Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Online Armor-въпроси,проблеми и настройки

Featured Replies

На мене например портовете не ми бяха в стелт режим :huh: иначе стената реагираше на всяка гадина засечена от КАВ и при всеки засечен адрес изпращаше инфо на своите Публикувано изображение Някой да е забелязал как комуникира със своите след посещение на заразен сайт и сваляне на файл?

СТрашно мудно се зарежда и това ме спира да я ползвам определено. Но съм ти благодарен за инфото и помощта :huh:

Никс при мен също зарежда програмите мудно!Чакам около 5/6 секунди преди да се отворят!След като ги затворя си остават доло в трея и стоят около 5/6 секунди като през това време компа замръзва и не мога да пипам нищо дрyго....Да видях как изпраща инфо за всяко изтеглено нещо.Има си bugg-ове още тази програма и се надявам да я оправят.Надявам се да намерят правилното решение защото не се програмира лесно.

Редактирано от Androcure06 (преглед на промените)

• Отговори 465
  • Прегледи 49,2k
  • Създадено
  • Последен отговор

Никс при мен също зарежда програмите мудно!Чакам около 5/6 секунди преди да се отворят!След като ги затворя си остават доло в трея и стоят около 5/6 секунди като през това време компа замръзва и не мога да пипам нищо дрyго....Да видях как изпраща инфо за всяко изтеглено нещо.Има си bugg-ове още тази програма и се надявам да я оправят.Надявам се да намерят правилното решение защото не се програмира лесно.

Мисля да махна Outpost FREE на тестовата машина и да пробвам отново програмата.

Мисля да махна Outpost FREE на тестовата машина и да пробвам отново програмата.

Знаеш,че миналата година не можех да пробвам Оutpost, защото ми спираше Net-а сега пък Online има още bugg-ове.И двете програми са по добри от Комодо.Той обаче е след тях(защото е много досаден въпреки зададените правила ме измария от въпроси)Online и трябват малко да се пипне още за да е добре.Виж тези bugg-ове са май за сега само при Виста!

Аз съм със Комодо и мога да ти кажа че съм много доволен Публикувано изображение

Малко повече настройки и готово..

Ако незнаеш как да я настройш (като мене )IMG е писал в темата за Комодо ;)

Онлайн ми блокна нета и още много така че..

Outpost не съм я пробвал но някой ден ще я пробвам :whist:

Редактирано от asdfag (преглед на промените)

Аз съм със Комодо и мога да ти кажа че съм много доволен Публикувано изображение

Ако незнаеш как да я настройш (като мене )IMG е писал в темата за Комодо :whist:

Публикувано изображениеПубликувано изображение

Знаеш,че миналата година не можех да пробвам Оutpost, защото ми спираше Net-а сега пък Online има още bugg-ове.И двете програми са по добри от Комодо.Той обаче е след тях(защото е много досаден въпреки зададените правила ме измария от въпроси)Online и трябват малко да се пипне още за да е добре.Виж тези bugg-ове са май за сега само при Виста!

Инсталирах я и се държи прекрасно.Старта е ужасно бавен но ... всичко зависи от системата.

Публикувано изображение

Ако незнаеш как да я настройш (като мене )IMG е писал в темата за Комодо ;)

Онлайн ми блокна нета и още много така че..

Outpost не съм я пробвал но някой ден ще я пробвам :whist:

Ако наистина се интересyваш от тези стени с Hips механизми ти предлагам да влезеш в всяка една тема и да направиш усилие да прочетеш!

Има доста неща до които всеки един от редовните фенове на Калдата е писал.Повярвай ми от нашите постове може доста неща да се научи ,защото доста сме експериментирали ;)

...p.s.Никс сложи я на Виста да видиш bugg-овете!На Xp се държи добре...

Редактирано от Androcure06 (преглед на промените)

Невиждам смешно.

Казвам ако някой не знае как се настройва да види в Комодо темата :whist:

Да дyшичке ...никoй не се смее.Казвам ти да прочетеш нашите постове и ще наyчиш доста неща.

...p.s.Никс сложи я на Виста да видиш bugg-овете!На Xp се държи добре...

