Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Online Armor-въпроси,проблеми и настройки

Featured Replies

В сит-а на Online прочетох(пост от 04.03....),че финалната версия 3.1. се очаква да излезе през идващата седмица.Пишеше,че Online Армор и Емsisoft разработват заедно продyкта....това дали ще означава,че ще има mix на продукт?

http://www.emsisoft.com/en/kb/articles/news090305/
  • Отговори 465
  • Прегледи 49,1k
  • Създадено
  • Последен отговор
Да мерси....ама точно това четох!

Всъщност kaspersky не искат вече да се ползва техния Енжин от Online АV!

За това те се обръщат към Емсисофт и ще бъде с техния енжин.вече почти е завършено интегрирането на АV.Така,че ще излезне скоро.

Енжина е на А-Squred 4

delig

При мен Авирата е комбинирана с Онлайн Армор. Тази стена има опция да и се зададе да пази от изключване който и да било процес, за който и зададеш да го пази, а също така ако все пак бъде спрян, веднага да го включи отново. Аз съм и задал да прави това с avguard.exe. Също така може да се стартира който и да било процес от тези които програмата "познава" и да се стартира програмата от ехе-то и. Т.е. няма нужда от рестарт на компютъра.

Сложиш ли отметка да не се изключва дадена програма,въпреки че я затваряш и не я виждаш на работния плот,ако отвориш Task Manager-а ще видиш че тя продължава да си работи,невъзможно е да бъде затворена докато не махнеш отметката.

Публикувано изображение

Online доста се разпльоснала в компа.

Tanganika,

Колко е в твоя комп Comodo?

Забрани логовете на стената. Че ако пуснеш и торънт-клиент- ще ти трябва още един HDD :ph34r:

Сyтринта получих е-мейл от Online А компани,че новата версия на ОА+Антивирус е почти готова !Това ще е Версия 3.5!

На мястото на Kaspersky е сложен енжина на А-squared(обянила съм по горе защо)

Този продyкт ще се продава за скромната сyма от 40 Еuro..... aко си го поръчате сегa!,...но предлагам да видите сами всичко ето тук:

http://tallemu-oa.cmail1.com/t/y/l/hlthw/dlihkiurl/j

http://www.tallemu.com/cart/index.html

Редактирано от Androcure06 (преглед на промените)

Пуснаха нова бета версия 3.5.0.3-От днес са версиите

Ако иска някой да я пробва

http://www.kaldata.com/forums/index.php?sh...t&p=1335902

Пуснаха нова бета версия 3.5.0.3-От днес са версиите

Ако иска някой да я пробва

OA Version Full

http://dl1.online-armor.com/downloads/fw/0...Armor_Setup.exe

OA Version Free

http://dl1.online-armor.com/downloads/fw/0..._Setup_Free.exe

Може да се следи и от тук:

http://www.kaldata.com/forums/index.php?sh...p;#entry1335902

Тази Бета е възможно де е и финалната !!!

Държи се добре ,за сега няма сини екрани,

На предната бета 3.1.26 и намерих 2 bugg-а ,и им писах(без отговор обаче)в Тази 3.5.0.3 няма тези bugg-ове трябва още да я разгледам.

Bелик ден е в неделя(само в БГ е на 19) и е напълно възможно за Велик ден да си пуснат Финала.

Както знаете ОА+АВ вече ще е А-Squared от тази им версия 3.5.

Може да се следи и от тук:

http://www.kaldata.com/forums/index.php?sh...p;#entry1335902

аз пуснах Инфото,нещо лошо ли направих?

p.s.Направо не мога да повярвам те са я направили по-лека- няма забавянето.

Предишната ми се инсталираше 32 мб вкомпа ...тази е 16 мб.Да поработили са

Тази Бета е възможно де е и финалната !!!

Държи се добре ,за сега няма сини екрани,

На предната бета 3.1.26 и намерих 2 bugg-а ,и им писах(без отговор обаче)в Тази 3.5.0.3 няма тези bugg-ове трябва още да я разгледам.

Bелик ден е в неделя(само в БГ е на 19) и е напълно възможно за Велик ден да си пуснат Финала.

Както знаете ОА+АВ вече ще е А-Squared от тази им версия 3.5.

Mihnev,аз пуснах Инфото,нещо лошо ли направих?

p.s.Направо не мога да повярвам те са я направили по-лека- няма забавянето.

Предишната ми се инсталираше 32 мб вкомпа ...тази е 16 мб.Да поработили са

Online Armor 3 Free при мен на Win XP SP3 е 38 mB и за какви забавяния говорите !? Пъргава е с Rising 21 Free и с Avira Premium 9. Помислете за други причини... Поздрави

Mihnev,аз пуснах Инфото,нещо лошо ли направих?

Нека да уважаваме труда на колегите,ок.?

Информацията дадена тук ,меже за в бъдеще да се посочва тази връзка.

Ето и промените,Nologo може да ги добави към раздела "Нови програми"

Changelog RC

Build 3.5.0.3:

1088 Resolved (Implemented) - Autobackups number control (now keeps no more than 7 backups)

1090 Resolved (Implemented) - OAwatch should not hook the programs from exclusion list

1066 Resolved (Fixed) - double virtualized process entries

1083 Resolved (Fixed) - UAC vs. Watchers logging & CCleaner

1089 Resolved (Fixed) - oamon BSOD

Това са всички промени до сега за версиите на Online Armor Beta излезли до момента.

