Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за Google Chrome (обединена)

Featured Replies

Ай, чиститу! :ph34r:

Не схванах само двете картинки от къде са. Т.е. първата, втората е ясна.

Редактирано от belivakov (преглед на промените)

• Отговори 2,8k
  • Прегледи 447,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Изтеглете и стартирайте програмата AdwCleaner (by Xplode). Затворете всички стартирани програми и браузъри Кликнете два пъти върху adwcleaner.exe за да стартирате инструмента. Този път маркирайте

• Точно под хикса горе вдясно има един бутон. Ето го нагледно:   Избираш меню "Настройки". След това правиш така:     Цъкаш на "Задаване на страници" и пишеш в полето, което ще се отвори страни

• Те тука булка: https://support.google.com/chrome/answer/95314?hl=en

Публикувани изображения

Ай, чиститу! :ph34r:

Не схванах само двете картинки от къде са. Т.е. първата, втората е ясна.

Първата - неразгънати  :) там горе в дясно  + 

ПП. От доста месеци не се разбираше със сайта http://www.mnogozle.com/ , но от няколко почна и със фейса и по точно с клипчета качени от тубата - други си разпъваше на цял екран  :(  За сега бачка - пробвах го и там  :D

Редактирано от jonov (преглед на промените)

Ами ти си си отговорил - "без 1 - иска флаш .....без 2 - работи"

Само без 2

Не става , работи ден до пладне  :) отново същото . Сутринта изключих добавките абв уведомител и адблок - тръгна - одеве рестартирах  :no-no: същото . Никой не казва имали го тоя проблем  :( или просто отново да кажа - майната ти хром и да карам с лисугера  :)

'що не пробваш с портативен хром? Мисля, че ще останеш доволен! Че и преинсталирането му става за 2 бройки. Насипи го на несистемен дял - примерно в D:\Portables\Chrome\ и при стариране на инсталатора укажи същата папка за място на разопаковане.

Неприятно е само това, че актуализирането става на ръка - теглиш си от линка инсталатора, като се появи нов и инсталираш върху старата версия.

(При мен браузърите работят само в портативен режим, с изключение на IE)

"Ай, чИститУ!"

(цитат "Господари...")

:) Направи ми същия номер във фейса , отворих същия клип през друг профил във  феиса - няма проблем ....сега ще ръчкам в настройките на фейса  :)

ПП. А, не .....сега работи  :( май ще вдигам байрака

Това 99% е от видеодрайвър. Спрял ли си хардуерното ускорение? А флашът е вграден в хром и наличието му в компютъра няма отношение към хрома.;

Що не си тестваш системата за повреди в админска конзола:

sfc /sannow

Ок , даже съм деинсталирал флаша от компютъра  :(

Това не трябва да го правиш!

Този флаш се води като системен.Когато изпълниш това което ти е препоръчал @belivakov във 1851 коментар, изключваш вграденият флаш и хрома започва да ползва системният. А ти сега си го деинсталирал!

А това ще е така до следващото обновяване на хрома!

Добре е ако го прави на един компютър , но аз ползвам 4/5  :) с друг браузър не го прави . Прави го само хром , клипчета вградени във фейса и то от тубата , и она сайт - много зле  :(

Това не трябва да го правиш!

Този флаш се води като системен.Когато изпълниш това което ти е препоръчал @belivakov във 1851 коментар, изключваш вграденият флаш и хрома започва да ползва системният. А ти сега си го деинсталирал!

А това ще е така до следващото обновяване на хрома!

Деинсталирах го за проба да не би да си пречат . съвета от belivakov го изпълних и тръгна ...обаче други освен от тубата не пуска .

деактивирането на това Shockwave Flash - води до невъзможност пускането на клипчета освен тези от тубата 

e9a8a539ee7026b7.jpg

...обаче други освен от тубата не пуска .

Не можах да разбера този коментар! Можеш ли да го дообясниш?

Ами само от тубата работят , другите иска или флаша да се обнови  :) или се върти кръгче в средата до безкрайност  :)

Ами само от тубата работят , другите иска или флаша да се обнови  :) или се върти кръгче в средата до безкрайност  :)

Видях че си дал снимка във последният коментар. Но тя е от портабъл версията, Аз нямам  виждане там.

Можеш ли да направиш снимка от редовната версия на хрома?

деинсталирах я , но ако се върнеш страница назад - имам 

ПП.

Изпълних деактивирай , от тази снимка  / първата / и след това активирай  ....ТРЪГНА ВЕЧЕ НА ГОЛЯМ ЕКРАН  :) но до кога ?

19c8d4a9f9a6c1dc.png

........................................................................................................................................................................................................................................................................ от тук да барам ли нещо ? без 1 - иска флаш .....без 2 - работи .

def833c46ed4006d.png

деинсталирах я , но ако се върнеш страница назад - имам 

ПП.

http://prikachi.com/images.php?images/608/8042608k.jpg

Ако си деактивирал номер едно, ще е във бледо синьо

http://prikachi.com/images.php?images/621/8042621x.jpg

И тогава ще започне използването на системният флаш.Този флаш, който го използват останалите браузъри и ти там нямаш проблеми.

Да , така става , обаче аз съм писал - не иска да използва системния флаш а търси такъв  :) абе шантава работа - ще вдигам ръце . 

Един път става - един път не ще  :no-no:  Виждам че и тия които се ебават от тубата са Видеоплейър с HTML5 на YouTube  ;) те не ползват май тоя флаш .

Да , така става , обаче аз съм писал - не иска да използва системния флаш а търси такъв  :) абе шантава работа - ще вдигам ръце . 

Един път става - един път не ще  :no-no:  Виждам че и тия които се ебават от тубата са Видеоплейър с HTML5 на YouTube  ;) те не ползват май тоя флаш .

Ха! Сега забелязах.Хрома използва във тубата HTML5! Дали пък нашите съвети за това да нямат ефект?

Ха! Сега забелязах.Хрома използва във тубата HTML5! Дали пък нашите съвети за това да нямат ефект?

Значи говорим за вмъкнати от тубата клипчета във фейса а във самата туба нямам и не съм имал никога проблеми , но и във фейса не е винаги , затова не мога да разбера от кое ще има ефект  :) шантава работа  :D

Проблемът е системен - при мен същият портативен Chrome като на Jonov работи без грешка в YT и в други видеохостинг ресурси. Предложих да смениш видеодрайвъра, защото начина на мигане навежда на мисълта за такъв проблем.

Току-що "ходих" с хром във FB да пусна видео - върви на цял екран във HD.

Не , аз се отказвам , не мога да приема за системен проблем , тъй като с други три браузъра нямам проблем , различни компютри , различни ОС ...единственото общо съм аз :) не ми се занимава да деинсталирам НОД 32 , да не прави пък той някоя  мръсотия :D 

Лошото е че по някога работи и не можеш да кажеш кога проблема е решен - тамън се зарадвах и - хоп - отново    :)

Не , аз се отказвам , не мога да приема за системен проблем , тъй като с други три браузъра нямам проблем , различни компютри , различни ОС ...единственото общо съм аз :) не ми се занимава да деинсталирам НОД 32 , да не прави пък той някоя  мръсотия :D

Лошото е че по някога работи и не можеш да кажеш кога проблема е решен - тамън се зарадвах и - хоп - отново    :)

Само си чекни системните файлове. За 10-ина минути работа е

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.