Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за Google Chrome (обединена)

Featured Replies

Как да оставя Google Chrome запазен в паметта ? В предишните версии тази опция беше по подразбиране, но сега с новите версии я махнаха и съответно бави когато трябва да го стартирам отново. 

• Отговори 2,8k
  • Прегледи 438,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Изтеглете и стартирайте програмата AdwCleaner (by Xplode). Затворете всички стартирани програми и браузъри Кликнете два пъти върху adwcleaner.exe за да стартирате инструмента. Този път маркирайте

• Точно под хикса горе вдясно има един бутон. Ето го нагледно:   Избираш меню "Настройки". След това правиш така:     Цъкаш на "Задаване на страници" и пишеш в полето, което ще се отвори страни

• Те тука булка: https://support.google.com/chrome/answer/95314?hl=en

Публикувани изображения

Тази настройка е чекната, но след като затворя браузъра той си килва всички chrome.exe процеси.

Как се премахваше тази лента? Появява се само при отваряне на нов раздел. Отметката на “Показване на лентата на отметките“ съм я махнал. Нямаше я до сутринта, след това се появи, след като зададох на браузъра настройките по подразбиране.  

56a14387e6263_(10).thumb.png.8b844768fc5

Редактирано от plmen88 (преглед на промените)

Като отворя хроме и заедно с другите страници започна да ми се отваря и  някаква търсачка searching.com .Как да я премахна ?Търсих къде ли не в настройките на хрома но никъде не открих линк или каквото и да било към нея. 

Преди малко пуснах и adwcleaner да сканира,но и след скана и рестарта на компа проблема пак си го има.

Редактирано от smurfavr (преглед на промените)

www-searching.com е потенциално нежелана програма

Системата ми е инфектирана - Какво да правя сега?

Пуснах Wise Registry Cleaner да почисти (не знам дали имаше полза)и рестартирах браузера след което ми показа съобщение,че  програма е променила настройките на хрома и да  задам фабричните настройки.Така и направих и за сега спря да се показва скапаната търсачка.

на 21.04.2014 г. at 16:51, ivan1975 написа:

здравеите защо с google ghrome ми забиват клиповете а с iternet explorer ми върват перфектно може ли да е от настроиките

• 2 седмици по-късно...

Здравейте!
Защо. когато отварям в google chrome, една-две страници и се отварят още около 10 други процеси?
Скоро преинсталирах компютъра и инсталирах google chrome. Това е доста странно, защото не си спомням, преди да е било така както е сега.

srQaeJA.png

Защото всичко в хрома се отваря в отделен процес. Всичко - включва отделните прозорци, раздели, добавки...

Редактирано от ExaFlop (преглед на промените)

• 1 месец по-късно...

Как да запазя търсенето на български? Задавам България и всичко е ОК докато не спра браузъра след което пак трябва да го правя.

Редактирано от Roujin Z (преглед на промените)

Някой работил ли е с административният темплейт за групова политика на гугъл хром?

преди 37 минути, Tanner Foost Foust написа:

Някой работил ли е с административният темплейт за групова политика на гугъл хром?

Поне аз нищо не разбрах какво питаш?  За потребителите ???

b_multiple_user.png

Редактирано от acnekt (преглед на промените)

По-скоро пита за това - https://support.google.com/chrome/a/answer/188453?hl=en&ref_topic=2936229

Редактирано от jhoro (преглед на промените)

Моля помогнете 

След преинстал на Windows-а Chrome не запомня пароли и е много досадно всеки път да влизам в акаунти.

Вече пробвах от  chrome://settings/content - Allow local data to be set" , но не става,от Password and forms съм сложил отметка на offer to save your web passwords,  преинсталирах и браузъра, но пак не се получава.

Някои с идеи...?

преди 7 часа, boika11 написа:

Моля помогнете 

След преинстал на Windows-а Chrome не запомня пароли и е много досадно всеки път да влизам в акаунти.

Вече пробвах от  chrome://settings/content - Allow local data to be set" , но не става,от Password and forms съм сложил отметка на offer to save your web passwords,  преинсталирах и браузъра, но пак не се получава.

Някои с идеи...?

Пробвайте с портабле версия или истрийте хром браузъра с тази програма http://download.cnet.com/IObit-Uninstaller/3000-2096_4-75161625.html?part=dl-&subj=dl&tag=button и пак го инсталирайте и ще се опитам да позная преинсталирали сте с доста пипнато копие на уиндоус ,хрома изобщо не знае къде се намира според мен деинстал и после инсталл.

За премахване на хром:

https://www.google.com/chrome/cleanup-tool/

И съм ЗА използването на chrome portable

Освен това може да се пусне синхронизиране с google при наличие на профил в google.

https://support.google.com/chromebook/answer/165139?hl=bg&ref_topic=2586013

Редактирано от ExaFlop (преглед на промените)

Изтрих хром браузъра с дадената програма след това го инсталирах на ново - не става, опитах и портабле версия същото неще и неще да запомни парола.

А в друг браузър пробва ли да запазиш парола? Примерно в Internet Explorer. Започвам да си мисля за проблем в Windows.

на 19.03.2016 г. at 13:04, jhoro написа:

Благодаря върши работа.

По принцип чета дескрипшъна на политиките и се уча на "проба и виж какъв е резултата"

Много шантав е начина на подкарването на този административен темплейт  за хром.

Особеното е че се постига свързаността на клиентският браузър хром на клиентската машина с груповите политики на сървъра не само като се импортне темплейта на хрома в сървъра но и след това  трябва да се диплойне определена хром вересия за  корпоративни цели, за ентърпрайса която е достъпна. Диплойва се по мрежа с автоматична инсталация  с някаква базова групова политика и чак тогава вече всичко захапва и работи.

на 3/21/2016 at 0:58, ExaFlop написа:

А в друг браузър пробва ли да запазиш парола? Примерно в Internet Explorer. Започвам да си мисля за проблем в Windows.

Да пробвах в Internet Explorer, там запазва паролите .

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.