Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за Google Chrome (обединена)

Featured Replies

През последните 10-ина браузърът помнеше всички автологини, но днес нещо му стана и сега логините за точно 2 форума ги забравя в момента, в който затворя браузъра: Калдейта и форумът на Линукс Минт. Интересното е, че на форум, в който не съм влизал поне от месец, ме помни, че съм логнат, а този тук и на Минт не ще да ги запомни. Добавих адресите в настройката за помнене на бисквитките и пак същото - като затворя браузъра, Калдейта и форумът на Минт моментално биват забравени.
А освен това забравя и това, че съм се логнал в профила си в Гугъл - забравя и Тубата, и профила за синхронизиране на настройките, и влизането ми в търсачката.

Някой с идея какво може да се е объркало?

• Отговори 2,8k
  • Прегледи 438,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Изтеглете и стартирайте програмата AdwCleaner (by Xplode). Затворете всички стартирани програми и браузъри Кликнете два пъти върху adwcleaner.exe за да стартирате инструмента. Този път маркирайте

• Точно под хикса горе вдясно има един бутон. Ето го нагледно:   Избираш меню "Настройки". След това правиш така:     Цъкаш на "Задаване на страници" и пишеш в полето, което ще се отвори страни

• Те тука булка: https://support.google.com/chrome/answer/95314?hl=en

Публикувани изображения

Пробвай с ресет на хром или с направа на втори профил в хром.

преди 6 часа, DarkEdge написа:

Пробвай с ресет на хром или с направа на втори профил в хром.

От ядрото е било. Тая сутрин ъпдейтнах ядрото на 4.13.0.45 и започна пак да си помни нещата.

Редактирано от Гост (преглед на промените)

• 2 месеца по-късно...

Здравейте, моля ако въпросът не е за тук да бъде прехвърлен в подходяща тема. А сега въпросът- от 2-3 дни ми изчезнаха снимките в профилите на фейсбук- тоест някой е постнал снимка и при мен излиза само една рамка, също видеата не тръгват. Тази сутрин инсталирах отново адоб плеъра но същата работа. Фейсбук го прави това само в хром, на другите браузъри няма проблем, тоест е някъде в настройките, но къде да погледна. С новинарските сайтове всичко е наред- снимки видеа, няма никакъв проблем. Проблемът е някъде , но не знам къде. На някой да му идва наум нещо?? 

Провери за добавка за блокиране на реклами - пробвай да я изключиш и да заредиш браузъра и проблемните сайттове.

Този браузър тотално се ошашави!Наскоро не ми позволява да отворя един сайт(синоптик.бг) поради причина,че връзката е незащитена и е с изтекъл сертификат.Отворих да погледна сертификата и подробностите за него и пише,че е от март 2017г до януари 2019г.С нито един друг браузър го няма този проблем и сайта си се отваря,а горе показва,че е със защитена връзка!

преди 3 часа, Слави Маринов написа:

Този браузър тотално се ошашави!Наскоро не ми позволява да отворя един сайт(синоптик.бг) поради причина,че връзката е незащитена и е с изтекъл сертификат.[...]

Току-що пробвах и ми се отваря сайта, а това с връзката може да ти е проблемно заради датата и/или часа на машината ти. https://time.is/ :)

За друго в момента не се сещам.

Ако имаш приложението им (на sinoptik.bg) , може да забележиш че вече го няма в Google Play , може би поради факта че около 4 години не е актуализирано ... https://play.google.com/store/search?q=sinoptik Разбира се все още може да бъде изтеглено от други сайтове, като например apkpure... та е вероятно това да има връзка и със "маркирането" на сайта им като несигурен.

Снимка току-що:
Snap4.png

Редактирано от DarkEdge (преглед на промените)

E добре де,с Опера всичко е ок,с Chrome Canary не става-не мога да разбера........пък и други сайтове не отваря-гонг примерно.Настройки ли не са в ред?

Екранна снимка (10).png

Екранна снимка (9).png

преди 39 минути, Freem@n написа:

За друго в момента не се сещам.

Ок е:))

Екранна снимка (11).png

Хаха, вчера писах че не ми излизат снимките и видеата и получих съвет от дарк ейдж да си изключа ад блока- е да де ама то и преди си го имаше и всичко си работеше. Не съм пипал нищо по компютъра, днес всичко си върви, и снимките ги има и видеата си вървят- нищо не съм изключвал или включвал, как става това не разбирам.