Публикувано изображение

GRC Port Authority Report created on UTC: 2009-05-27 at 21:04:08

Results from scan of ports: 0-1055

0 Ports Open

1 Ports Closed

1055 Ports Stealth

---------------------

1056 Ports Tested

NO PORTS were found to be OPEN.

The port found to be CLOSED was: 0

Other than what is listed above, all ports are STEALTH.

TruStealth: FAILED - NOT all tested ports were STEALTH,

- NO unsolicited packets were received,

- NO Ping reply (ICMP Echo) was received.

При второ тестване на същата страница

Публикувано изображение

Мисли ли,що ли?

Почва да ми харесва :) Някакви идеи за по прецизна настройка? Само не на френски Публикувано изображение

PS.След като стената си е създала правилата за ползваните приложения,как да направя така че всички връзки които не са разрешени към този момент да се блокират?

Настройки? Мнения и препоръки?

Редактирано от nikssi (преглед на промените)

ей сега не тръгна на 7 но на vista върви добре аз включвам safe на броузерите тази от вчерашната промо върви по добре от free има advansed mode където може да се настройва подробно firewall хареса ми възможността за блокиране на държави но едва ли е от security значение

Редактирано от trix (преглед на промените)

онлайн армор и аутпост не поддържат уиндоус 7. хубаво е да се блокират държави - особено откъдето идва много напаст като китай например.

• 1 месец по-късно...

преди 2 дни официално вече има 3.5.0.32. промените в нея - http://support.tallemu.com/vbforum/showthread.php?t=6308

За промените и връзки за сваляне си има съответна тема в раздела "Нови програми",позакъснял си :)

http://www.kaldata.com/forums/index.php?sh...p;#entry1454833

Редактирано от mihnev_sz (преглед на промените)

• 1 месец по-късно...

Снощи Online Armor ми прецака един Windows XP - чиста инсталация. След няколко часа работа на Online Armor и съвсем елементарна настройка на програмата със Safety Check се получи така, че не може да се стартира sfc /scannow и ред други проблеми, BSOD и прочее. Съвсем заслужено изключително бъгавата програма пое завинаги към вечните ловни полета...

nologo, преинсталира ли го? Ако не, пусни dump файловете да ги пратим на разработчика му, поне е много готин и навсякъде, по всяко време е готов за кореспонденция.

nologo, преинсталира ли го? Ако не, пусни dump файловете да ги пратим на разработчика му, поне е много готин и навсякъде, по всяко време е готов за кореспонденция.

Съжалявам, късно е вече. Инсталирах на чисто. Само ето тази снимка си запазих за спомен:

Публикувано изображение

Няма проблем! Явно има още много-много да се работи над него. Публикувано изображение

Да, сигурно. Но най-странното е че пак успях за SFC грешка с Online Armor Personal Firewall на чисто нов оригинален Windows XP SP3 на реална машина (и предишният път беше на реална). Този път със Safety Check на OA не стана, а се получи след няколко часа опити за спиране на няколко връзки в панела за контрол на входящи/ изходящи връзки на стената. Пак се получи невъзможност за старт на sfc /scannow, но този път без BSOD. В Event Viewer нямаше абсолютно нищо подозрително и обезпокоително. А най-странното от всичко е, че оправих проблема без инсталация на ОС. Само махнах стената и инсталирах наново Service Pack 3 за Windows, при положение, че имам Service Pack 3 за XP(!!!) и нещата заспаха. Досега не съм виждал такова чисто решение на този проблем със SFC никъде в нета. Засега нямам обяснение и съм доста озадачен. Навсякъде пишат, че новата инсталация на Windows XP оправя най-добре нещата при проблеми със SFC, но явно не е точно така.

P.S. Ако някой иска 1 бр. едногодишен лиценз за Online Armor Personal Firewall - подарявам го на ЛС . :speak:

Редактирано от nologo (преглед на промените)

При точно определени условия се получава този BSOD, явно вторият път не си му създал същата среда. Иначе се радвам, че всичко е наред. Този следобед го разкарах моя Online Armor Free, защото е твърде тежък, иначе други проблеми не открих. Сега минах на Comodo да видим как е той. (Най-после е оправен проблема с uTorrent. Като го сложа и пусна uTorrent и му дам пълни права, той все пак блокира някакъв порт и не става сиидването, обаче днеска го пробвах и са го оправили. Лек напредък...)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.