Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Online Armor-въпроси,проблеми и настройки

Featured Replies

не виждам аз поне някакъв проблем с програмата. спрямо комодо е с доста по-добър юзър френдли интерфейс, не задава въпроси за щяло и нещало и се интегрира много добре с нод32 4. поне на мен страшно много ми допада.

• Отговори 465
  • Прегледи 48,5k
  • Създадено
  • Последен отговор

не виждам аз поне някакъв проблем с програмата. спрямо комодо е с доста по-добър юзър френдли интерфейс, не задава въпроси за щяло и нещало и се интегрира много добре с нод32 4. поне на мен страшно много ми допада.

Хм...човече, ти си направил точно това, което аз не успях! Със Нортон успя да се сработи за около час, след което нета заби! Със Нод-а пък въобще не стана работата- НОД-а въобще не искаше да се стартира. Между другото, тоя НОД32 v4 така и не успях да го подкарам на моя компютър. Деинсталирах бълг. езиков инетрфейс, както ми бяха препоръчали преди време във форума на програмата, но НОД-а v4 така и така неще да ми тръгне на компа...много странно нещо :ph34r: ...но това вече е задруга тема.

Редактирано от engineer (преглед на промените)

сложих си да поразгледам и уин 7 7100 и абсолютни никакви проблеми няма. ноди си върви перфектно. в комбинация с третфайър смятам може да се постигне едно добро равнище на защита (ще сложа онлайн армора по-късно и ще споделя как се държи)

Някой може ли да ми обясни защо стената /версия 3.0.0190/ ми спира Web-антивируса на Каспрески? т.е. на касперски не му работи он-лайн защитата в реално време, а само файловия антивирус. Скъсах си нервите от преинсталация на тая стена, но няма оправия. В началото всичко е на ред, но след има-няма 10-тина минути Касперски е блокиран. Новата версия 3.5.0.9 въобще пък ми спира целия интернет. :wors:

Снощи тествах- свалянето на eicar е без проблем, т.е. уеб-антивируса не работи. Чак при сканиране на вече сваления файл, тогава го засича.

Снощи тествах- свалянето на eicar е без проблем, т.е. уеб-антивируса не работи. Чак при сканиране на вече сваления файл, тогава го засича.

Определено от tallemu имат доста неща да оправят.По-скоро съвместимости с други приложения за защита.

И аз имам проблем(с новата финална) версия,всичко е наред докато не се минат 10-ина дни,в смисъл след няколкократно стартиране на ОС и нещо се бъгясва (мое наблюдение),модула "Мрежов щит" на Avast спира да работи. И двете са поставени в доверените си зони.Ако ми остане време ще драсна два реда във форума им,но пропуснах да направя снимки и да запазя логовете,не искам да пиша без доказателства.

по уиндоус 7 7100 поне на първо време не се забелязва нищо интересно

Определено от tallemu имат доста неща да оправят.По-скоро съвместимости с други приложения за защита.

И аз имам проблем(с новата финална) версия,всичко е наред докато не се минат 10-ина дни,в смисъл след няколкократно стартиране на ОС и нещо се бъгясва (мое наблюдение),модула "Мрежов щит" на Avast спира да работи. И двете са поставени в доверените си зони.Ако ми остане време ще драсна два реда във форума им,но пропуснах да направя снимки и да запазя логовете,не искам да пиша без доказателства.

Мдааа....явно повредата не е само в "моя телевизор". Махнах това чудо, наречено Online Armor и си сложих проверената във времето PC Tools. Компютъра живна, със около 100 МВ ми спадна заеманана виртуална памет, Касперски веднага се съживи, уеб-антивируса му заработи, и всичко е нормално! ;)

При Online най важното е при самото поставяне да се дадът точните инстрyкции.ТоесT:

Когато инсталираме стената трябва добре да се обърне внимание на въпросите които задава при инсталиране и да приеме Windows System-ата.Ако още при инсталиране не се обърне внимание на това ,стената ще блокира Windows...

Трябва да и се зададът малко правила и то по нея няма много пипане.Пробвах всичките bet-и,но винаги имаше bugg-ове(предполагам ги има още и в Финала(причина за да не ми харесва))ако се оправи стената и работи добре ще е много прекрасна стена(в сравнение с досадния Комодо които винаги трябва аз да му определям всичко)

Обърнете внимание при инсталирането на тези неща!

Публикувано изображение

При Online най важното е при самото поставяне да се дадът точните инстрyкции.ТоесT:

Когато инсталираме стената трябва добре да се обърне внимание на въпросите които задава при инсталиране и да приеме Windows System-ата.Ако още при инсталиране не се обърне внимание на това ,стената ще блокира Windows...

