Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за Google Chrome (обединена)

Featured Replies

В първия клип видеото изостава в хром

Редактирано от ExaFlop (преглед на промените)

• Отговори 2,8k
  • Прегледи 438,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Изтеглете и стартирайте програмата AdwCleaner (by Xplode). Затворете всички стартирани програми и браузъри Кликнете два пъти върху adwcleaner.exe за да стартирате инструмента. Този път маркирайте

• Точно под хикса горе вдясно има един бутон. Ето го нагледно:   Избираш меню "Настройки". След това правиш така:     Цъкаш на "Задаване на страници" и пишеш в полето, което ще се отвори страни

• Те тука булка: https://support.google.com/chrome/answer/95314?hl=en

Публикувани изображения

Пробвай да пуснеш adwcleaner; zhpcleaner. Може и да се изненадаш. :)

Хром-ът е много прилепчива гад :)

Без промяна , zhpcleaner  ми изчисти  активатора и нещо свързано с опера която деинсталирах преди време  :) а другата , пуснах и скан и заспа , пуснах и  да изчисти , рестартира компютъра и нищо  :no-no:

f1c8bd971fe08250.png

'начи явно има някакъв проблем в системата ти. adwcleaner дет' се вика навсякъде работи.

Пусни си една проверка на файловата система.

Ако искаш можеш да закачиш някъде файловете на evewntvwr - System и Applications:

%windir%\System32\Winevt\Logs\Application.evtx
%windir%\System32\Winevt\Logs\System.evtx

'начи явно има някакъв проблем в системата ти. adwcleaner дет' се вика навсякъде работи.

Пусни си една проверка на файловата система.

Ако искаш можеш да закачиш някъде файловете на evewntvwr - System и Applications:

%windir%\System32\Winevt\Logs\Application.evtx

%windir%\System32\Winevt\Logs\System.evtx

Ако работата на програмата е 5 секунди - значи тя си е работила  :) прави и два файла след почистване и рестартиране на системата .

Предполагам за това става на въпрос 

http://dox.bg/files/dw?a=224a0fb2fe 

http://dox.bg/files/dw?a=c71623de33 

Или ако трябва да изчистя evewntvwr и тогава да кача други които излезнат . Нали си забелязал че със хром , едни клипчета върват , при други има разминаване звук / картина , като се използва един и същи JW плеар .  Мен ме съмнява че е във самото кодиране на клипчето проблема и некакво несъответствие със моята система - но както казах - за сега няма да се самоубивам   :)

Остави , не си съсипвай времето с простотии   :D

ПП. Не знам ако трябва да пусна ОС да се обнови - не съм я пускал от май месец   :(

Редактирано от jonov (преглед на промените)

Преди да заппочнеш тая процедура, запиши всичко, което си правиш в момента, защото компютърът ще се рестартира накрая на процедурата!!

Start->Run->напиши ncpa.cpl и натисни Enter. Щракни с десен бутон по активния мрежов адаптер (този, през който се свързваш с мрежата), изберии Properties. Махни отметката на TCP/IPv6 и потвърди с ОК

Отвори конзола като админ:
Start-=>All Progs->Accessories->десен бутон по Command Prompt и избери Run as administrator
Копирай цитираното долу съдържание, заедно с последния празен ред. В черния прозорец щракни с десен бутон и избери Paste.

netsh interface tcp set heuristics disabled
netsh interface tcp set global autotuninglevel=disabled
netsh int ip set global taskoffload=disabled
netsh int tcp set global chimney=enabled
netsh interface tcp set global rss=enabled
netsh interface tcp set global netdma=enabled
shutdown /r /t 000 /d p:00

След рестарта направи тестове.

Здравейте ! От вчера Хромът ми прави два малки проблема. Както знаете по подразбиране ти показва осем прозорчета с най - посещаваните сайтове. От вчера като го отворя ми показва 6. Не съм премахвал прозорци или нещо подобно. Не съм пипал настройки. Другия проблем е, че горе в десния ъгъл не ми излиза пощата и акаунта в Гугъл. Като взема да търся нещо в търсачката излизат, но като отворя браузъра не. Това някакъв бъг ли е или аз съм прецакал нещо, макар че не помня да съм пипал настройки.

горе в десния ъгъл не ми излиза пощата и акаунта в Гугъл. Това някакъв бъг ли е или аз съм прецакал нещо

"Sign in" бутона го няма и при мен под Chrome. Под Edge си го има.

ed0km.png

"Sign in" бутона го няма и при мен под Chrome. Под Edge си го има.

Бутона са го закарали при онова човече ,когато кликнеш

Редактирано от acnekt (преглед на промените)

Здравейте ! От вчера Хромът ми прави два малки проблема. Както знаете по подразбиране ти показва осем прозорчета с най - посещаваните сайтове. От вчера като го отворя ми показва 6. Не съм премахвал прозорци или нещо подобно. Не съм пипал настройки. Другия проблем е, че горе в десния ъгъл не ми излиза пощата и акаунта в Гугъл. Като взема да търся нещо в търсачката излизат, но като отворя браузъра не. Това някакъв бъг ли е или аз съм прецакал нещо, макар че не помня да съм пипал настройки.

При мен също станаха 6 прозорчетата...Това от днес.

Защо като поставя курсора на мишката на бутона за репутация в даден форум не показва текста които е зададен да се показва.При мозила като поставя курсора на мишката си изписва зададения текст.

8321949F.jpg

Никои ли не знае как да го оправя това? Във всеки форум като поставя курсора на мишката върху даден бутон или друго което трябва да се покаже някакъв текст не ми показва нищо. 

Gangosa Това не е удачен вариант за мен защото в упътването пише,че ще загубя всичката си лична информация в профила и др. неща.

ExaFlop Пуснах програмата и ми изписа че не е намерено нищо.

Gangosa Това не е удачен вариант за мен защото в упътването пише,че ще загубя всичката си лична информация в профила и др. неща.

ExaFlop Пуснах програмата и ми изписа че не е намерено нищо.

И аз така предполагах тогава приложете всичко без да си триете профила на гоогле който се трие само от тук ето снимка

http://i.imgur.com/g6Xhsd6.jpg

Я пробвай да стартираш хром със забранени разширения:

е шорткъта след crome.exe" добави --disable-extensions и щракни на OK. ЮЩракни сега по иконата да се стартира хром.

ExaFlop Не те разбрах добре какво да направя. Напиши ми цялата команда и къде да я напиша.

Имаш на десктопа икона на chrome. Щракваш с десен битон по нея, избираш Properties, в полето Target има текст от типа "C:\ПЪТ_ДО_ФАЙЛА\chrome.exe". Щракваш с ляв буто в този ред и натискаш клавиш End, после интервал и пишеш или поставяш (Ctrl+V) текста --disable-extensions

Щракваш на бутон Apply, после на ОК.

Сега щракни на иконата на хром да се стартира. Посети проблемните страниици.

Намерих подобна картинка:

MTIyNDQ4MDEwODgwODM4OTM3.png

На мястото на --incognito поставяш --disable-extensions и да не забравиш, че пред ключа тиретата са две!!! И щракваш бутон Apply.

Направих го  след което затворих хрома и го пуснах на ново но пак няма промяна. Трябва ли да върна нещата както бяха?

8332034c.jpg 

Да, върни го, но щом в безопасен режим не тръгва коректно, тогава ще трябва да се направят резервни копия на паролите на хром, да се деинсталира и почисти от хром и да се инсталира на чисто.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.