Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за Google Chrome (обединена)

Featured Replies

Посетете антивирусния отдел на форума и изпълнете уазанията. Когато се появии член на HJT ще ви даде указания какво да правите.

https://www.kaldata.com/forums/topic/132819-системата-ми-е-инфектирана-какво-да-правя-сега/

Редактирано от belivakov (преглед на промените)

• Отговори 2,8k
  • Прегледи 448,2k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Изтеглете и стартирайте програмата AdwCleaner (by Xplode). Затворете всички стартирани програми и браузъри Кликнете два пъти върху adwcleaner.exe за да стартирате инструмента. Този път маркирайте

• Точно под хикса горе вдясно има един бутон. Ето го нагледно:   Избираш меню "Настройки". След това правиш така:     Цъкаш на "Задаване на страници" и пишеш в полето, което ще се отвори страни

• Те тука булка: https://support.google.com/chrome/answer/95314?hl=en

Публикувани изображения

Bookmarks.bak или Bookmarks трябва да си запазя за следваща инсталация?

Copy the Bookmarks.bak file to a safe location. Now, close Chrome. Rename the "Bookmarks.bak" file you just copied to "Bookmarks", and copy it back in to that directory, overwriting the original one.

Да копирам Bookmarks.bak и да го преименувам на Bookmarks за да заместя оригиналния Bookmarks?

Правилно ли съм разбрал понеже не схващам логиката на тая операция?

Да копирам Bookmarks.bak и да го преименувам на Bookmarks за да заместя оригиналния Bookmarks?

Правилно ли съм разбрал понеже не схващам логиката на тая операция?

И аз не я схващам (не ползвам хром), но сте разбрали правилно.

Здравейте!

Проблема ми с браузъра е следния: при отварянето на браузъра сам си отваря 2ри раздел с някакви страници които никога не посещавам. Също така като като заредя някое радио и го оставя сам си отваря 2ри,3ти и 4ти  с някакви страници. Много е досадно. 

Питах познати из нета казаха ми да пробвам с Addblock plus и опитах,но не става. Рестартирах първоначалните настройки,но и от това не стана. 

Вкъщи имам 2 компютъра-настолен и лаптоп като и на 2та използвам същия браузър както и на телефона си,но проблема е само на лаптопа.Радвам на удобството от това,че използвам профила си в Google и всичко ми се синхронизира,заради което не искам да сменям браузъра си! 

Предполагам,че преинсталиране на Windows (7 ultimate х64) ще реши проблема,но скоро го правих и не ми се иска пак да го правя.

Не открих друг с подобрен проблем из нета затова реших да пиша за проблема ми и да помоля за помощ! 

Значи намери се къде е болката!

След като ми казахте да посетя отдела реших преди това да опитам с MalwareBytes,за която преди години научих заради някакви други проблеми...

При цялостна проверка на системата програмата откри 40-50 обекта,за които пишеше че има злонамерен софтуер и след като премахнах всичко вече нямам гореописаните проблеми!

Не знам как тези боклуци успяват да се вмъкнат в системата уж съм предпазлив и рядко посещавам непознати сайтове,но са успели!

Надявам се пост-а ми да помогне и на други и благодаря за насоките на модератора! 

Версиите от 40 нагоре имат бъг със сваляне на файлове и по точно снимки.Поне при мен е така.Ако някой друг го има и е успял да го оправи нека сподели!

1. Възможно ли е при зареждане да показва "бял лист"? Без начална страница и подобни глупости?

2. Опция да ми показва последно заредените адреси чрез падащо меню от стрелкичката като в другите браузъри?

a52938ea1b0853b5.jpg

Редактирано от naruto (преглед на промените)

Има проблем с gmail на телефона мейлите не се синхронизират, а и пробвах през браузер като си изпратих два, преди няколко часа, още не съм ги получи. Дано се оправи скоро.

1. Възможно ли е при зареждане да показва "бял лист"? Без начална страница и подобни глупости?

.

Настройки->При стартиране->маркираш Отваряне на конкретна... ->Задаване на страници и в полето пишеш about:blank, после ОК.

Не, няма да има - те са полезни, ако ползваш отваряне на документи от уеб пространството и имаш Google профил.

Редактирано от belivakov (преглед на промените)

Инсталирах си Ubuntu 12 и не мога да си сложа adblock на chrome и постоянно ми излизат реклами какво да правя за да блокирам рекламите.Ето и снимка с грешката 

I2eUXC0.jpg

При мен си работи на Минт17 с XFCE.

Chrome- Версия 40.0.2214.111

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.