Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Online Armor-въпроси,проблеми и настройки

Featured Replies

Няма автори, има автор - Стефан Ангелов. Със сигурност, той има нещо общо, защото той я е писал и той най-добре си знае, аз така или иначе съм го пуснал в Safe Run и съм блокирал опита за връзка, така че ако гъкне ще го барна. Лошото е, че тази програма се използва от много български, а също и американци и тези съмнителни връзки въобще не ми харесват.

• Отговори 465
  • Прегледи 49,2k
  • Създадено
  • Последен отговор

Нали точно в това е смисъла да се ползват най-добрите защитни стени - те правят видими и блокират подобни свързвания. Лошото е, че много платени продукти включително и със защитни стени нямат качества да реагират в подобни случаи. За съжаление те не осигуряват желаната защитеност.

Online Armor Free е много добър продукт! Обаче е и малко тежък.До колкото разбрах, нямат и намерение да я правят по-лека.За по-слабите машини определено ще се усеща.На 512 МБ рам под Windows XP SP2 всичко е в нормите,но от там надолу, определено ще е в тежест.След де инсталация не оставя никакви следи,процеса протича гладко и без проблеми,това за мен е също един+.

На този етап е все още непрепоръчителна!!!Прави доста проблеми аз давам съвет да се изчака стабилна версия и тогава да се пробва.При версия 3.0.19 ми правеше сини екрани въпреки,че беше финал!!! Ако я оправят ще е добре,но все още не. Трябва да се пробва.Препоръчвам новата версия на Оutpost от 4 март....много подобрена.... Тече все още доживотната промоция на лиценз за всички следващи версии....нещо което не е за изпускане

Online Armor Free е много добър продукт! Обаче е и малко тежък.До колкото разбрах, нямат и намерение да я правят по-лека.За по-слабите машини определено ще се усеща.На 512 МБ рам под Windows XP SP2 всичко е в нормите,но от там надолу, определено ще е в тежест.След де инсталация не оставя никакви следи,процеса протича гладко и без проблеми,това за мен е също един+.

Имам и противоположни констатации - oasrv.exe и oacat.exe създават "системни" процеси с трудно установяване и отстраняване.Уж съм деинсталирал тази стена - а си имам събития...Трябва ми още време. Вижте http://www.virustotal.com/ru/analisis/d261...fd32216708b09cf Австралийските им номера не минават навсякъде и скоро няма да са толкова невидими. Всичко безплатно е съмнително. Поздрави

Много съм доволен от функционалността на тази защитна стена, но създава много проблеми. Честно казано има още какво да се премахне и какво да се добави и най-вече има какво да се изчисти от към проблеми. И въпреки това не съм съгласен с женското мнение (както винаги), защото има хора при, които няма такива проблеми. При тези хора, при които всичко е наред, мога само да им пожелая приятно сърфиране из интернет мрежата, мисля че наистина ще са доволни, особено ако са истински ценители. По повод мнението на TNN ще кажа, че тези системни процеси (те наистина са системни, за жалост TNN не е запознат с някои термини, за което искрено го съжалявам) са защитени, затова трудно (меко казано) да се изключват/премахват. И това, което за пореден път ни показа TNN ("Знам, че нищо не знам") е, че това, което показва VBA32 е FP, причината е видим - параноичните евристики (bogidan4o, може да си погледне линковете, които съм му пратил за това какво представляват евристиките, а и да научи как се употребява - google.bg). Този FP е доста често срещан напоследък (поне при мен), но заради това, че не ми отговориха на последния е-майл, който им пратих по повод една друга тяхна глупава грешка, няма да им съобщя за това FP и нека им пречи, пада им се!

Редактирано от Fixer (преглед на промените)

2.12Не се допускат дискриминация и проява на нетърпимост на основата на възраст, пол, раса, етнос, националност....

Редактирано от mihnev_sz (преглед на промените)

Това че някои от нас са на 15\20 години не е важно...важното е какъв капацитет имаме...може да сме на 50 и пак да сме резил!!! Аз искам само да попитам Fix... дали е с Виста?дали е чел в сит-а множеството оплаквания за бетата и дали е проверил това което аз съм писала? Отговора аз си го знам,защото аз не пиша неща които не ги знам....обикновенно нещата които не са ми ясни си ги казвам...ще стане както с авира....моля проверявайте това което казваm а не само да ми развивате теории

Androcure06, мен тези неща, които се казват в този форум не представляват интерес за мен. Естествено, аз съм на Vista, но имам приятели, които също са на Vista, също са на Ultimate и също са с тази версия и НЯМАТ ПРОБЛЕМИ. Така стоят нещата, че не всички имат едни и същи проблеми, явно това не е станало ясно, можеш да прочетеш още малко по форумите.

