ми зареди Online Armor, зарежда, зарежда и накрая дава грешка. После отказа да се деинсталира с вградения деинсталатор, ужас....

Няма да доживея да я оправят!

Е да де,в това ми бяха угризенията.

Преди време ми прецака драйвър,наложи се формат.Май изгубвам желание и симпатии към Online Armor,просто ми изгубиха доверието.

Версия 2 ,като че ли им беше най-успешната разработка.С нея изкарах близо 6 месеца съвместно с Avast!Home.

• Отговори 465
  • Прегледи 48,5k
  • Създадено
  • Последен отговор

Добър съвет, но аз обичам при реални условия да тествам продуктите, така се откриват евентуални проблеми със съвместимостта и прочие. Аз също много съжалявам, но май няма да се оправи. Все пак ще продължавам да го тествам пък току виж, някой ден може приятно да ни изненада.

В дешня Bild всичко работи доста добре мояте проблеми са оправени затварят се прозорците за секунда...

Има обаче нова добавка в тази версия 4!

Ами сега !!!!Излиза и новия Комодо 4 тази стена и оправиха моите неща а и PC Tools няма проблеми вече.Много сложно ми стана!!!

Избора става труден,определено ще я пробвам още днес под Windows Vista.

Ето и промените: http://www.kaldata.com/comments.php?catid=1&id=51191

Михнев нямам за сега нищо.Всичко си е наред!

Тези хора искат да ни убият.Много сложно ми стана изведнъж ;)(в избора де)

Което в случая,само ние потребителите печелим.Аз бях на косъм да се откажа,но определено се вижда, че работят здраво по нея. С PC Tools Firewall Plus положението е същото,даже и повече.

Което в случая,само ние потребителите печелим.Аз бях на косъм да се откажа,но определено се вижда, че работят здраво по нея. С PC Tools Firewall Plus положението е същото,даже и повече.

Не е късно да се откажеш от нея!

Съжалявам,че все аз нося лошите новини!

Пак има проблем!

Виртуализацията при мен не работи-тоест пускам сандбокса и зелената ивица я няма!Дърпам CCleaner и си идва сполойно като y дома си!

Писна ми от тази компания!Тъкмо се бях ухилила y нас!

Само да кажа,че тествам на реална машина а не на Виртуалка!

http://www.tallemu.com/products-online-armor-plus-plus.php Някой пробвал ли е Online Armor ++? Миналата година съчетавах Ikarus със защитната им стена - сега са ги обединили в общ продукт. Впечатлява при австрийските тестове. Поздрави

;)

Какво те притеснява,това че са отворени, въпроса е да са невидими за останалите в мрежата.Представи си ако всички портове са затворени, то по добре си издърпай кабела.

Какво те притеснява,това че са отворени, въпроса е да са невидими за останалите в мрежата.Представи си ако всички портове са затворени, то би било равносилно на издърпан кабел.

Знам но виж при Касперски всичко е затворено и всичко си работи на шест.

Nikssi, как ли ще са нещата - ако ги сканираш външно от тук http://2ip.ru/port-scaner/?PHPSESSID=55c062399bd489c55b4ed63a88b87d1b

Дай десен бутон на иконката в трея на Kaspersky и дай Exit и ще видиш колко порта има за момента отворени и контролира.Точно това е една от задачите на защитните стени,да скриват отворените портове и те да бъдат невидими за останалите в мрежата.Друг е въпроса до колко се справят с тази маскировка.И потенциално опасните портове трябва да са затворени,какво точно отчита този скенер?

Дай десен бутон на иконката в трея на Kaspersky и дай Exit и ще видиш колко порта има за момента отворени и контролира.Точно това е една от задачите на защитните стени,да скриват отворените портове и те да бъдат невидими за останалите в мрежата.Друг е въпроса до колко се справят с тази маскировка.И потенциално опасните портове трябва да са затворени.

Оф нещо май ме е подгонила параноята.Като чета горните постове тук в тема все си мисля че нещо не е наред. Хипса на програмата е чудесен. Но виртуализацията и при мене не работи.

Nikssi, как ли ще са нещата - ако ги сканираш външно от тук http://2ip.ru/port-scaner/?PHPSESSID=55c062399bd489c55b4ed63a88b87d1b

Няма уязвими

"Но виртуализацията и при мене не работи." И при теб ли не работи? ти на каква машина я пробва-аз на Виста.

Редактирано от Androcure06 (преглед на промените)

"Но виртуализацията и при мене не работи."

И при теб ли не работи? ти на каква машина я пробва-аз на Виста.

Windows XP SP3 и не стартира.

Вчера не вървеше , пък днес се стартира :wors: Нямам представа какво става. Дали се е обновила или този бъг се появява от време на време?

Редактирано от nikssi (преглед на промените)

"Online Armor++ comes with all of the power of Online Armor, but additionally includes the award-winning dual Emsisoft/Ikarus Dual Antivirus and Antimalware engine! Key Features •Two world-class engines •World-class Online Armor protection •Complete protection!" Online Armor++ е като комплексен интегриран пакет и едва ли е обосновано да се комбинира с каквито и да било други програми. Бих я пробвал самостоятелно - но на свеж Win. Поздрави

• 2 седмици по-късно...

