Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Online Armor-въпроси,проблеми и настройки

Featured Replies

Ползвах отделен русификатор .......вграден няма :cool:

Я пусни Malwarebytes да провери :cool:
  • Отговори 465
  • Прегледи 48,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

Ползвах отделен русификатор .......вграден няма :cool:

Зная - а къде е този файл? При теб ли е още?

сканирах няма нищо...при мен е

Не ги слушай не си заразен просто си сложил отметка да ти логва всичко.

Дай няколко снимки на интерфейса на програмата за да ти покажа коя отметка да махнеш.

Дай няколко снимки на интерфейса на програмата за да ти покажа коя отметка да махнеш.

Абе логове ама 17gb е странно и защо да не ни слуша?

17 ГБ логове за толкова кратко време!? Я помисли...

17 ГБ  логове за толкова кратко време!?   Я помисли...

Ако искаш може да се обзаложим ;) аз вече съм го измислил :)

Ще го стартирам при Online Armor ++ и OASIS ще го получи - творението това заслужава. Аз не споря с теб - за да се обзалагам. Русификаторите много често ги произвеждат с прибавки - известно ми е отдавна.

Ще го стартирам при Online Armor ++ и  OASIS ще го получи - творението това заслужава. Аз не споря с теб - за да се обзалагам. Русификаторите много често ги произвеждат с прибавки - известно ми е отдавна.

Пак да ти кажа че това запълване на диска няма нищо общо със зловреден код,просто е поставял отметки къде що е видял и сега програмата логва абсолютно всичко.Трябва да махне една две отметки да изтрие логовете които бързо набъбват до 3GB за час-два.Смятай колко ще станат за 10 часа.

Online Armor ++ е на единия от компютрите ми от януари - пробвал съм всичко, което съм се сетил да проиграя като настройки. Мислиш ли, че са ми нужни още препоръки или разяснения? Аз много високо оценявам тази програма. Поздрави

Online Armor ++ е на единия от компютрите ми от януари - пробвал съм всичко, което съм се сетил да проиграя като настройки.  Мислиш ли, че са ми нужни още препоръки или разяснения?  Аз много високо оценявам тази програма. Поздрави

Да,след като не знаеш къде му е проблема на nedkoo и започна да му обясняваш как се е заразил.

Да,след като не знаеш къде му е проблема на nedkoo и започна да му обясняваш как се е заразил.

Все си категоричен - съмнявал съм се, да,правил съм го същото - имало е инфектирания. Обаче при съфорумеца може и още неща да са налице - нищо категорично не твърдя като теб. Поздрави P.S. Този русификатор е с неизвестен издател и без цифров подпис - платената версия OA ++ блокира още при старт, както и очаквах. OASIS липсва при безплатната версия.

Редактирано от TNN (преглед на промените)

Страницата на OA е несигурна http://www.glowfoto.com/static_image/06-015541L/7725/jpg/04/2010/img5/glowfoto

От тука https://www.online-armor.com/

Редактирано от nikssi (преглед на промените)

Не си спомням през януари да съм си създавал акаунт при тях - в писмото те са ми изпратили промоключ за OA ++ за еднократно активиране за година за един ползвател.Повторно не става. Отдавна не бях се задържал толкова време без да сменя програмата.Доста добра се оказа. Много си ми е добре временно сега отново с Mamutu 2.0 + PrivateFirewall 7.0 - докато се наумувам какво друго за пробване да си харесам.Спомагателните ми програми започнаха да ловят отново кукита, а преди бе скука... Поздрави

Не си спомням през януари да съм си създавал акаунт при тях - в писмото те са ми изпратили промоключ за OA ++ за еднократно активиране за година за един ползвател.Повторно не става. Отдавна не бях се задържал толкова време без да сменя програмата.Доста добра се оказа. Много си ми е добре временно сега отново с Mamutu 2.0 + PrivateFirewall 7.0 - докато се наумувам какво друго за пробване да си харесам.Спомагателните ми програми започнаха да ловят отново кукита, а преди бе скука... Поздрави

Ще ти дам моя пак да ти е скука :speak:

Ще ти дам моя пак да ти е скука :speak:

Аз и сам мога да си правя весело и да не ми е скучно. Защо не я активираш и обучиш ти? Мисля, че е значително по-добра от тези програми, които сега ползваш. Да не би да не искаш да ти е скучно - защото OA ++ почти нищо не пропуска, дори и когато австрийските енджини мълчат!

Аз и сам мога да си правя весело и да не ми е скучно. Защо не я активираш и обучиш ти? Мисля, че е значително по-добра от тези програми, които сега ползваш. Да не би да не искаш да ти е скучно - защото OA ++ почти нищо не пропуска, дори и когато австрийските енджини мълчат!

След като допусна рууткит не ща да я виждам :speak:

След като допусна рууткит не ща да я виждам :speak:

Може да си му съдействал дори без да искаш - иначе там в OA ++ уж си има Rootkit Scanner. А и защо си убеден, че можеш да предоставиш ключа - в техният форум бях чел, че е зададено активиране до 30 дни като краен срок!Той отдавна изтече... За да не се препродават промолицензи от презапасили се с ключове хора го правят така. Поздрави

Може да си му съдействал дори без да искаш - иначе там в OA ++ уж си има Rootkit Scanner. А и защо си убеден, че можеш да предоставиш ключа - в техният форум бях чел, че е зададено активиране до 30 дни като краен срок!Той отдавна изтече... За да не се препродават промолицензи от презапасили се с ключове хора го правят така. Поздрави

Не е така за ключа човек давам ти го и активираш без проблем :rolleyes:

Аз си оправлявам ключовете махни ги тия форуми-имам си акаунт :speak:

Не е така за ключа човек давам ти го и активираш без проблем :rolleyes:

Аз си оправлявам ключовете махни ги тия форуми-имам си акаунт :speak:

Благодаря. На свеж Win мога да инсталирам 30-дневен триал - ако желая. Искам и други програми отново да пробвам - а за OA Premium сигурно имам няколко годишни промоключа и не зная сега дали могат да се активират.Подари го на някой желаещ. Поздрави

Благодаря. На свеж Win мога да инсталирам 30-дневен триал - ако желая. Искам и други програми отново да пробвам - а за OA Premium сигурно имам няколко годишни промоключа и не зная сега дали могат да се активират.Подари го на някой желаещ. Поздрави

Е явно се отказа от ОА -интересно но няма желаещи

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.