Редактирано от mihnev_sz
2.9 от правилата на форума (преглед на промените)

I have twice experienced bluescreening today, after having clicked on a photograph in a message in Outlook2003, which subsequently opens Photoshop CS2, where OA is requesting permission to allow sti.dll.

The first time I allowed it, when it completely bluescreened immediately, and rebooted very quickly, starting up WindowsXP Pro again.

The second time I attempted opening a photograph, I decided to refuse permission of the .dll, and then nothing happened, and the photographs started opening normally.

I then received a green confirmation box from OA, stating that the .dll had been blocked and that was for my information.When I clicked OK, I bluescreened!

I was having problems with the normal (non-beta) version of OA, and it's bizzarre that one has to pay for a product that cannot perform on it's own, in non-beta mode!

Fail to understand how the reviews favor this firewall, when it is not stable whatsoever!

I am providing the below, and have other information for support mods, via PM:

Microsoft Error Reporting:

"BCCode : 1000000a BCP1 : 00000000 BCP2 : 00000002 BCP3 : 00000001

BCP4 : 804E3B49 OSVer : 5_1_2600 SP : 3_0 Product : 256_1 "

Hope that this error is known and can be fixed!

Hi, This is the error message I get from O.A. crash. These are the events leading up to the crash:

Started mp4muxer and allowed it at all the prompts. Shut down mp4muxer. Started weather watcher Live, but could not get it to update weather. Checked Internet Explorer for proxy setting, no proxy in use. Shut down W.W.L. Shut down O.A. Restarted W.W.L., still no update for weather. Rebooted computer, and O.A. did not start. After about 1 or 2 minutes, I got this error from O.A: "Object expected on line one." Will try to uninstall and reinstall to see if it fixes the issues. Sorry I did not have logging turned on. Running O.A. version 3.5.0.6., Running Windows XP sp3, with Avira antivirus free addition.

I have purchased a online armor license and downloaded the released version of 3.xxx.190 which did not allow my computer to boot up. The moderators told me to try the beta versions which I did and the beta versions work flawlessly with my system; however, the paid release or the release candidate version 3.5.03and version 3.5.06 did not work. The 3.5 versions will not allow any web browsers, opera, firefox, internet explorer, safari, etc to load web pages and sends back an error that the connection could not be established. My disappointment stems from having to use a paid beta version and not being able to upgrade to a stable release or even the beta versions 3.5 and up. So I am stuck at the beta 3.1.0.26 version without ever being able to update or upgrade to a newer verison. I have never purchased software, but have now, that only the paid version works with the beta version of the software. The beta version I am now using is 3.1.0.26. Can anyone offer any suggestions as to why I can't run the 3.5 version when the 3.1.026 works as it should. It just will not allow any web page to load and it does slow my system though.

Last edited by dht952; Today at 12:49 PM.

I've just installed the new release candidate (clean install and then ran the safety check wizard).

I'm still having problems with OA not allowing access to Microsoft Update when I've set Internet Explorer 8 (iexplore.exe) to Run Safer in the programs tab of the OA gui.

I get the error '[Error number: 0x8DDD0002]

To install updates from this website, you must be logged on as an administrator or a member of the Administrators group on your computer. If you use Windows XP, you can see if you are an administrator by going to User Accounts in Control Panel.

Няма да добавям и моите постове от там...

Ти влизал ли си в сит-а....?

p.s ....извинявам се,че ти давам материал на англ,но както обичаш да се изразяваш....има Google

Редактирано от Androcure06 (преглед на промените)

Значи ти имаш проблеми, ти имаш грешки, прочела си някъде, че и някой друг има и край.......... програмата не я бъде, програмата е боклук, под Vista - ъпсурд. Ти явно подобно на TNN, четенето на ти се отдава. Имам приятели, които нямат проблеми с нея и са доволни, нямат грешки, нямат сини екрани - НЯМАТ ПРОБЛЕМИ! Ти имаш проблеми и аз имам проблеми с нея, не съм тръгнал да я плюя, другите нямат - наслаждават и се. ТОЧКА ПО ВЪПРОСА!

Значи ти имаш проблеми, ти имаш грешки, прочела си някъде, че и някой друг има и край.......... програмата не я бъде, програмата е боклук, под Vista - ъпсурд. Ти явно подобно на TNN, четенето на ти се отдава. Имам приятели, които нямат проблеми с нея и са доволни, нямат грешки, нямат сини екрани - НЯМАТ ПРОБЛЕМИ! Ти имаш проблеми и аз имам проблеми с нея, не съм тръгнал да я плюя, другите нямат - наслаждават и се. ТОЧКА ПО ВЪПРОСА!