Online Armor Premium 4.0.0.10 Online Banking Mode Kernel Mode Security Automatic Updates Web Shield Mail Shield Phishing Filter Execution Protection Termination Protection Autostart Protection Firewall Standard Mode Advanced Mode Keylogger Detection Import/Export Settings Tamper Protection Transparent Blocking DNS Spoofing Protection Support Script/Worm protection Program Guard Според мнения в доста форуми тази програма сега е кандидат за лидер при защитните стени. Сработва се добре с a-squared Anti-Malware 4.5 и IObit Security 360 Pro 1.30 . Спрямо Online Armor++ "в повече" сега са двете IDS-програми - Mamutu и Iobit. Пробвах няколко съмнителни инсталации - блокират ги последователно, тоест програмите работят добре заедно и изглежда няма конфликтност. Ще проверявам този конгломерат от програми дали реално е толкова качествен колкото ми изглежда през първите два дни.Май трябва за го нарека Online Armor++++. Поздрави

Online Armor Premium 4.0.0.10

Online Banking Mode

Kernel Mode Security

Automatic Updates

Web Shield

Mail Shield

Phishing Filter

Execution Protection

Termination Protection

Autostart Protection

Firewall

Standard Mode

Advanced Mode

Keylogger Detection

Import/Export Settings

Tamper Protection

Transparent Blocking

DNS Spoofing Protection

Support

Script/Worm protection

Program Guard Според мнения в доста форуми тази програма сега е кандидат за лидер при защитните стени. Сработва се добре с a-squared Anti-Malware 4.5 и IObit Security 360 Pro 1.30 . Спрямо Online Armor++ "в повече" сега са двете IDS-програми - Mamutu и Iobit. Пробвах няколко съмнителни инсталации - блокират ги последователно, тоест програмите работят добре заедно и изглежда няма конфликтност. Ще проверявам този конгломерат от програми дали реално е толкова качествен колкото ми изглежда през първите два дни.Май трябва за го нарека Online Armor++++. Поздрави

Мисля,че HIPS-а на Online Armor си е напълно достатъчен. При мене никога не е пропускал и съм със страхотно добри впечатления от стената.Виртуализацията е допълнителен плюс така,че става n+

Днес ми се реши проблема които имаx още от версия 3.0.14 В един Френски "Сайт" едно момче ми обясни,че това е от смяната на езика в Бар лентата. Скрих смяната на езиците и се оправи всичко. Въпреки всичко това е bugg! Стената е по мудна от Комодо и PC Tools .Отварянето на страниците ми е по-бавно.

"Стената е по мудна от Комодо и PC Tools .Отварянето на страниците ми е по-бавно." Потърси причините при себе си - защото изводът ти е погрешен.С Win XP SP3 шеговито нареченият ми вариант "Online Armor ++++" е не по-малко пъргав от Comodo IS Free. Поздрави

"Стената е по мудна от Комодо и PC Tools .Отварянето на страниците ми е по-бавно." Потърси причините при себе си - защото изводът ти е погрешен.С Win XP SP3 шеговито нареченият ми вариант "Online Armor ++++" е не по-малко пъргав от Comodo IS Free. Поздрави

Ето колко е лека твоята защита и недей да говориш глупости.

Ше помоля Михнев да даде снимката на PC Tools и МСЕ колко ресурси ползват.

Не лошо да започнеш да пускаш по някоя снимка.

Публикувано изображение

Ше помоля Михнев да даде снимката на PC Tools ..........

В момента снимка не мога да дам,но като гледам ОА , PC Tools заема близо два пъти повече!

Искам да те попитам,това какво общо има с "лекота/пъргавина" на работа ?

В момента снимка не мога да дам,но като гледам ОА , PC Tools заема близо два пъти повече!

Искам да те попитам,това какво общо има с "лекота/пъргавина" на работа ?

Не става въпрос за стената а за А-squared!

Той заема доста ресурси-в сравнение с МСЕ или Авира!

Хората изключват сервизите за да може да стане по-пъргава системата...можеш сам да си прецениш какво общо има.

Не става въпрос за стената а за А-squared!

Той заема доста ресурси-в сравнение с МСЕ или Авира!

Това "нещо" няма място при мен!

По назад в темата на А-squared съм дал нагледно(и не само аз) сериозни издънки на програмата.Даже я махнах от "Препоръчителните програми" в темата на HiJackThis

Хората изключват сервизите за да може да стане по-пъргава системата...можеш сам да си прецениш какво общо има.

Тук става въпрос за процеси,не за services!

Androcure06,вероятно около половината от тези 67 процеса при теб са ненужни и излишни. При мен са само 32 и всеки е под контрол - отделно контролирам и за скрити процеси със специализиран софтуер. Оптимизирай своята ОС вместо да пишеш странните си изводи - от уважение не ги наричам глупости. Внимателно прецени и всички настройки на програмите си.Обикновено не ми се спори с никой. Поздрави P.S. Mihnev, виж допълнението ми в темата за a-squared- включи се с мнение.

Androcure06,вероятно около половината от тези 67 процеса при теб са ненужни и излишни. При мен са само 32 и всеки е под контрол - отделно контролирам и за скрити процеси със специализиран софтуер. Оптимизирай своята ОС вместо да пишеш странните си изводи - от уважение не ги наричам глупости. Внимателно прецени и всички настройки на програмите си.Обикновено не ми се спори с никой. Поздрави P.S. Mihnev, виж допълнението ми в темата за a-squared- включи се с мнение.

Супер веднага си слагам Аshampoo WinOptimizer.....как не се сетих.

Михнев ти онзи ден ми показа снимка колко е лек новия Аvast и ми покажа точно снимка на ресурсите.Защо сега казваш,че няма значение?

Това означава ли,че от онзи ден мислиш различно?

Avira Free

Публикувано изображение

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.