Трябва да и се зададът малко правила и то по нея няма много пипане.Пробвах всичките bet-и,но винаги имаше bugg-ове(предполагам ги има още и в Финала(причина за да не ми харесва))ако се оправи стената и работи добре ще е много прекрасна стена(в сравнение с досадния Комодо които винаги трябва аз да му определям всичко)

При предната 3.0.0.190 нямах кой знае какви проблеми.Един два сини екрана(по-време на стартиране на ОС) за период повече от 6 месеца.Даже под Vista си работеше нормално без ядове.

Има някъде проблем с тази несъвместимост,понеже съм я ползвал и без допълнително подсигуряване и поведението е съвсем друго в + насока.

Та мисълта ми е,че се създава някакъв конфликт и то се получава само при стартиране на ОС,това си остана и при новата 3.5.0.9.

Надявам се да го оправят в най- скоро време,поне се вижда голямо раздвижване в последно време.Преди като, че ли бяха по незаинтересовани относно проблемите и реагираха доста тромаво.

При предната 3.0.0.190 нямах кой знае какви проблеми.Един два сини екрана(по-време на стартиране на ОС) за период повече от 6 месеца.Даже под Vista си работеше нормално без ядове.

Има някъде проблем с тази несъвместимост,понеже съм я ползвал и без допълнително подсигуряване и поведението е съвсем друго в + насока.

Та мисълта ми е,че се създава някакъв конфликт и то се получава само при стартиране на ОС,това си остана и при новата 3.5.0.9.

Надявам се да го оправят в най- скоро време,поне се вижда голямо раздвижване в последно време.Преди като, че ли бяха по незаинтересовани относно проблемите и реагираха доста тромаво.

Аз им следя програмата от 3 версия за Виста.Все и има по нещо на тази програма...ако нещо нагласят дрyго развалят...не знам защо не могат да се справят...винаги им е имало по нещо...никога не съм имала Проблеми с Комодо а и с Оutpost сега(която ми е най симпатична в момента)..и в бета тестовете участвах за да може уж да я оправят...незнам какви ги вършат там в тази компания

Редактирано от Androcure06 (преглед на промените)

интересно ми е защо в каталога със защитни стени я няма програмата и изобщо при търсене не вади резултат. все пак е една от популярните програми за защита и ми е чудно на какво се дължи подобно "неглежиране" ?

интересно ми е защо в каталога със защитни стени я няма програмата и изобщо при търсене не вади резултат. все пак е една от популярните програми за защита и ми е чудно на какво се дължи подобно "неглежиране" ?

На официалния сайт, става вече седмица и нагоре се предлага за сваляне новата финална Online Armor Personal Firewall 3.5.0.9

http://www.tallemu.com/free-firewall-prote...n-software.html

Редактирано от mihnev_sz (преглед на промените)

аз дори съм с нея от известно време, просто се рових из сайта(калдата) да я намеря, но без резултат.

аз дори съм с нея от известно време, просто се рових из сайта(калдата) да я намеря, но без резултат.

Намира се в раздела"Нови програми" ;)

http://www.kaldata.com/forums/index.php?sh...p;#entry1361834

• 4 седмици по-късно...

Днес е възпозвах рано сътрин от "промото"...макар и да мислят някои,че не харесвам програмата ,то аз си я харесвам.Обаче: Тя пак има проблеми и моите писания до Online са били безсмислзни когато им участвах в Бета тестовете....пак намирам същите 2 bugg-а. Надявам се един ден да намерят сили и да се справят за благото на всички нас.

Днес е възпозвах рано сътрин от "промото"...макар и да мислят някои,че не харесвам програмата ,то аз си я харесвам.Обаче:

Тя пак има проблеми и моите писания до Online са били безсмислзни когато им участвах в Бета тестовете....пак намирам същите 2 bugg-а.

Надявам се един ден да намерят сили и да се справят за благото на всички нас.

На мене например портовете не ми бяха в стелт режим :wors: иначе стената реагираше на всяка гадина засечена от КАВ и при всеки засечен адрес изпращаше инфо на своите Публикувано изображение Някой да е забелязал как комуникира със своите след посещение на заразен сайт и сваляне на файл?

СТрашно мудно се зарежда и това ме спира да я ползвам определено. Но съм ти благодарен за инфото и помощта :line dance:

Редактирано от nikssi (преглед на промените)

Пълен БоклиК ! :wors: Предпочитам Comodo Firewall Pro !

Сега заради тая програмка немога да тегля от Mozilata и още много други неща ми направи но не ми се изброяват...

Я пак :line dance: Ти изобщо усещаш ли се какво пишеш?

Да много добре знам какво пиша откакто я бях инсталирал нещо ми е блокирала и ми пише че немога да тегля за да бъда защитен мога и скриин да пратя ако невярваш ...

нещо явно си объркал в началните настройки, за да го има този проблем.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.