Аз не плюя по програмата и пак ще се повторя...чакам финал за да видя какво са направили...програмата ми допада доста а и ако не си забелязал това са програмите които ме интересyват в последно време.Просто съобщавам за да се има в предвид.

p.с.днес BBoy ми каза че е имало проблем Sandboxie...казах my веднага да напише в темата....не плюя,защото нямам пристрастя...все пак съм голяма жена и мога да направя разлика

А другите може и да не са забелязали проблмите.

Редактирано от Androcure06 (преглед на промените)

p.с.днес BBoy ми каза че е имало проблем Sandboxie...казах my веднага да напише в темата....не плюя,защото нямам пристрастя...все пак съм голяма жена и мога да направя разлика

Така е...един колега от Malwarebytes форумите - Jaxryley се е докарал до това положение:

Публикувано изображение

I think I've just come across a malware that seems to compromise my favourite security app in Sandboxie?

Have contacted the maker of Sandboxie and another expert in these things.

Tested thousands of malware in sandboxie and this is the first time I've seen weird things like losing my desktop background on the real system after running this sample sandboxed.

Tzuk the author of Sandboxie is looking into it and on further investigation it seems the system isn't compromised.

If ran sandboxed on a Vista machine I lose my desktop background in the real system but it doesn't seem to happen in an XP machine.

Tzuk is just about to release a final version of the latest beta and as soon as that's done we are gonna look into it a bit more.

Редактирано от B-boy[StyLe] (преглед на промените)

Мисля,че тук не влизаме да пишем "хвалебствени оди" и да хълцаме по програмите с отворени усти...Трябва да се пишат и за проблемите които тези перфектни създания правят.

Харевам програмата,но след като видях няколко неща които прави на компа ми не вих я сложила в този и вариант.Fix имал си проблеми напиши да знаем какви са те!!!

Преди малко преглеждах пак Sit-а на ОА и си мислех,че ако трябва да се комбинира Free версията в която липсват доста фунции...то Авира free няма да е подходяш избор защото и при нея липсват фунции.

Най-добре ще се комбинира с Авира Premium или някой друг АВ които ще запълни липсващите функции.

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Редактирано от mihnev_sz
За добавяне на информация към предишен пост има бутон "Редактирай" на всеки ваш пост. (преглед на промените)

• Автор

неможа да се стартира това ми изписа

Не за първи път...прав е фикс с първия пост на тази страница :rolleyes:

Фикс до сега беше прав, но се надява за в бъдеще да не е. Появи се нова версия, в която има наистина много сериозни подобрения, оправени са проблеми с крашове и други сериозни проблеми от този род. Силно се надявам да има сериозна разлика с предходната версия. Добре би било впечатленията от новата версия да бъдат изчерпателни.

• Автор

Фикс до сега беше прав, но се надява за в бъдеще да не е. Появи се нова версия, в която има наистина много сериозни подобрения, оправени са проблеми с крашове и други сериозни проблеми от този род. Силно се надявам да има сериозна разлика с предходната версия. Добре би било впечатленията от новата версия да бъдат изчерпателни.

От твоята клавиатура в на Tall Emu Мониторите Публикувано изображение

A-squared Free + Online Armor Personal Firewall Bundle 4.0.0.46/3.0.0.190 Добра идея с един инсталационен файл да се инсталират и двете програми. После функционират самостоятелно. Сканиращите възможности на двете австрийски програми са налице.Защитната стена от този вариант при мен от 5-6 дни работи добре. Като за безплатно решение впечатлява. Поздрави

Големи ядове ми създава новата версия- 3.5.0.9!!! ;) Инсталирам я...всичко нормално, но след има-няма час работа ми блокирва интернета, ей така без никакво предупреждение. Деинсталирах, инсталерах наново- пак същото. И така 3 пъти! Накрая я махнах и сложих старата версия 3.0.190-там проблеми няма. Някой сблъсвал ли се е с такова нещо?

Големи ядове ми създава новата версия- 3.5.0.9!!! ;) Инсталирам я...всичко нормално, но след има-няма час работа ми блокирва интернета, ей така без никакво предупреждение. Деинсталирах, инсталерах наново- пак същото. И така 3 пъти! Накрая я махнах и сложих старата версия 3.0.190-там проблеми няма. Някой сблъсвал ли се е с такова нещо?

и при мен се получи така........дори изобщо не тръгна нета

на хр сп3 подобен проблем няма. от седмица съм с нея на единия си компютър и не се е случвало да спре връзката.

на хр сп3 подобен проблем няма. от седмица съм с нея на единия си компютър и не се е случвало да спре връзката.

И аз съм със ХР SP3 но проблема го има. Според програмата е доста бъгава....
Публикувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображение Аз като пиша ама кой да ми чете постовете...а и съм била плюела...какво да плюя като още не са я издокрали

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.