Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за Google Chrome (обединена)

Featured Replies

WINXP

• Отговори 2,8k
  • Прегледи 438,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Изтеглете и стартирайте програмата AdwCleaner (by Xplode). Затворете всички стартирани програми и браузъри Кликнете два пъти върху adwcleaner.exe за да стартирате инструмента. Този път маркирайте

• Точно под хикса горе вдясно има един бутон. Ето го нагледно:   Избираш меню "Настройки". След това правиш така:     Цъкаш на "Задаване на страници" и пишеш в полето, което ще се отвори страни

• Те тука булка: https://support.google.com/chrome/answer/95314?hl=en

Публикувани изображения

Благодаря Stoyannnov разреших показването на скритите папки и ги намерих. 

За да не пускам излишна тема, имам един (може би тъп) въпрос. От известно време торент сайтове не ми се отварят, изписва ми: "Няма достъп до тази страница. ERR_CONNECTION_TIMED_OUT". Онзи ден обаче бях с лаптопа в едно заведение. Включвайки се към мрежата му, нямах никакъв проблем да отворя същите тези страници? Тъпият ми въпрос: свързано ли е по някакъв начин с доставчика? Знам, че в цивилизованите страни, в които си плащат за всичко и не свалят като нас, тези неща могат да се ограничават от доставчика на интернет или той да намалява скоростта при ползване на подобни сайтове? 

Здравейте, от миналата седмица забелязах един проблем на компютъра на мой познат и днеска реших да проверя дали има начини да го оправя това нещо, за всеки случай си викам и да пиша тука на вас, че да успея съвсем да му помогна.
Забелязах, че като пускам програмата CCleaner, браузъра Chrome не иска да се затвори и в случая не мога да почистя, в Task Manager показва че е отворен, а реално прозорци няма. Натискам бутона "Край на процеса" и изчезва и след това отново се показва, наистина странно. Викам си да опитам да го преинсталирам и след това евентуално всичко да е отново наред, обаче не мога да тръгна да го преинсталирам - понеже ми изписва да се затворят всички прозорци на браузъра.
Изтеглих Revo Uninstaller за да успея да преинсталирам програмата, уж я преинсталирах ... , НО отново се появяваха в Task Manager и като тръгнах да инсталирам отново браузъра, показваше че е инсталиран(независимо че иконка нямаше, мисля че беше останала папката Google в Program Files, но нямаше иконка за влизане) ....

Aко някой иска повече информация, ще се опитам да я осигуря, но ако не мога - ще го направя като съм у тях, следобеда :) 

здравейте, имам един малък проблем при кликане на изпратен линк в скайпе  или вибер не се отваря автоматично а трябва да го копирам в браузера, можете ли да ми кажете от какво е това? с вин.хп съм още и ми се наложи да го преинсталирам не на чисто де дали ще да е от това?

А защо в темата на хром, а не в Windows XP, сте пуснали въпроса? Проверете си асоциирането на браузъра по подразбиране!

Едва ли е деинсталиран коректно...и затова не можете да го качите наново.

• search.png Моля, изтеглете SystemLook (32-bit) за 32 битова Операционна Система или SystemLook (64-bit) за 64 битова Операционна Система и запазете програмата на десктопа.
  • Кликнете два пъти върху SystemLook.exe, за да стартирате програмата.
  • Копирайте съдържанието на следния код в текстовото поле на програматa:
    :folderfind
    Google
    :regfind
    Google

• Кликнете на бутона Look, за да започне сканирането.
  • Когато сканирането завърши ще Ви се отвори Notepad с резултата от сканирането.
  • Моля, прикачете лог файла в следващия си коментар.

Реално явно няма нужда да правя това, виках си да ви пиша ЛС.
Седнах на компютъра му и гледам го нямаше chrome в Task Manager и отидох в Program Files и изтрих папката на браузъра и успях да го инсталирам, влязох след това в настройките и я махнах отметката на настройката, затворих след това браузъра, ударих CCleaner и всичко си беше уж наред, само дето явно беше за малко. Реално компютъра му си имаот доста отдавна един проблем, дето преди го правеше много повече пъти - се изключваше сам, забиваше адски зверски или се рестартираше и в случаят днеска ми заби и го рестартирах и какво да видя в Task Manager - chrome ... 

Това е напълно нормално...Chrome стартира с Windows и можете да го спрете от настройките на msconfig => startup и също така спрете и Scheduled Tasks за Chrome през start => Task Scheduler или с помощта на програмата Autoruns. Просто програмата проверява автоматично за актуализации и други неща и е нормално процеса и да е често стартиран от само себе си. Има и вариант при, който е от зловреден софтуер и затова проверете и за гадинки с Malwarebytes Anti-Malware.

Поздрави!

• 4 седмици по-късно...

Здравейте! Бях на Google Chrome, но днес след като си пуснах компютъра програмата не тръгне. Изтрих я и след като си я изтеглих наново и стартирах програмата ChromeSetup.exe започва да се тегли програмата, но при мен изписа само ''Начало'' и се изключи setup-ът..Пробвах по много начини, но нищо не помогна. Надявам се вие да ми помогнете :)

• 4 седмици по-късно...

Здравей те наскоро си преинсталирах операционната система когато инсталирах хроме ми го даде на швецки как мога да си го направя на български?

Редактирано от dadi_27 (преглед на промените)

Здравей те наскоро си преинсталирах операционната система когато инсталирах хроме ми го даде на швецки как мога да си го направя на български?

така става ли?

Редактирано от emil644466 (преглед на промените)

• 2 седмици по-късно...

Здравейте имам въпрос може ли да синхронизирам отметки от GSM към компютър?

на 1.11.2015 г.,, emil644466 написа:

така става ли?

Благодарско

Здравейте, искам да попитам нормално ли е това:

• Бутоните(предишна страница, следваща страница, презареждане, начална страница) да са по-големи от нормалното(или имат големи разстояния отгоре, отдолу и отстрани);
  • Иконките на разширенията да са твърде нагоре;
  • При поставяне на курсора върху някое от горе изброените няма никакъв ефект(какъвто би трябвало да има). Появява се само при клик?

С две думи всичко уголемено. Ето снимка:Google.thumb.JPG.e84006161d44866635638a1

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.