Прав ще излезе вица че компютрите са създадени да решават проблеми създадени  след откриването на компютрите

На мен @DarkEdge ме съветва да си оправя телевизора! Оправете си го и вие! Проблема е във вашия телевизор!
Въведете в адрес бара chrome://flags и сте вие.

Хрома не носи отговорност за вашите желания. Нито има интерес да отговаря на възникнали проблеми и така ще бъде в близките 15 години. Приятна работа с браузъра на всички ентусиасти. Дано по-малко въпроси ви идват на главите, защото Гугъл слабо се вълнува какво преживявате и какво констатирате. ;) 

преди 19 минути, megato написа:

аз мунах да microsoft edge chrome е вече доста бавен при мен microsoft edge е по бърз поне за мен

Добре си го заменил. Защото хрома не може едно флашче да отвори, камо ли да изобрази картинка. :D  @DarkEdge и той не знае как да го подкара. Никой не знае. Още повече Гугъл, той няма интерес браузъра му да работи, ако ще счупен да е. :)  Деградацията на Хрома е поголовна.... И никой няма способност да го спаси от мизерията, в която е затънал.

Ами, че то си върви, какво да му подкарвам? Обяснение за флаш под Едж.

преди 48 минути, megato написа:

при мен microsoft edge е по бърз поне за мен

не само при теб

преди 3 минути, DarkEdge написа:

Ами, че то си върви, какво да му подкарвам? Обяснение за флаш под Едж.

Радвам се, че си успял да отвориш картинката. Просто уникално, че Хром зарежда GIF или JPG изображение. Той е забележителен браузър и способностите му надхвърлят очакваното. Аз все още си чакам да зареди флаш съдържание, но уви, браузърчето спинка като мъртвец в ковчег. :D

преди 3 минути, Mlechko написа:

Просто уникално, че Хром зарежда GIF или JPG изображение.

аз съм с "джелезото", който е хром базиран и не отваря всички картинки, заради блокерите, които съм качил и собствения му блокер
когато ги изключа, всичко се вижда, барабар с рекламите

преди 1 минута, дръндю написа:

аз съм с "джелезото", който е хром базиран и не отваря всички картинки, заради блокерите, които съм качил и собствения му блокер
когато ги изключа, всичко се вижда, барабар с рекламите

Нямам никакъв блокър. Edge работи, Chrome не работи. Жив да го погребеш, няма да съжаляваш. Един линч за автора и проблемите си отиват заедно с хромираната му имитация на браузър.

Не ти ли омръзна - приличаш на дърт мърморко. Или по-точно на надран винил.
Поведението ти в темата започва да прилича флудърско.

преди 1 час, DarkEdge написа:

Не ти ли омръзна - приличаш на дърт мърморко. Или по-точно на надран винил.
Поведението ти в темата започва да прилича флудърско.

Докато още се спряга и говори за Гугъл хром, ще се акцентира върху способността му като инвалид, даже ще си го сложа в подпис довечера. Впрочем, Гугъл вече си служат с малуер за да подбиват Edge. Източника идва от Google Drive. При качване на голям файл, например 3GB размер чрез Edge, в един момент се появява син екран и системата рухва, рестартира се принудително без да запазиш каквото и да си отворил. При качване на малък файл, примерно 700MB - няма проблем, крият малфункцията. Гугълска му работа! Това е при Edge. При Chrome се качват всякаква големина файлове без проблем, защото всичко е на Гугъл. Идеята е Гугъл да притесняват потребителите на Edge и интересно, че малуера им работи. :) 

Ползвах 2 дни Canary(имаше и два ъпдейта) добре се представя като бързина но още е бъгаво, не иска да отваря някои сайтове например OLX.

Засега оставам на Chrome.

• 2 седмици по-късно...

Току-що стартирах браузъра и ме изненада с грозен вид...нова версия. 

Цитат

Google Chrome е актуален

Версия 69.0.3497.81 (Официално издание), (32 бита)

Нещо много туткав ми се струва...или си въобразявам ?

преди 21 минути, nikssi написа:

Току-що стартирах браузъра и ме изненада с грозен вид...нова версия. 

Същата визия като Canary.

Иначе и аз сега го актуализирах и няма промяна в бързината.

Защо си с 32 битовия ?

на 25.08.2018 г. в 20:21, PigManu написа:

Ползвах 2 дни Canary(имаше и два ъпдейта) добре се представя като бързина но още е бъгаво, не иска да отваря някои сайтове например OLX.

Засега оставам на Chrome.

ползвам "джелезото", портативка и съм доволен

като Enable lazy frame loading ми е на enabled

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.