Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за Google Chrome (обединена)

Featured Replies

Като ремонтирате Windows-a си.

И какво точно трябва да му ремонтирам? След преинсталация е същата работа. Обяснете, ако може ...

Здравей!

1.Спираш да ползваш Google Chrome! ;)

2.Инсталираш си Mozzila Firefox и няма да имаш проблеми! ;)

Успех! ;)

Опитах с мозила, но не я харесвам, не мога да свикна с нея. 

Редактирано от DYDK (преглед на промените)

• Отговори 2,8k
  • Прегледи 438,5k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Изтеглете и стартирайте програмата AdwCleaner (by Xplode). Затворете всички стартирани програми и браузъри Кликнете два пъти върху adwcleaner.exe за да стартирате инструмента. Този път маркирайте

• Точно под хикса горе вдясно има един бутон. Ето го нагледно:   Избираш меню "Настройки". След това правиш така:     Цъкаш на "Задаване на страници" и пишеш в полето, което ще се отвори страни

• Те тука булка: https://support.google.com/chrome/answer/95314?hl=en

Публикувани изображения

И какво точно трябва да му ремонтирам? След преинсталация е същата работа. Обяснете, ако може ...

Опитах с мозила, но не я харесвам, не мога да свикна с нея. 

Какво толкова има за свикване?! ;)

Същото като хрома е,само че не крашва,по удобен е и по бърз! ;)

Какво толкова има за свикване?! ;)

Същото като хрома е,само че не крашва,по удобен е и по бърз! ;)

Днес реших да сложа mozilla, държеше се добре, но като оставих ФБ и една браузър игра отворени за няколко часа, без да ги пипам, страницата с играта крашна.... Явно няистина проблема е в уиндоус, но не зная къде и какво трябва да пипна, за да се оправи.

Днес реших да сложа mozilla, държеше се добре, но като оставих ФБ и една браузър игра отворени за няколко часа, без да ги пипам, страницата с играта крашна.... Явно няистина проблема е в уиндоус, но не зная къде и какво трябва да пипна, за да се оправи.

Значи имаш бая вирусчета! ;)

Разгледай тази тема,след което отвори нова тема,сподели какъв ти е проблема и прикачи всички нужни логове,за да може да ти се помогне от колегите в раздела! ;)

Успех! ;)

Редактирано от Eternal Life (преглед на промените)

Разгледай тази тема,след което отвори нова тема,сподели какъв ти е проблема и прикачи всички нужни логове,за да може да ти се помогне от колегите в раздела! ;)

Успех! ;)

Благодаря, но и това не е, понеже след преинсталация отново се случва, за вируси съм проверявала с какво ли не, лицензирано и не лицензирано и нямам вируси. Харда ми е напълно здрав. Благодаря все пак за отзивчивостта :) Весели празници!

Като крашне хромът Windows каква грешка регистрира?

Редактирано от belivakov (преглед на промените)

Като крашне хромът Windows каква грешка регистрира?

Не зная, не ми излиза нищо от уиндоус, само спиране на приставката Shokwave или се появява онова човече и пише 'Ужас...." и само след рефреш се оправя. Не съм най-наясно къде мога да видя грешки и т.н. Къде да погледна следващият път, когато се случи? 

Редактирано от DYDK (преглед на промените)

понеже след преинсталация отново се случва, за вируси съм проверявала с какво ли не, лицензирано и не лицензирано и нямам вируси. Харда ми е напълно здрав. Благодаря все пак за отзивчивостта :)

1.Какво правите след преинсталация?!

2.Най-вероятно имате програмите си на флашка и ги инсталирате от там?!

3.Ако това е така не само ще имате вируси ами и ще се чудите защо програми като хром и файерфокс не ви вървят!

4.Това с проверките на всичко лицензирано и нелецензирано е лоша практика,слагате един антивирусен софтуер и още една програма най много и гледате да е съвместима с антивирусния софтуер,толкова!

Пример за това е Malwarebytes,можете да видите с кои антивирусни е съвместим,тук!

