Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Online Armor-въпроси,проблеми и настройки

Featured Replies

• Автор

Грешка на ядрото (kernel). Може да възникне при несъвпадение на KeEnterCricticalRegion и KeLeaveCriticalRegion във файловата система.

което какво значи ? :ph34r:
  • Отговори 465
  • Прегледи 48,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

пробвах Online Armor 3 Beta и първите ми впечатления не са много добри. Отчита някакви несъществуващи опасности в моя блог, дори и на един познат също, не отчита опасности в едни забранени сайтове, на които я тествах, доста е тежичка, въпреки че съм изключил единия модул (spam) и предвид това, че не ползвам + AV, а ако беше и с Av.... Иначе в началото, след като рестартирах сам започна да опознава приложенията на компютъра ми и сам си създаде правилата и въпреки това има над какво да се работи, мисля да се връщам на Comodo...

• Автор

ами тя не ми пречи ама се опитвам да резреша проблема от пост 22

ами тя не ми пречи ама се опитвам да резреша проблема от пост 22

Само веднъж ли се случи или продължава проблема?При мен се беше случило само веднъж при стартиране на ОС появи се син екран и след рестарт ми поиска отново да я инсталирам,направих го.От тогава нямам проблем с нея,вече около 45 дни се държи перфектно.Става въпрос за версия 2.1.0.131 Free Edition.
  • Автор

Само веднъж ли се случи или продължава проблема?При мен се беше случило само веднъж при стартиране на ОС появи се син екран и след рестарт ми поиска отново да я инсталирам,направих го.От тогава нямам проблем с нея,вече около 45 дни се държи перфектно.Става въпрос за версия 2.1.0.131 Free Edition.

не ,че е системно но понякога

Странна поддръжка имат Online Armor. За син екран, например: Blue screen and reboot w/OA3 and Vista . Това е доклад за бъг, без реакция от авторите...

Наистина странна поддръжка Публикувано изображение от 22 August 2008, 04:57 PM до сега никаква реакция. Даден е един имейл и това е.Все още не са променили инсталационния файл,стои си същия,от което съдя,че не са си мръднали задниците 9.92МБ Online Armor 2.1.0.131 Free Edition проверих го преди малко.

Трябва да бъде променен, понеже безплатната версия няма online поддръжка.

Редактирано от mihnev_sz (преглед на промените)

Online Armor 2.1.0.131 Free е впечатляваща с Ikarus - Avira Premium ,постоянно пита за кои ли не действия - при мен е на настройки по подразбиране- намирам я за доста различна спрямо преди 1-2 месеца .В положителен смисъл. Поздрави

• Автор

от няколко дни дни OA се кара на utorrent (май от каккво го ъпдейтнах) ето вижте при всяко пускане на торентаджията Публикувано изображение

• Автор

Хм,току що деинсталирах уторент почистих с Ccleaner ,изтеглих друга версия от калдата (по стара) и ОА пак реве ,пак я махнах и изтеглих от официалната страница на уторент Utorrent 1.8 Stable 260kb и сега не го закача...как да го разбирам принципно имам много доверие на екипа на калдата. :grimace:

Няма как качествените защитни стени да не реагират на "самоинициативност" на подобни файлове. FlashGet и той пробва разни фокуси - отива в кошчето. Поздрави

• Автор

през последните 2 дни отново два сини екрана от ОА и мисля утре да я махна и пак да я сложа.забелязвам ,че винаги става при отворен файрфокс.

Редактирано от coolmeen (преглед на промените)

през последните 2 дни отново два сини екрана от ОА и мисля утре да я махна и пак да я сложа.забелязвам ,че винаги става при отворен файрфокс.

Ееее махай я, освен слагай отново безплатния Comodo или платения Outpost Firewall Pro 2009 Публикувано изображение друго не не виждам да си заслужава,поне за сега.

Ееее махай я, освен слагай отново безплатния Comodo или платения Outpost Firewall Pro 2009 Публикувано изображение друго не не виждам да си заслужава,поне за сега.

Outpost Firewall Pro 2009 си заслужава определено Публикувано изображение

защо на Аntivirus System Trey Tool му трябва Remote code, при нова инсталация автоматично е Allow,това съмнително ли е?

имам проблеми със снимката,както и да е,значи-при програми Antivirus System Trey Tool ,Advansed Options -Remote code-Allow става дума за Avira Free.Има ли някой с авирата и армора да каже така ли е и при него?

Публикувано изображение

Редактирано от trix (преглед на промените)

• 3 седмици по-късно...

защо на Аntivirus System Trey Tool му трябва Remote code, при нова инсталация автоматично е Allow,това съмнително ли е?

имам проблеми със снимката,както и да е,значи-при програми Antivirus System Trey Tool ,Advansed Options -Remote code-Allow става дума за Avira Free.Има ли някой с авирата и армора да каже така ли е и при него?

Правилно е определила Allow и така трябва ,къде е проблема?

Публикувано изображение

Нямаш проблем. Виж, ако обаче забраниш avgnt.exe, проблемът няма да закъснее :P

• 4 седмици по-късно...

Online-Armor Free 2.1.0.131 и a-squared Anti-Malware 4.0 се сработват доста добре - ще видим докога ще е тази ситуация. Поздрави

-Aко може някои да даде директни линкове към реномирани и признати тестове на firewall,и на не така известни тестове на firewall за сравнение.Горе долу да се придобие някаква представа кои къде е. -Online Armor гледам че има DNS Spoofing Protection някои ако може даде инфо какво точно имат в предвид DNS Spoofing Protection в тяхния firewall.Ако може някои да даде информация за друг firewall които поддържа DNS Spoofing Protection освен Online Armor.

Версия 3.0.0.190 free не поддържа защита на системата от зареждането и.Поддържа я платената версия както и 2.0.0.130 free.За DNS-ите,сравнява ги с трета независима страна да не са фалшиви,просто казано.Наскоро наблюдавах при computers,как един от локалната сменя IP с това на шлюза,целта е трафика да минава през него,та трябваше да въведа мака на истинския шлюз,за да съм сигурен с кого се свързвам.Преди да го направя явно съм се свързвал и с фалшивия и с истинския gateway.От кабеларката обясняват че това били ботове ама тоя си беше кръстил компютъра NEZNAM.В момента има още един шлюз с адреса на шлюза но с различен мак.Какви са тия ботове какви 5 лева

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.