Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за Google Chrome (обединена)

Featured Replies

Gangosa, belivakov умре - да живее ExaFlop :)

BTW от години моите машини не са виждали инсталация на браузър, освен на Internet Explorer

Редактирано от ExaFlop (преглед на промените)

• Отговори 2,8k
  • Прегледи 438,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Изтеглете и стартирайте програмата AdwCleaner (by Xplode). Затворете всички стартирани програми и браузъри Кликнете два пъти върху adwcleaner.exe за да стартирате инструмента. Този път маркирайте

• Точно под хикса горе вдясно има един бутон. Ето го нагледно:   Избираш меню "Настройки". След това правиш така:     Цъкаш на "Задаване на страници" и пишеш в полето, което ще се отвори страни

• Те тука булка: https://support.google.com/chrome/answer/95314?hl=en

Публикувани изображения

Не знам дали ми се "полага" да давам тук акъли , но с деинсталиране на програми и пълното им почистване никога не съм имал проблеми .

Използвам "Advanced System Ultimate" като комплексна програма за защита и почистване .

Активирано ("лицензирано" един вид)!

Но в случая "Advanced System Care" е достатъчно.

Почиства всичко през control panel->programs->programs and features->uninstal or change a programs , чрез опцията на ASC която се появява там - powerful uninstal с всичките и следващи я екстри....

Не съм имал случай да не успее....След това рестарт на компа....

Ако е важно с W7 Enterprise съм , но и на лаптопа с W7 Ultimate върви успешно...

Редактирано от by_chechi (преглед на промените)

Да, върни го, но щом в безопасен режим не тръгва коректно, тогава ще трябва да се направят резервни копия на паролите на хром, да се деинсталира и почисти от хром и да се инсталира на чисто.

Как да го върна,че не знам? Ако деинсталирам хрома какво точно ще загубя?пароли,отметки и ........

Изтрий ключа в шорткъта, който добави --disable-extensions

Как да го върна,че не знам? Ако деинсталирам хрома какво точно ще загубя?пароли,отметки и ........

Нищо няма да изгубиш , даже при пълно заличаване на твоя компютър (да кажем преинсталация на чисто) - в гуугъл ти "помнят" отметки , настройки , екстри и т.н. каквото последно е било , т.е. ще си го получиш същия .

Само паролата и ник-нейма си трябва да помниш и да я въведеш когато ти я поискат.

Даже да ги забравиш , чрез имейл може да си възстановиш акаунта - има опция забравена парола.

Редактирано от by_chechi (преглед на промените)

Сигурен ли си,че при унинстал на хрома няма да ми изчезнат отметките и файловете които съм качил в гоогле диска ми?Тези неща са ми най важни.

Редактирано от smurfavr (преглед на промените)

Само, ако е разрешил и указал кои неща да се синхронизират.

А пробва ли да влезеш в проблемните сайтове с помощта на преносим хром? Че започвам да иммам съмнения, че и с него няма да стане и не е от браузър, а от операционна система.

А пробва ли да влезеш в проблемните сайтове с помощта на преносим хром? Че започвам да иммам съмнения, че и с него няма да стане и не е от браузър, а от операционна система.

С този ли http://portableapps.com/apps/internet/google_chrome_portable

https://www.kaldata.com/forums/topic/237239-google-chrome-и-chromium-преносим/?p=3193832

Препоръчвам на portableappz  и не е зле да прочетеш написаното в стаията за портативния хром за обновяването му - прави се на ръка.

Сега ще го пробвам,но не видях статията за която каза.

псп

Кои от всички да сваля?

45.0.2454.85 32-64 bit
Изтегляне на Chrome

Изтегляне на Chromium 

Изтегляне на Chrome

Като стартира инсталаторът ще пита за място на разопаковане - укажи примерно D:\Portables\Chrome така винаги ще си го имаш -  и след преинсталация на Windows  браузърът ще си е там.

А и ремонтът е мн лесен - стартираш този инстралатор и указваш пак същото място и си готов ремонтиран.

Редакция: След инсталирането пробвай достъпа до проблемните страници. Ако пак не стане, трябва да се търси проблема в Windows  и/или накаква зараза.

Здравейте току що инсталирах хроме но нещо неиска да арбайтен :no-no: идеи някакви

post-333653-0-03432600-1441394147_thumb.

Във всеки форум като поставя курсора на мишката върху даден бутон или друго което трябва да се покаже някакъв текст не ми показва нищо.

На това не му ли се вика "подсказка"? :) Какво толкова, може и без тази функция да си останеш, и без още много други, докато си държиш така системата непреинсталирана. Нормално е да имаш проблем с Windows, а не с браузъра. Напомня ми на един друг сходен много забавен бъг с Google търсачката под Internet Explorer 10, където решение нямаше, дори и предположения няма, всичко спи спотаено защото иде реч за Windows. Просто уиндоуса ти издиша човече. :) Тъй че опитите за поправка на браузър не дават гаранция, ама никаква.

https://www.youtube.com/watch?v=blT2V3uiO08

всичко за шпионския боклук chrome... тоя браузър е това (същото важи и за скопената версия chromium, която уж е опън сорс, но на практика е скопен chome без възможност за настройване на каквото и да е: чистене на кеш, кукита, линкове.. и въпреки, че е опън сорс, част от кода е прекомпилиран, така че не може да се види какво точно прави...). каква защита може да имате с браузър, който пази по 20гб кеш и стартира по най малко 10 процеса при 1 отворен таб, дори празен... пък да не говорим, че има стартирани процеси, дори като не е стартиран... sandbox това е пълна измама - няма такъв във браузъра, просто се стартира като guest, но това не пречи да ви шпионира, щом е инсталиран подходящия extension...

https://www.google.bg/search?client=ubuntu&channel=fs&q=chrome+browser+spying

Здравейте току що инсталирах хроме но нещо неиска да арбайтен :no-no: идеи някакви

стартирай го като администратор и боклука ще почне да арбайтен...

Здравейте при мен проблема с хрома си остава преинсталирах сложих win 7 пробвах като админ да го отвора нестава.Явно мойто лаптопче не го иска тоя хроум,иначе с другите браузери няма проблем :brick wall:

Да споделя някои ако има същия проблем като моя да знае че цялата мизерия я прави Комодо

В кои файл се намират отметките на хрома? или  ми дайте линккъм такъв урок защото не намерих нищо в нета което да ми свърши работа.

chrome-menu-button.png => Отметки=> Диспечер на отметките=> Организиране=> Импортиране/Експортиране на отметки от/в HTML файл.

По-добре си ги изнеси по следния път по-горе.

Редактирано от Stoyannnov (преглед на промените)

В кои файл се намират отметките на хрома? или  ми дайте линккъм такъв урок защото не намерих нищо в нета което да ми свърши работа.

ето така си запазвате отметките https://openload.co/f/y188XGoG1Nc/Chrome_%D0%9E%D1%82%D0%BC%D0%B5%D1%82%D0%BA%D0%B8.wmv.mp4

Трябва ми файла  в които се съхраняват отметките в HTLM не ми вършат работа.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.