5.Скоро няма да е напълно здрав харда ви,бъдете сигурна!

6.Сигурен,че имате вируси,колкото и да не ви се вярва! ;)

7.От вас зависи дали ще се доверите на колегите от екипа - Сигурност и антивирусна защита! ;)

Лека,поздрави!

1.Какво правите след преинсталация?!

2.Най-вероятно имате програмите си на флашка и ги инсталирате от там?!

3.Ако това е така не само ще имате вируси ами и ще се чудите защо програми като хром и файерфокс не ви вървят!

4.Това с проверките на всичко лицензирано и нелецензирано е лоша практика,слагате един антивирусен софтуер и още една програма най много и гледате да е съвместима с антивирусния софтуер,толкова!

Пример за това е Malwarebytes,можете да видите с кои антивирусни е съвместим,тук!

5.Скоро няма да е напълно здрав харда ви,бъдете сигурна!

6.Сигурен,че имате вируси,колкото и да не ви се вярва! ;)

7.От вас зависи дали ще се доверите на колегите от екипа - Сигурност и антивирусна защита! ;)

Лека,поздрави!

Програмите ги свалям след преинсталация от интернет и тогава инсталирам. Имам само една антивирусна програма - avast. Написала съм, че съм проверявала с различни програми, а не че всичките накуп са инсталирани в момента на комютъра. Ще пусна нова тема с логовете от проверката, но не съм сигурна, че разбирам всички правила и и изисквания за пускане на такава тема. 

...само спиране на приставката Shokwave...

Етоо, можело, значи:

В адресната лента напиши

chrome://plugins

Намираш Adobe Flash Player и под него ще видиш Disable като линк - щракни с ляв бутон по него и рестартирай браузъра.

Сподели как е сега.

Виж и коя е версията на приставката за флаш - 16.0.0.235

Може да си инсталираш и Flash Control за управление на плеъра:

https://chrome.google.com/webstore/detail/flashcontrol/mfidmkgnfgnkihnjeklbekckimkipmoe

без да изпълняваш горната процедура.

Весел празник!

Етоо, можело, значи:

В адресната лента напиши

chrome://plugins

Намираш Adobe Flash Player и под него ще видиш Disable като линк - щракни с ляв бутон по него и рестартирай браузъра.

Сподели как е сега.

Може да си инсталираш и Flash Control за управление на плеъра:

https://chrome.google.com/webstore/detail/flashcontrol/mfidmkgnfgnkihnjeklbekckimkipmoe

без да изпълняваш горната процедура.

Весел празник!

:) Ами аз хубаво ще му дам disable, но клипове, браузър игри и т.н. изискват flash player. Отделно ли да го инсталирам? А каква е функцията на Flash control? Какви настройки трябва да му се зададат, за да работи безпроблемно? Весел празник и на вас :)

Забранявате го само да тествате браузване дали ще е безпроблемно. Ако е така, тогава го разрешавате и инсталирате flash control - той ще ви показва картина на елемент от пъзел, там, където има флаш съдържание, което ако исате да изгледате, щраквате на тоя символ. Другото, което може да се направи е да се изключи хардуерното ускорение на плеъра - Enable Hardware acceleration - размаркира се:

http://www.macromedia.com/support/documentation/en/flashplayer/help/help01.html

Забранявате го само да тествате браузване дали ще е безпроблемно. Ако е така, тогава го разрешавате и инсталирате flash control - той ще ви показва картина на елемент от пъзел, там, където има флаш съдържание, което ако исате да изгледате, щраквате на тоя символ. Другото, което може да се направи е да се изключи хардуерното ускорение на плеъра - Enable Hardware acceleration - размаркира се:

http://www.macromedia.com/support/documentation/en/flashplayer/help/help01.html

След деактивиране, браузърът се държи добре, не крашва. Активирах го отново и махнах хардуерното ускорение. Тъй като играя една браузър игра, не инсталирах flash control, защото предположих, че ще изисква всеки път като влизам да разрешавам да се ползва flash. Ще видим как ще бъде занапред. Благодаря!