Редактирано от mihnev_sz (преглед на промените)

Нека да уважаваме труда на колегите,ок.?

Информацията дадена тук ,меже за в бъдеще да се посочва тази връзка.

Ето и промените,Nologo може да ги добави към раздела "Нови програми"

Това са всички промени до сега за Online Armor Beta до сега излезли .

Вече незнае къде да пише човек(Beta version)....не знаех,че трябва да пишем в\" нови програми\"...вече ще знам ,но инфото аз го пуснах и значи за да ценим трyда на колегите трябва да ценим и моя трyд които полагам за калдата.Мерси все пак

Вече незнае къде да пише човек(Beta version)....не знаех,че трябва да пишем в\" нови програми\"...вече ще знам ,но инфото аз го пуснах и значи за да ценим трyда на колегите трябва да ценим и моя трyд които полагам за калдата.Мерси все пак за напред си имам едно на ум

За програмата се пише тук,без значение дали е beta,а само за връзка към ново излязла версия да се посочва въпросния линк. ;)

За програмата се пише тук,без значение дали е beta,а само за връзка към ново излязла версия да се посочва въпросния линк. ;)

Искаш да кажеш,че link към теглене трябва да дам в "нови програми" ли,Не разбирам нищо вече...

Искаш да кажеш,че link към теглене трябва да дам в "нови програми" ли,Не разбирам нищо вече...

Ами,да,редно е да се посочва,щом някой се потрудил да ги качи тук във форума.Виж часа на публикуване и ще се увериш, че реакцията е бърза.

Ами,да,редно е да се посочва,щом някой се потрудил да ги качи тук във форума.Виж часа на публикуване и ще се увериш, че реакцията е бърза.

Ok ....

Намерих нов bugg в тази версия вече им писах,ще чакам отговор преди да го пусна тук

P.S. Да отговориха ми!

Bugg-a беше,че когато си затворя Firefox остава доло в трея около 7\8 секунди като през това време не може да пипаш нищо дрyго до кuто доло в task бара не се затвори.

От Сит-а ми казаха,че вече са информирани и в следващата версия ще се има в предвид

Някои пробва ли а вече....аз се отказвам за сега от нея все още тази програма не могат да я оцелят и прави бели!Ще наблюдавам в Sit-а

p.s.Ето и нещата за които говорих миналата седмица тук пише,че са ги оправили аз малко не им вярвам

1068 Resolved (Fixed) Large gap in 800x600

1118 Resolved (Fixed) OAdriver random BSOD

1111 Resolved (Implemented) 600x800 reslution tuning

1097 Resolved (Fixed) Installer problem: invalid default destination path name fixed

1102 Resolved (Fixed) Minor problem with GUI for Web Sites Tab - Sorting

1019 Resolved (Fixed) Uninstaller isn't removing registry entries

1092 Resolved (Fixed) Webshield issue in RC 3.5

1099 Resolved (Fixed) OA AV+ 3.5.0.3 - Microsoft Update blocked

1058 Resolved (Fixed) Installer false negative

1076 Resolved (Fixed) OAWatch failures during system startup after installing 3.5.0.1

1087 Resolved (Fixed) Issue when moving a directory

Някои пробва ли а вече....аз се отказвам за сега от нея все още тази програма не могат да я оцелят и прави бели!Ще наблюдавам в Sit-а

Не знам дали видя,но проблема отдавна е отстранен със сините екрани. На предната страница съм предоставил всички промени на до сега излезлите beta и RC .Не съм имал никакви проблеми с програмата от, както сложих последната 3.1.0.27 Beta включително и първата RC.

p.s.Ето и нещата за които говорих миналата седмица тук пише,че са ги оправили аз малко не им вярвам

С гадаене няма как да разбереш!

Някой да е запознат със следната реакция на SA Dictionary?

Публикувано изображение

Защо ...... SA Dictionary се свързва с IP в САЩ? Тя няма опция за проверка на обновление. Не виждам за какво и е такава връзка.

Някой да е запознат със следната реакция на SA Dictionary?

Защо ...... SA Dictionary се свързва с IP в САЩ? Тя няма опция за проверка на обновление. Не виждам за какво и е такава връзка.

Мисля, че е заради рекламния десен панел...но защо се свързва със САЩ не знам...

Публикувано изображение

PS: Между другото и аз като бях с COMODO се случи нещо подобно...

Редактирано от B-boy[StyLe] (преглед на промените)

Видях, че официалния сайт се намира в САЩ, но защо се свързва със сайта без да съм го отворил аз (Може да се влезе в официалния сайт от Help -> SA Dictionary on the web). Писах е-майл на Стефан Ангелов, надявам се да ми отговори.

Държава Съединените Щати Код на държава US (USA) Град Hopkinsville Регион Kentucky IP адрес 76.163.12.115 Fixer, тези имат ли общо с авторите на речника ? Ако нямат - трябва да блокираш свързването. Поздрави

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.