Можете да пробвате в Internet explorer  да поиграете. Току виж ви хареса ка се държи. Но трябва да му инсталирате предварително флаш activeX.

Здравей!

1.Спираш да ползваш Google Chrome! ;)

2.Инсталираш си Mozzila Firefox и няма да имаш проблеми! ;)

Успех! ;)

3. Като ремонтирате Windows-a си.

И при мен от няколко версии насам Хрома често гърми - най-често при възпроизвеждане на видео.

За 1 и 2 съм съгласен - вече си пускам Ютуб през Мозила.

Но 3 как да го направя ?? Нямам Джам - с Линукс съм.  :tongue2:

Туй пък ИЧ дажи ..

Що отговаряш вместо друга персона? Горепосочените реплии не са насочени към теб!!! Или си У фаза, в която задължително трее се обадиш(пишеш) на нЕкого?

DYDK, това, което практикувате в този форум, може да доведе до допълнителни проблеми!

https://www.kaldata.com/forums/topic/236122-google-chrome-и-mozilla-firefox-крашват/#entry3014091

Някой го наричат тъкане на два стана, други - седене на два стола.

Неприятното е, че понякога, като се прилагат паралелно различни методи на ремонт, възникват допълнителни проблеми.

Като минимум е добре да се споменава, че е пусната паралелна тема с указан линк.

Весели празници!

DYDK, това, което практикувате в този форум, може да доведе до допълнителни проблеми!

https://www.kaldata.com/forums/topic/236122-google-chrome-и-mozilla-firefox-крашват/#entry3014091

Някой го наричат тъкане на два стана, други - седене на два стола.

Неприятното е, че понякога, като се прилагат паралелно различни методи на ремонт, възникват допълнителни проблеми.

Като минимум е добре да се споменава, че е пусната паралелна тема с указан линк.

Весели празници!

Съжалявам, не съм знаела, че мога да създам такива проблеми. Споменах, всичко, което съм направила и в другата тема. 

Никой не се е родил научен. :) По-важно е какво е състоянието в момента.

Туй пък

Ще те помоля да спазваш добрия тон и занапред да не се обръщаш към мен с "Туй пък",не съм ти "Туй пък",ясно?

Относно това,което споменах,дори и да съм сбъркал в преценката си,че има "бая вирусчета",това е заради изказа на потребителя,който явно въобще не си прочел ;) :

за вируси съм проверявала с какво ли не, лицензирано и не лицензирано и нямам вируси.

Също така това което го казах на питащия потребител не се отнася за теб,въпреки подобния ти проблем! ;)

При всеки е различно,но гаранция,че и при теб системата ти не е инфектирана няма! ;)

П.П.

Благодаря за разбирането,предварително!

Ще те помоля да спазваш добрия тон и занапред да не се обръщаш към мен с "Туй пък",не съм ти "Туй пък",ясно?

Приятелю - нещо не си разбрал, пък и като гледам - прекалено си мнителен. Изобщо не съм се обръщал към теб.

При всеки е различно,но гаранция,че и при теб системата ти не е инфектирана няма!  ;)

П.П. Благодаря за разбирането,предварително!

За вируси специално, и изобщо за малуер - много ми е интересно да ми посочиш един, който да работи под Убунту ???

Аз те разбирам, но ти май не.

И накрая това, с което трябваше да започна - 

ЧЕСТИТО РОЖДЕСТВО, ВЕСЕЛА КОЛЕДА И ЩАСТЛИВА НОВА ГОДИНА.

Проблема е следния:като затворя браузъра (гугъл-хром) на пръв поглед всичко е добре...На десктопа всичко е нормално браузъра е затворен и всичко изглежда наред!

Тръгвам да го отварям отново-гугъл но нищо не се получава.

Тогава отворих диспечера на уиндолс и видях,че си стои отворен браузъра !

Тоест не се затваря по нормалния начен а само от диспечера на задачи!

Нямам представа как да го оправя!?!

В Advanced->System->Continue running background apps when Google Chrome is closed- > uncheck.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.